Cu placere! Si eu mersi ca ai ajutat la partea cu cd-urile!SenFire » 19 Sep 2014, 17:09 wrote:Super tare! Mersi mult mac85.

Cu placere! Si eu mersi ca ai ajutat la partea cu cd-urile!SenFire » 19 Sep 2014, 17:09 wrote:Super tare! Mersi mult mac85.
As vrea eu daca se poate (ti-am trimis PM).Jaunty » 5 Jun 2015, 17:33 wrote:https://www.reddit.com/r/Romania/commen ... l_pc_games
Un om bun vrea să doneze o căruță de reviste pentru arhivare. I-aș lua o parte din ele ca să le postez aici, dar nu prea am timp pentru scanat. Dacă vrea cineva să primească revistele și să le scaneze pentru arhiva noastră, step forth.
Am scanat asa din 2 motive:Jaunty » 12 Aug 2015, 17:17 wrote:Ah, ai scanat câte 2 pagini... acum trebuie să fac scroll pe orizontală.
FML, când am început să scanez reviste aveam o mizerie de scanner, îmi lua 1-3 ore pe revistă, în funcție de nr de pagini și de câte ori mișcam revista în timpul scan-ului. Plus editarea imaginilor după. Acum am un Canon LiDE și merge mai ușor, dar nici chiar așa. Keep'em coming.mac85 wrote:scanez o revista in aprox. 10 min la 300dpi
Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 3 guests