Steam
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: Steam
Hellslave gratis pana pe 16 iunie
O sa iau cateva jocuri din backlog-ul de anul acesta.
South of Midnight
Atomfall
Tainted Grail The Fall of Avalon
South of Midnight
Atomfall
Tainted Grail The Fall of Avalon
Clair Obscure redus la 40 de euro daca aveti Pacific Drive, si putin mai scump daca aveti Windblown sau Sifu (mai scump fata de combo-ul cu Pacific Drive)
Am facut prologul si foarte putin din Act I (3hr playtime), auzisem ca-i bun dar nu ma asteptam sa fie atat de bun.
Are foarte high production value pe partea de audio (VO + Music), deci nu ma astept sa scada prea mult in pret in viitor;
personajul principal e jucat de Charlie Cox (Daredevil)
Am facut prologul si foarte putin din Act I (3hr playtime), auzisem ca-i bun dar nu ma asteptam sa fie atat de bun.
Are foarte high production value pe partea de audio (VO + Music), deci nu ma astept sa scada prea mult in pret in viitor;
personajul principal e jucat de Charlie Cox (Daredevil)
Mi-am comandat Death Stranding 2, nu cred că o să-mi iau prea multe la acest sale. Poate Faith, că tot voiam să-l iau de ceva vreme.
REMEMBER CITADEL
Se găsește la prețul ăsta și pe greenmangaming, fără alte prerequisites. isthereanydeal zice că e chiar puțin mai ieftin și pe alte două site-uri de genul.Mărar wrote: 27 Jun 2025, 11:15 Clair Obscure redus la 40 de euro daca aveti Pacific Drive, si putin mai scump daca aveti Windblown sau Sifu (mai scump fata de combo-ul cu Pacific Drive)
REMEMBER CITADEL
Da, cel mai ieftin de unde as lua ar fi pe https://www.wingamestore.com/product/15 ... dition-33/
N-am avut probleme cu wingamestore in trecut, de Gamer Thor nu stiu nimic, dar ar fi cu 10 centi mai ieftin.
N-am avut probleme cu wingamestore in trecut, de Gamer Thor nu stiu nimic, dar ar fi cu 10 centi mai ieftin.
pls nu luati clair obscur de pe site-uri dubioase cu key-uri probabil furate, e pacat
da ofc, dar astea nu-s site-uri de keys second hand, gen g2a sau kinguin. isthereanydeal listează doar distribuitorii legit
REMEMBER CITADEL
Magicake wrote: 27 Jun 2025, 15:50 pls nu luati clair obscur de pe site-uri dubioase cu key-uri probabil furate, e pacat
We are a small independent business based out of sunny Austin Texas in the United States. A group of fun and dedicated gamers and developers scattered across the globe who believe in being a great service to our users.
About MacGameStore / WinGameStore
→ Authorized Retailer of officially licensed games direct from over 1000+ different publishers.
→ Over 240 Countries served worldwide.
→ Satisfying Gamers since 1995. We actually begun by shipping boxed games from a single page!
-
- Space Invader
Am mai luat eu de pe WinGameStore jocuri mai vechi de-a lungul timpului, aveau oferte speciale doar pentru gama aceea de jocuri și n-am mai găsit nicăieri prețuri mai bune la vremea aceea (au fost în jur de 5$). Luasem, printre altere, Risen 1, 2 și 3, Blades of Time, ReCore, Serious Sam și Gothic.