Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
more of me sucking at this game

Ma joc GTA 3 si Total War Warhammer 3 pe care l-am gasit -66% pe Steam.
GTA 3 e straniu de rejucat imediat dupa San Andreas - se simte mai saracacios si "gamey"/arcade. Dar odata ce treci de asta, harta, atmosfera si misiunile sunt foarte misto. Side missionurile de Vigilante/Police sunt panarama rau, NPC-urile o iau pe cox si ies multe situatii comice din urmariri
GTA 3 e straniu de rejucat imediat dupa San Andreas - se simte mai saracacios si "gamey"/arcade. Dar odata ce treci de asta, harta, atmosfera si misiunile sunt foarte misto. Side missionurile de Vigilante/Police sunt panarama rau, NPC-urile o iau pe cox si ies multe situatii comice din urmariri
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
GTA 3 are vibe aparte.
- Vlad Dracul
- Headcrab
F1 2019 şi F1 2020.
Deşi nu-s perfecte, sunt cele mai bune jocuri de Formulă făcute vreodată şi chiar merită să le aduc în atenţia tuturor.
Nişte clasice a căror prezenţă e obligatorie în colecţia oricărui împătimit de racing-games în general, şi de Formula 1 în special.
O scurtă descriere a lor am făcut aici, în spoilerele aferente fiecărui joc.
Deşi nu-s perfecte, sunt cele mai bune jocuri de Formulă făcute vreodată şi chiar merită să le aduc în atenţia tuturor.
Nişte clasice a căror prezenţă e obligatorie în colecţia oricărui împătimit de racing-games în general, şi de Formula 1 în special.
O scurtă descriere a lor am făcut aici, în spoilerele aferente fiecărui joc.

Castlevania SotN
Expeditions: Rome, mi-a fost dragă seria asta de jocuri, dar ceva îmi spune că acesta o să rupă firul (dacă se păstrează nivelul din primele ore de joc). Oricum, după aiureala cu NFT-uri studio-ul s-a dus naibii.