Cu ocazia lansarii candidaturii michimausului.un taran random wrote:Ma trezeam si la 2 ca sa vin la Bucuresti. Voi nu stiti cat il simpatizez eu pe baiatul asta! (n.W!: Ponta)

Vai de noi.
Cu ocazia lansarii candidaturii michimausului.un taran random wrote:Ma trezeam si la 2 ca sa vin la Bucuresti. Voi nu stiti cat il simpatizez eu pe baiatul asta! (n.W!: Ponta)
Dupa cum a zis si Zombie, sunt foarte multi prosti in tara asta. Extrem de multi. Iti dai seama ca astfel de oameni nu au cum, efectiv, sa realizeze cine e Ponta. Le e fizic imposibil. Si nu e vorba doar de oamenii de la tara. O colega de la munca a intrebat-o pe femeia de serviciu (care nu locuieste tocmai in centrul Bucurestiului, dar sta totusi in oras) cu cine voteaza, iar ea a spus ca il voteaza pe Ponta pentru ca pe el nu l-au prins cu nimic. Deci...iti dai seama.ola small dickie » Sat Sep 20, 2014 11:22 am wrote:Cum dracu am ajuns aici, cum dracu a ajuns omusorul asta care nu are nicio calitate, dimpotriva, e plin de penibil, sa ajunga in postura asta, sa detina sansa asta? Ba Nastase, altu n-ai gasit ma sa promovezi si sa iei sub aripa? Du-te dracu Nastase! Deja Iliescu, Nastase, Geoana mi se par variante excelente in comparatie.
Nu, nu am pretentia asta. Ce legatura are educatia cu babutele de 80 de ani?DarthZombie » Sat Sep 20, 2014 3:33 pm wrote:Oameni multi si ignoranti vor exista si cu educatie supra-reformata. Problema e accesul la surse de informare, atat din punct de vedere logistic [la tara nu sunt prea multi oameni conectati la internet, iar putina presa la care au acces e partizana de-o parte sau de alta], cat si ca timp/interes. Ai pretentia ca o babuta de 80 de ani de la tara sa citeasca jde surse de informare din presa si sa se uite pe n posturi de "stiri" ca sa se informeze din cat mai multe directii ca sa isi poata forma o opinie educata? Mare parte din romani se lupta cu saracia, treaba asta nu-ti mai lasa foarte mult timp si chef de preocupari intelectuale sau informari in profunzime.
conteaza si nu ... cineva il are sub bocancQuickSand » 22 Sep 2014, 14:41 wrote:Omul a confirmat ca a fost ofiter acoperit. Acum chiar nu mai conteaza.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 15 guests