Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by ola small dickie »

Elena Lasconi, declarație controversată despre românii din diaspora: ”Sunt loială, nu sunt o trădătoare și iubesc țara asta pentru că cel mai simplu lucru este să-ți iei un bilet și să pleci în altă parte”

https://www.g4media.ro/elena-lasconi-de ... eci-i.html

cred ca avem acum cei mai idioti si slabi candidati la prezidentiale

PNL, PSD, AUR nu pot vota asa ca in primul tur n-am ce face si tot pe debila asta o sa o votez. turu 2 dumnezeu cu mila
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Sincer, nici nu vad ce rost are sa mai votez in conditiile astea.
New phone, Houthis

Soundcloud
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

ola small dickie wrote: 18 Sep 2024, 16:47 PNL, PSD, AUR nu pot vota asa ca in primul tur n-am ce face si tot pe debila asta o sa o votez. turu 2 dumnezeu cu mila
Sincer, fix așa mă simt și eu, doar că:

https://www.g4media.ro/surse-scenariu-d ... -2004.html

Să-mi bag p**a în toți morții lor, de la A la Z
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
DreadWing
Headless Kamikaze

Post by DreadWing »

Mișto! :|
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

https://www.g4media.ro/breaking-guvernu ... blica.html

Am supt-o la anu, astia toti care nu suntem in casta conducatoare
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

https://eucucinevotez.eu/

mai tineti minte oracolele din generala? Asta e la fel dar cu partide, hai sa vedem ce va iese.
Attachments
IMG_0365.jpeg
IMG_0366.jpeg
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Image
ola small dickie
Big Daddy

Nu pot sa cred ca voi vota cu o idioata isterica nefututa cu cruci la gat si drapele pe ea pt presedintele romaniei. Multumesc partidelor. Sunt de departe cei mai slabi candidati ever in istoria romaniei. Ca de obicei aleg prin excludere, nu pot vota psd sau pnl sau simion sau geoana. Asa ca tztaza floarea de la usr it is.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Cred ca ma duc sa votez pentru referendumul lui Nicusor si atat.

phpBB [video]
New phone, Houthis

Soundcloud
ola small dickie
Big Daddy

La faza asta george carlin e cretin
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Si totusi George Carlin nu o s-o voteze niciodata pe Lasconi
New phone, Houthis

Soundcloud
ola small dickie
Big Daddy

George Carlin ar vota cu Călin Georgescu.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Si Liviu Dragnea il voteaza pe Ciucă
Spoiler for :
https://fb.watch/v-_Yn0K8dv/

Asa cum era evident de mult timp, acum se adevereşte clar că tot sistemul lucrează ca Simion să fie împins în turul 2 al prezidenţialelor pentru ca Marcel Ciolacu să câştige funcţia de Preşedinte al României! Mai mult, presa cumpărată face eforturi disperate în a-l proteja pe Ciolacu de subiectul Nordis. Toate sforile sunt trase pentru ca turul 2 să fie între Ciolacu şi iepuraşul lui, Simion.

Singurii care putem să le încurcăm planurile suntem noi, votanţii! Singurul om care poate să strice acest scenariu este Nicolae Ciucă. Dacă turul 2 va fi între Ciucă şi Ciolacu, atunci Ciucă va ieşi Preşedinte! De aceea se fac toate aceste jocuri pentru a-l împiedica să intre în turul 2.

Eu am decis să votez cu Nicolae Ciucă din motivele exprimate de-a lungul timpului şi cele pe care le-am exprimat în acest videoclip. Cine are încredere în mine, poate să mă urmeze!
New phone, Houthis

Soundcloud
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

ola small dickie wrote: 21 Nov 2024, 23:00 Nu pot sa cred ca voi vota cu o idioata isterica nefututa cu cruci la gat si drapele pe ea pt presedintele romaniei. Multumesc partidelor. Sunt de departe cei mai slabi candidati ever in istoria romaniei. Ca de obicei aleg prin excludere, nu pot vota psd sau pnl sau simion sau geoana. Asa ca tztaza floarea de la usr it is.
:lol: :lol:

Same
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Cred ca va trebui sa va bagati in politica in ritmul asta.
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

ola small dickie wrote: 21 Nov 2024, 23:00 Nu pot sa cred ca voi vota cu o idioata isterica nefututa cu cruci la gat si drapele pe ea pt presedintele romaniei. Multumesc partidelor. Sunt de departe cei mai slabi candidati ever in istoria romaniei. Ca de obicei aleg prin excludere, nu pot vota psd sau pnl sau simion sau geoana. Asa ca tztaza floarea de la usr it is.
:lol: :lol:
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Daca Simion si Georgescu nu se canibalizau, ieseau mai in fata decat CIolacu si cel mai probabil presedinte.

Alegerile astea sunt primul semnal clar din viata mea ca nu mai sunt tanar. De la 18 ani am tot asteptat sa iasa tinerii la vot si sa se mai curete din electoratul PSD. Iaca se intampla, dar nu stiam ca in locul lor o sa apara rusofili.
dump CHA
ola small dickie
Big Daddy

ola small dickie wrote: 22 Nov 2024, 10:10 George Carlin ar vota cu Călin Georgescu.
se pare ca nu doar george carlin a votat cu george calinescu sau cum il cheama pe asta
ola small dickie
Big Daddy

sebas wrote: 24 Nov 2024, 21:58 Daca Simion si Georgescu nu se canibalizau, ieseau mai in fata decat CIolacu si cel mai probabil presedinte.

Alegerile astea sunt primul semnal clar din viata mea ca nu mai sunt tanar. De la 18 ani am tot asteptat sa iasa tinerii la vot si sa se mai curete din electoratul PSD. Iaca se intampla, dar nu stiam ca in locul lor o sa apara rusofili.
nu m-as hazarda. astfel de rezultate cu muppetsi gen georgescu si simion sunt rezultate ale momentelor cand restul candidatilor normali sunt varza. si mai important rezultate dupa mari dezamagiri cum a fost in ultimii ani, alianta psd pnl a dezamagit crunt multi votnati de dreapta. iohanis si ciuca sunt ca atunci cand dupa cdr constantinescu dezamagirea a fost mare. de a ajuns vadim in turu 2.

nu m-as hazarda ca tinerii nu stiu sa voteze. sau ca oricine nu stiu ce sa voteze. nu as blama votantii. as blama partidele si liderii politici. ca in cazul victoriei lui trump. in principal blamez partidul democrat, nu votantii.

in rezultatele astea preliminare as nota surpriza lui george calinescu ala, muia luata de simion, rezultatul slab al lui ciolacu si rezultatul bun al lui lasconi. speri sa fie lasconi in turu 2 desi mi-am exprimat opinia despre ea, e mai bine cu ea decat cu restul

lasconi e singura care il poate bate pe ciolacu in turul 2. calinescu ala si simion pierd cu ciolacu in turul 2
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Ma bucur pt rezultatul lui Lasconi (daca se confirma si oficial) si pt m*ia luata de Ciuca si Geoana, sper sa nu-i mai vedem pe astia 2 in viata publica
Post Reply

Return to “Cafenea”