Ce jucati in momentul de fata

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Magicake
Global Belit

Re: Ce jucati in momentul de fata

Post by Magicake »

Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

more of me sucking at this game :lol:
sleepknot
Headless Kamikaze

Post by sleepknot »

Ma joc GTA 3 si Total War Warhammer 3 pe care l-am gasit -66% pe Steam.

GTA 3 e straniu de rejucat imediat dupa San Andreas - se simte mai saracacios si "gamey"/arcade. Dar odata ce treci de asta, harta, atmosfera si misiunile sunt foarte misto. Side missionurile de Vigilante/Police sunt panarama rau, NPC-urile o iau pe cox si ies multe situatii comice din urmariri
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

GTA 3 are vibe aparte.
Vlad Dracul
Headcrab

Post by Vlad Dracul »

F1 2019 şi F1 2020.

Deşi nu-s perfecte, sunt cele mai bune jocuri de Formulă făcute vreodată şi chiar merită să le aduc în atenţia tuturor.

Nişte clasice a căror prezenţă e obligatorie în colecţia oricărui împătimit de racing-games în general, şi de Formula 1 în special.

O scurtă descriere a lor am făcut aici, în spoilerele aferente fiecărui joc.
Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Castlevania SotN
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Expeditions: Rome, mi-a fost dragă seria asta de jocuri, dar ceva îmi spune că acesta o să rupă firul (dacă se păstrează nivelul din primele ore de joc). Oricum, după aiureala cu NFT-uri studio-ul s-a dus naibii.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Magicake wrote: 20 Aug 2025, 11:35 Castlevania SotN
Nu doar ca inca se tine bine, e absolut senzational, wow. Cum a avut jocul asta vanzari proaste la lansare eu nu inteleg.
sleepknot
Headless Kamikaze

Post by sleepknot »

Testez Path of Exile 2, e open beta weekend pana maine; 1.0 va fi free oricum

E bun, imi place greutatea combatului si sistemul de skill gems. Nu am ajuns departe cat sa vad cat de grindy e, in schimb.

Cu asta si Titan Quest 2 1.0 cred ca o sa se manance bine pe capitolul hack-and-dopamine
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Am jucat si inca joc PoE 2 si am vreo 12 ore in Titan Quest 2 EA. Momentan m-a prins Titan Quest 2 in asa hal incat nu am mai intrat in PoE 2 de cand l-am inceput.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Castlevania Dawn of Sorrow
20250909_145634.jpg
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cat de misto arata!
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Este si pe steam btw, trilogia de pe DS e Dominus Collection acolo.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Nu stiam. Mersi!
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

am incercat Atlas Fallen, Immortals of Aveum si Armored Core 6: Fires of Rubicon, dar nici unul nu m-a prins.

Insa de cateva zile am inceput Outcast: A New Beginning si e fix ce trebuie. De fiecare data deschid consola cu entuziasm sa mai joc o ora sau doua, de mult nu am mai experimentat acest sentiment. Chiar daca e un AA action, gasesc ceva atipic in lumea lor extraterestra care ma atrage si sunt curios incotro o sa mearga povestea, desi pana acum imi da senzatie de Avatar.

In paralel mai incerc cate o runda de Baba is You pe tableta.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Inca bag la Kingdome Come Deliverance 2 de prin vara. Am 170 de ore si mai am din povestea principala. In rest cred ca am facut cam tot si sunt si destul de badass in joc. Urmeaza DLC-urile dupa ce termin cu main game-ul.
In paralel mai trag cate un meci de Battlefield 6 și m-am apucat sa termin/retermin campaniile single din jocurile Battlefield. Momentan rejoc campania de din Bad Company 2. Uitasem cat e de faina. Classic single player liniar campaign like in the old days
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Shadowman Remastered
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Colin McRae 2.0
screenshot.jpg
sleepknot
Headless Kamikaze

Post by sleepknot »

Ma joc Far Cry 5 in coop cu un prieten, e absolut genial pentru caterinca si rambo prin munti. Level designul si gameplayul sandbox sunt foarte faine; si tema cu acel cult de rednecks mi se pare bine executata. Nota: N-am mai jucat un joc Fac Cry de la Far Cry 2 deci nu sunt plictisit deja

Pe langa asta, m-am apucat de Batman Arkham Knight. E fain, arata superb orasul si reuseste sa ofere sentimentul ca "esti Batman", in special cum topai cu batmobile-ul de colo colo. Putin cam mult batmobile focus totusi; si unele questuri sunt cam tembele (Riddler). Arkham City e mai comic-y
Magicake wrote: 14 Nov 2025, 18:51 Colin McRae 2.0
Imi aduc aminte si acum cand am jucat prima oara Colin McRae 1 via CD Level. Doamne ce hardcoreala de joc, mi-a venit sa innebunesc cu tastatura. Printre pasionatii de racing aparent primul e top shelf. Cum e 2-ul in comparatie, mai arcade sau la fel de realist?
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Nu am jucat primul, dar 2 mereu mi a placut de cand il jucam pe PC prin generala. Atunci jucam cu tastatura si eu, dar e mult mai bine cu controller.

Daca vrei sa incerci si pe PC nu merge ok, ia versiunea de PS1 cu emulator, si la controller type in emu selecteaza NeGcon. In felul ala o sa ai acceleratie si frana analogice pe controller.

Eu mai sus joc ver de PS1.

Ma astept la simulare sa fie similare. Mie de aia mi a placut mereu, ca e echilibru bun intre sim si arcade. De ex cand ajungi la raliul din Franta e un fel de "difficulty spike" pentru ca nu mai poti face nimic cu masina default. Dar dupa ce descoperi ce si cum sa tunezi la ea, devine accesibil jocul din nou.

2 are si niste features in plus, arcade racing printre ele: curse obisnuite cu mai multi participanti, dar offroad. Si inca vreo cateva chestii, zice wikipedia.
Post Reply

Return to “Jocuri”