Reviste vechi

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
B24Fox
Space Invader

Re: Reviste vechi

Post by B24Fox »

Jaunty wrote: 16 Jan 2025, 17:11
B24Fox wrote: 16 Jan 2025, 02:01 https://archive.org/details/LEVEL1299R - LVLCD0100 (Dec.'99)
Ăsta e, nu știu cum de mi-a scăpat. Mersi! Îl adaug imediat.
B24Fox wrote: 16 Jan 2025, 02:01 Iar 05/2000 vad ca intr-adevar ii lipseste.. ceea ce e ciudat; fiindca parca il avea... sau cel putin, plutea p-aici pe net anii trecuti; dar probabil ca a expirat downloadul.

O sa incerc sa-mi fac timp zilele astea si sa-i rip-uiesc o imagine; ca am CD-ul fizic.
Cred ca asta ar trebui sa fie CD-ul, nu?? (aveam poza pe HDD)
Ăla e, da. Mersi și pt asta, eu nu mai am CD-ul fizic.
As promised: https://we.tl/t-VNghydpkaT -- link valabil 3 zile
Rip-uit si verificat cu ImgBurn
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Dominus wrote: 21 Jan 2025, 00:00 Salut Jaunty, ti-am trimis un DM zilele trecute legat de CDurile revistei Computer Games, am imaginile de la toate numerele si as vrea sa ti le trimit sa le urci pe site.
si asta ar fi super fain
B24Fox
Space Invader

Post by B24Fox »

Dominus wrote: 21 Jan 2025, 00:00 Salut Jaunty, ti-am trimis un DM zilele trecute legat de CDurile revistei Computer Games, am imaginile de la toate numerele si as vrea sa ti le trimit sa le urci pe site.
Multumim Dominius!!
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

B24Fox wrote: 21 Jan 2025, 12:09 As promised: https://we.tl/t-VNghydpkaT -- link valabil 3 zile
Mersi frumos! L-am descărcat, dar la dezarhivare primesc o eroare CRC, iar MD5-ul ISO-ului nu se potrivește cu cel din fișierul .md5. Pot face mount imaginii ISO, pot deschide fișiere din ea, dar s-ar putea ca unul din fișierele dinăuntru să fie corupt. Ai putea să o verifici și să o urci din nou, pentru siguranță? Și ai putea să folosești zip în loc de rar? Formatul RAR nu e liber și mai am probleme cu el pe Linux - e posibil ca asta să fie cauza erorii, o incompatibilitate între WinRar și unrar-free. Arhiva conține doar 3 fișiere (iso, md5 și jpg), sau mai sunt și altele pe care nu le văd?
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Ți-am răspuns, scuze pentru întârziere și mulțumesc frumos! Ar fi excelent să avem și CD-urile astea, chiar sunt rarități.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Multumesc si eu lui Dominus! Chiar e un achievement sa avem la dispozitie toate cd-urile Computer Games.
B24Fox
Space Invader

Post by B24Fox »

Jaunty wrote: 22 Jan 2025, 13:15
B24Fox wrote: 21 Jan 2025, 12:09 As promised: https://we.tl/t-VNghydpkaT -- link valabil 3 zile
Mersi frumos! L-am descărcat, dar la dezarhivare primesc o eroare CRC, iar MD5-ul ISO-ului nu se potrivește cu cel din fișierul .md5. Pot face mount imaginii ISO, pot deschide fișiere din ea, dar s-ar putea ca unul din fișierele dinăuntru să fie corupt. Ai putea să o verifici și să o urci din nou, pentru siguranță? Și ai putea să folosești zip în loc de rar? Formatul RAR nu e liber și mai am probleme cu el pe Linux - e posibil ca asta să fie cauza erorii, o incompatibilitate între WinRar și unrar-free. Arhiva conține doar 3 fișiere (iso, md5 și jpg), sau mai sunt și altele pe care nu le văd?
Arhiva contine doar acele 3 fisiere mentionate de tine. Am downloadat-o si despachetat-o si cu WInRar si cu 7-zip, si este totul in regula cu ea, inclusiv MD5-ul. Deci posibil sa fie intr-adevar problema cu unrar-free.
Am refacut-o in format .zip, fara compresie; si am reuploadat-o aici: https://we.tl/t-4DCJOPDnCV -- link valabil 3 zile
Sa imi spui te rog daca e ok acum.

P.S. de curiozitate incearca sa o desfaci pe cea .rar si cu 7-zip... care parca e gratis.
Strict de curiozitate.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Cu zip e bine, md5-ul se potrivește, mulțumesc! Tocmai i-am făcut upload în debara.

E CD-ul din mai, de ce i-ai zis "April 2000"? Ciudat, o mulțime din CD-urile lui deevious au și ele numele decalate cu o lună. Apropo, i-ai spus și lui deevious că ai urcat CD-ul lipsă? Probabil o să-l vrea și în colecția lui de pe archive.org.

Cu 7-zip... probabil că în varianta de pe 7-zip.org ar merge, dar Debian nu include componente nelibere în varianta de 7-zip pe care o distribuie (ceea ce este corect). Modulul RAR pentru 7-zip e non-free. E gratis, dar nu e liber.

Mno, uitasem că există unrar în repo-ul non-free al lui Debian, altfel mi-aș fi călcat pe inimă și l-aș fi instalat de data asta, ca să nu te pun să urci încă odată CD-ul. Acestea fiind spuse, e bine de știut că formatul RAR e de evitat.

Mulțumesc din nou!
B24Fox
Space Invader

Post by B24Fox »

Jaunty wrote: 23 Jan 2025, 00:24 Cu zip e bine, md5-ul se potrivește, mulțumesc! Tocmai i-am făcut upload în debara.

E CD-ul din mai, de ce i-ai zis "April 2000"? Ciudat, o mulțime din CD-urile lui deevious au și ele numele decalate cu o lună. Apropo, i-ai spus și lui deevious că ai urcat CD-ul lipsă? Probabil o să-l vrea și în colecția lui de pe archive.org.

Cu 7-zip... probabil că în varianta de pe 7-zip.org ar merge, dar Debian nu include componente nelibere în varianta de 7-zip pe care o distribuie (ceea ce este corect). Modulul RAR pentru 7-zip e non-free. E gratis, dar nu e liber.

Mno, uitasem că există unrar în repo-ul non-free al lui Debian, altfel mi-aș fi călcat pe inimă și l-aș fi instalat de data asta, ca să nu te pun să urci încă odată CD-ul. Acestea fiind spuse, e bine de știut că formatul RAR e de evitat.

Mulțumesc din nou!
Numarul din Mai1998 nu a existat, si parca vreun an si ceva a existat o decalare plecand de acolo.
Dupa care ei au inceput (nu mai stiu de cand) sa lanseze numerele cu o luna mai devreme.
Spre exemplu, numarul 1/2000 (practic numarul pe care scria Ianuarie), era lansat in Dec.1999... si o tineau asa tot anul.

Acum vreo 1-2 ani cand am facut ordine in ele pe HDD, si discutam si cu deevious; dupa multa analiza mi-am stabilit un standard in foldere unde am marcat numarul lunii Revistei/CD-ului, in cifre, si luna in care actually se gasea de cumparat, in litere. Ca sa fie ambele trecute.
In momentul in care l-am rip-uit zilele trecute, pur si simplu am folosit standardul pe care il stabilisem fara sa mai gandesc.. (si sincer nici nu mai tineam minte ce-i acolo :oops: )
Dar, da. Este CD-ul aferent revistei pe care este scrisa luna "Mai 2000".
Si da, i-am trimis link-ul si lui deevious :)

Imi cer scuze pt eventualele confuzii produse :oops:
Si iti multumesc si eu pentru tot efortul depozitarii si conservarii pe site ;)
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Aha, nu știam că lansau mai devreme numerele. Eu pur și simplu am sărit numărul 5 din 1998 și, cu mici excepții, numărătoarea s-a potrivit cu ce scria pe revistă și pe CD. Mersi pentru lămuriri!
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Iată, de la Dominus, CD-urile revistei Computer Games:

https://debara.candaparerevista.ro/CD-D ... r%20Games/

Mi le-a dat în format .nrg (Nero image) și le-am convertit în .iso. Nu bag de seamă niciun dezavantaj, dar dacă cunoașteți voi vreunul, să-mi spuneți.

Cheers, Dominus! :beer:
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Luate si arhivate. Chiar niste raritati si tocmai am redescoperit discul de pe care am instalat Sanitarium demo pentru prima data si m-am indragostit de joc. Pana acum am trait cu impresia (gresita) ca l-am instalat de pe ceva disc LEVEL sau PC Games...

Stima si respect!
Dominus
Space Invader

Post by Dominus »

Super, ma bucur ca sunt pastrate aici, si daca mai gasesc ceva din ce lipseste din debara va anunt.
Dominus
Space Invader

Post by Dominus »

Last edited by Cristan on 1 Feb 2025, 11:11, edited 1 time in total.
Reason: adaugat video embedded
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

oare ar trebui propuse revistele din colectie si pentru site-ul asta?

https://archive.gamehistory.org/
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

E o idee, am să văd dacă se poate.

Mersi, Dominus! Las toate link-urile aici:

https://gamehistory.org/vghf-library-launch/
https://archive.gamehistory.org/
https://library.gamehistory.org/
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Chiar așteptam să-i dea drumul, urmăream știrile din zilele trecute. Nu-s puține, dar parcă mă așteptam la mai multe reviste. Bine, nu e ca și când nu s-ar găsi și prin alte locuri, dar sunt bine organizate. Păcat doar că nu se pot și descărca, sau n-am găsit eu de unde.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Cristan wrote: 1 Feb 2025, 12:20 Păcat doar că nu se pot și descărca, sau n-am găsit eu de unde.
Browser dev tools. PDF-ul apare printre requests (sort by size). Click-dreapta -> open in new tab.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Ai reușit să-l descarci așa? Eu văd mai multe bucăți de pdf care probabil sunt asamblate în pagină. Nu găsesc un singur pdf cu toată revista.

Dar chiar dacă ar merge așa, nu e foarte comod, m-aș fi așteptat să fie și opțiune de download direct din interfață.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

hq720.jpg
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”