Jaunty wrote: 23 Jan 2025, 00:24
Cu zip e bine, md5-ul se potrivește, mulțumesc! Tocmai i-am făcut upload
în debara.
E CD-ul din mai, de ce i-ai zis "April 2000"? Ciudat, o mulțime din CD-urile lui deevious au și ele numele decalate cu o lună. Apropo, i-ai spus și lui deevious că ai urcat CD-ul lipsă? Probabil o să-l vrea și în colecția lui de pe archive.org.
Cu 7-zip... probabil că în varianta de pe 7-zip.org ar merge, dar Debian nu include componente nelibere în varianta de 7-zip pe care o distribuie (ceea ce este corect). Modulul RAR pentru 7-zip
e non-free. E gratis, dar nu e
liber.
Mno, uitasem că există unrar în repo-ul non-free al lui Debian, altfel mi-aș fi călcat pe inimă și l-aș fi instalat de data asta, ca să nu te pun să urci încă odată CD-ul. Acestea fiind spuse, e bine de știut că formatul RAR e de evitat.
Mulțumesc din nou!
Numarul din Mai1998 nu a existat, si parca vreun an si ceva a existat o decalare plecand de acolo.
Dupa care ei au inceput (nu mai stiu de cand) sa lanseze numerele cu o luna mai devreme.
Spre exemplu, numarul 1/2000 (practic numarul pe care scria Ianuarie), era lansat in Dec.1999... si o tineau asa tot anul.
Acum vreo 1-2 ani cand am facut ordine in ele pe HDD, si discutam si cu deevious; dupa multa analiza mi-am stabilit un standard in foldere unde am marcat numarul lunii Revistei/CD-ului, in cifre, si luna in care actually se gasea de cumparat, in litere. Ca sa fie ambele trecute.
In momentul in care l-am rip-uit zilele trecute, pur si simplu am folosit standardul pe care il stabilisem fara sa mai gandesc.. (si sincer nici nu mai tineam minte ce-i acolo

)
Dar, da. Este CD-ul aferent revistei pe care este scrisa luna "Mai 2000".
Si da, i-am trimis link-ul si lui deevious
Imi cer scuze pt eventualele confuzii produse
Si iti multumesc si eu pentru tot efortul depozitarii si conservarii pe site