Discuţii politice, ca la cafenea
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Elena Lasconi, declarație controversată despre românii din diaspora: ”Sunt loială, nu sunt o trădătoare și iubesc țara asta pentru că cel mai simplu lucru este să-ți iei un bilet și să pleci în altă parte”
https://www.g4media.ro/elena-lasconi-de ... eci-i.html
cred ca avem acum cei mai idioti si slabi candidati la prezidentiale
PNL, PSD, AUR nu pot vota asa ca in primul tur n-am ce face si tot pe debila asta o sa o votez. turu 2 dumnezeu cu mila
https://www.g4media.ro/elena-lasconi-de ... eci-i.html
cred ca avem acum cei mai idioti si slabi candidati la prezidentiale
PNL, PSD, AUR nu pot vota asa ca in primul tur n-am ce face si tot pe debila asta o sa o votez. turu 2 dumnezeu cu mila
Sincer, nici nu vad ce rost are sa mai votez in conditiile astea.
Sincer, fix așa mă simt și eu, doar că:ola small dickie wrote: 18 Sep 2024, 16:47 PNL, PSD, AUR nu pot vota asa ca in primul tur n-am ce face si tot pe debila asta o sa o votez. turu 2 dumnezeu cu mila
https://www.g4media.ro/surse-scenariu-d ... -2004.html
Să-mi bag p**a în toți morții lor, de la A la Z
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
https://www.g4media.ro/breaking-guvernu ... blica.html
Am supt-o la anu, astia toti care nu suntem in casta conducatoare
Am supt-o la anu, astia toti care nu suntem in casta conducatoare
https://eucucinevotez.eu/
mai tineti minte oracolele din generala? Asta e la fel dar cu partide, hai sa vedem ce va iese.
mai tineti minte oracolele din generala? Asta e la fel dar cu partide, hai sa vedem ce va iese.
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu pot sa cred ca voi vota cu o idioata isterica nefututa cu cruci la gat si drapele pe ea pt presedintele romaniei. Multumesc partidelor. Sunt de departe cei mai slabi candidati ever in istoria romaniei. Ca de obicei aleg prin excludere, nu pot vota psd sau pnl sau simion sau geoana. Asa ca tztaza floarea de la usr it is.
Cred ca ma duc sa votez pentru referendumul lui Nicusor si atat.
- ola small dickie
- Big Daddy
La faza asta george carlin e cretin
Si totusi George Carlin nu o s-o voteze niciodata pe Lasconi
- ola small dickie
- Big Daddy
George Carlin ar vota cu Călin Georgescu.
Si Liviu Dragnea il voteaza pe Ciucă
Spoiler for :
https://fb.watch/v-_Yn0K8dv/
Asa cum era evident de mult timp, acum se adevereşte clar că tot sistemul lucrează ca Simion să fie împins în turul 2 al prezidenţialelor pentru ca Marcel Ciolacu să câştige funcţia de Preşedinte al României! Mai mult, presa cumpărată face eforturi disperate în a-l proteja pe Ciolacu de subiectul Nordis. Toate sforile sunt trase pentru ca turul 2 să fie între Ciolacu şi iepuraşul lui, Simion.
Singurii care putem să le încurcăm planurile suntem noi, votanţii! Singurul om care poate să strice acest scenariu este Nicolae Ciucă. Dacă turul 2 va fi între Ciucă şi Ciolacu, atunci Ciucă va ieşi Preşedinte! De aceea se fac toate aceste jocuri pentru a-l împiedica să intre în turul 2.
Eu am decis să votez cu Nicolae Ciucă din motivele exprimate de-a lungul timpului şi cele pe care le-am exprimat în acest videoclip. Cine are încredere în mine, poate să mă urmeze!
Asa cum era evident de mult timp, acum se adevereşte clar că tot sistemul lucrează ca Simion să fie împins în turul 2 al prezidenţialelor pentru ca Marcel Ciolacu să câştige funcţia de Preşedinte al României! Mai mult, presa cumpărată face eforturi disperate în a-l proteja pe Ciolacu de subiectul Nordis. Toate sforile sunt trase pentru ca turul 2 să fie între Ciolacu şi iepuraşul lui, Simion.
Singurii care putem să le încurcăm planurile suntem noi, votanţii! Singurul om care poate să strice acest scenariu este Nicolae Ciucă. Dacă turul 2 va fi între Ciucă şi Ciolacu, atunci Ciucă va ieşi Preşedinte! De aceea se fac toate aceste jocuri pentru a-l împiedica să intre în turul 2.
Eu am decis să votez cu Nicolae Ciucă din motivele exprimate de-a lungul timpului şi cele pe care le-am exprimat în acest videoclip. Cine are încredere în mine, poate să mă urmeze!
ola small dickie wrote: 21 Nov 2024, 23:00 Nu pot sa cred ca voi vota cu o idioata isterica nefututa cu cruci la gat si drapele pe ea pt presedintele romaniei. Multumesc partidelor. Sunt de departe cei mai slabi candidati ever in istoria romaniei. Ca de obicei aleg prin excludere, nu pot vota psd sau pnl sau simion sau geoana. Asa ca tztaza floarea de la usr it is.

Same
♪
Cred ca va trebui sa va bagati in politica in ritmul asta.
ola small dickie wrote: 21 Nov 2024, 23:00 Nu pot sa cred ca voi vota cu o idioata isterica nefututa cu cruci la gat si drapele pe ea pt presedintele romaniei. Multumesc partidelor. Sunt de departe cei mai slabi candidati ever in istoria romaniei. Ca de obicei aleg prin excludere, nu pot vota psd sau pnl sau simion sau geoana. Asa ca tztaza floarea de la usr it is.

Daca Simion si Georgescu nu se canibalizau, ieseau mai in fata decat CIolacu si cel mai probabil presedinte.
Alegerile astea sunt primul semnal clar din viata mea ca nu mai sunt tanar. De la 18 ani am tot asteptat sa iasa tinerii la vot si sa se mai curete din electoratul PSD. Iaca se intampla, dar nu stiam ca in locul lor o sa apara rusofili.
Alegerile astea sunt primul semnal clar din viata mea ca nu mai sunt tanar. De la 18 ani am tot asteptat sa iasa tinerii la vot si sa se mai curete din electoratul PSD. Iaca se intampla, dar nu stiam ca in locul lor o sa apara rusofili.
dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
se pare ca nu doar george carlin a votat cu george calinescu sau cum il cheama pe asta
- ola small dickie
- Big Daddy
nu m-as hazarda. astfel de rezultate cu muppetsi gen georgescu si simion sunt rezultate ale momentelor cand restul candidatilor normali sunt varza. si mai important rezultate dupa mari dezamagiri cum a fost in ultimii ani, alianta psd pnl a dezamagit crunt multi votnati de dreapta. iohanis si ciuca sunt ca atunci cand dupa cdr constantinescu dezamagirea a fost mare. de a ajuns vadim in turu 2.sebas wrote: 24 Nov 2024, 21:58 Daca Simion si Georgescu nu se canibalizau, ieseau mai in fata decat CIolacu si cel mai probabil presedinte.
nu m-as hazarda ca tinerii nu stiu sa voteze. sau ca oricine nu stiu ce sa voteze. nu as blama votantii. as blama partidele si liderii politici. ca in cazul victoriei lui trump. in principal blamez partidul democrat, nu votantii.
in rezultatele astea preliminare as nota surpriza lui george calinescu ala, muia luata de simion, rezultatul slab al lui ciolacu si rezultatul bun al lui lasconi. speri sa fie lasconi in turu 2 desi mi-am exprimat opinia despre ea, e mai bine cu ea decat cu restul
lasconi e singura care il poate bate pe ciolacu in turul 2. calinescu ala si simion pierd cu ciolacu in turul 2
Ma bucur pt rezultatul lui Lasconi (daca se confirma si oficial) si pt m*ia luata de Ciuca si Geoana, sper sa nu-i mai vedem pe astia 2 in viata publica
♪