Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Waaagh!
Forum Warlord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Waaagh! »

un taran random wrote:Ma trezeam si la 2 ca sa vin la Bucuresti. Voi nu stiti cat il simpatizez eu pe baiatul asta! (n.W!: Ponta)
Cu ocazia lansarii candidaturii michimausului. :lol: :lol: :lol:

Vai de noi.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Ca sunt oameni care il admira pe Ponta nu ma mira. Ca sunt destui ca sa-l faca presedinte, asta ma infioara. Parca nu pot sa accept, nu-mi vine sa cred ca Romania il va avea presedinte, presedintele tarii pe Victor Viorel Ponta. Daca se va intampla asta. Mi se pare ireal, imi da fiori pe sira spinarii. Cum dracu am ajuns aici, cum dracu a ajuns omusorul asta care nu are nicio calitate, dimpotriva, e plin de penibil, sa ajunga in postura asta, sa detina sansa asta? Ba Nastase, altu n-ai gasit ma sa promovezi si sa iei sub aripa? Du-te dracu Nastase! Deja Iliescu, Nastase, Geoana mi se par variante excelente in comparatie. :cry:
zme-ul

Post by zme-ul »

mai important mi se pare treaba cu Melescanu ce a recunoscut ca nu a dat raspuns cererilor de la Basescu cand voia sa afle daca ministri ce-i semna in functie erau sau nu "securisti"

stai sa inteleg .. daca SIE nu se subordoneaza presedentiei si CSAT, atunci cui!? Moscovei ??!
e stat in stat?!

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18 ... latiei.htm
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pai eu am mai spus, daca cineva trebuie sa se sesizeze de securistosenia inaltinor functionari, trebuie inclus si Basescu, altfel faci treaba nesincera.

@Waagh: astia sunt genul de oameni care ori habar n-au pe ce lume traiesc, ori sunt pusi sa spuna lucrurile astea. E la fel ca treaba cu aplaudacii [parca UNPR angaja d-astia la nu stiu ce manifestare dar conteaza mai putin unde], sau cu babele din sat care sunt scoase ca sa se pozeze cu ala in hainele cele mai elegante [adica alea cu care se duc la biserica]. Si nu stiu de ce va mira ca ala are prima sansa, are in spate cel mai mare partid [ca dimensiune, ca iarasi imi vad postul interpretat] din tara, iar asta cantareste foarte mult la vot din motivele bine-cunoscute, sticla de ulei cu punga cu zahar, dar si faptul ca membrii voteaza cu propriul partid [si se prezinta in numar mare la vot, ca sunt organizati]. Ca omul e sinistru de prost e alta poveste.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Yep, UNPR platea cu 20 de lei perechea de maini pentru evenimentul lui Ponta, iar angajatii RATB au fost invitati sa mearga intr-o "excursie" la stadionul national cu ocazia asta.
ola small dickie » Sat Sep 20, 2014 11:22 am wrote:Cum dracu am ajuns aici, cum dracu a ajuns omusorul asta care nu are nicio calitate, dimpotriva, e plin de penibil, sa ajunga in postura asta, sa detina sansa asta? Ba Nastase, altu n-ai gasit ma sa promovezi si sa iei sub aripa? Du-te dracu Nastase! Deja Iliescu, Nastase, Geoana mi se par variante excelente in comparatie. :cry:
Dupa cum a zis si Zombie, sunt foarte multi prosti in tara asta. Extrem de multi. Iti dai seama ca astfel de oameni nu au cum, efectiv, sa realizeze cine e Ponta. Le e fizic imposibil. Si nu e vorba doar de oamenii de la tara. O colega de la munca a intrebat-o pe femeia de serviciu (care nu locuieste tocmai in centrul Bucurestiului, dar sta totusi in oras) cu cine voteaza, iar ea a spus ca il voteaza pe Ponta pentru ca pe el nu l-au prins cu nimic. Deci...iti dai seama.

E nevoie de o educatie reformata la noi ca de aer.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Oameni multi si ignoranti vor exista si cu educatie supra-reformata. Problema e accesul la surse de informare, atat din punct de vedere logistic [la tara nu sunt prea multi oameni conectati la internet, iar putina presa la care au acces e partizana de-o parte sau de alta], cat si ca timp/interes. Ai pretentia ca o babuta de 80 de ani de la tara sa citeasca jde surse de informare din presa si sa se uite pe n posturi de "stiri" ca sa se informeze din cat mai multe directii ca sa isi poata forma o opinie educata? Mare parte din romani se lupta cu saracia, treaba asta nu-ti mai lasa foarte mult timp si chef de preocupari intelectuale sau informari in profunzime.
zme-ul

Post by zme-ul »

zombie are dreptate
sunt destui care au informatia la varfu dejtelor si tot cu tonta voteaza, chit ca stiu exact cu cine au de a face
problema e ca romanul s-a invatat sa se fure singur si sa strige dupa aia "hotii" .. astia suntem

ma uit la al' batranau, liberal de fel .. chit ca nu-l voteaza pe tonta, mentalitatea aia comunista e adanc inradacinata
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

DarthZombie » Sat Sep 20, 2014 3:33 pm wrote:Oameni multi si ignoranti vor exista si cu educatie supra-reformata. Problema e accesul la surse de informare, atat din punct de vedere logistic [la tara nu sunt prea multi oameni conectati la internet, iar putina presa la care au acces e partizana de-o parte sau de alta], cat si ca timp/interes. Ai pretentia ca o babuta de 80 de ani de la tara sa citeasca jde surse de informare din presa si sa se uite pe n posturi de "stiri" ca sa se informeze din cat mai multe directii ca sa isi poata forma o opinie educata? Mare parte din romani se lupta cu saracia, treaba asta nu-ti mai lasa foarte mult timp si chef de preocupari intelectuale sau informari in profunzime.
Nu, nu am pretentia asta. Ce legatura are educatia cu babutele de 80 de ani?

Deci nu ma refer la oamenii care au deja 907204 ani, evident. Dupa cum a spus zmeul acolo, nu schimbi un om care are deja 30+ ani. E vorba de generatiile noi. Ok, vor exista oameni ignorati, dar in niciun caz ca acum. Iar o educatie reformata ca lumea ar trebui sa aduca odata cu ea sursele alea de informare de care zici tu acolo.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
QuickSand
Headcrab

Post by QuickSand »

Pe de o parte la vot avem asa omul cu stadionul (Ponta). Pe partea ailalta avem Iohannis. Pe alta parte Udrea. OMFG! Bine ca nu e votul obligatoriu ca as fi avut o suferinta sa ma duc la vot stiind ca astia trei sunt pe buletin. Sigur, ei trei pe langa Ninei, Jenei si alti "ei".

Btw ca tot suntem la capitolul lansari: http://www.cotidianul.ro/cum-il-prezint ... eo-247001/

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
QuickSand
Headcrab

Post by QuickSand »

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/robert ... 91930.html

Ia uite unde era acoperitul lui Base :D :D :D
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Old. Gidea l-a deconspirat p-asta since forever.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Dar pana la urma nu inteleg de ce spune ca trebuie sa vina in fata unui judecator daca a fost agent sub acoperire. Vorbeste de faptul ca s-a auto-deconspirat, de ce a facut in calitate de agent sau cum? Iar daca ideea de a fi agent sub acoperire e ceva asa de ingrozitor, atunci de ce incearca sa ne vanda povestea asta cu eliberatul in fata lui doamne-doamne? Si totodata, de ce ar mai poza intr-un om asa de nobil renuntand la emisiune cand el a facut atatea jde emisiuni [ca presupun ca e de ceva ani]?

Stiam dinainte ca Turcescu e pe aratura, asa ca nu ma surprinde lipsa de logica si tonul patetic din manifestarea lui.
QuickSand
Headcrab

Post by QuickSand »

Din cate cunosc, daca esti ofiter sub acoperire si te auto-deconspiri, comiti o ilegalitate. Desigur, asta daca o faci de buna voie si nesilit de nimeni.

Problema la Turcescu e ca in momentul in care a aparut stirea cum ca figureaza ca locotenent colonel in baza de date a Ministerului Apararii, asta a iesit in spatiul public spunand ca treaba asta e de fapt o greseala regretabila, ca el nu a facut niciodata armata si ca prin urmare nu are cum sa fie cadru militar. Ba mai mult, ameninta si cu darea in judecata Ministerul Apararii (lulz) daca nu il vor scoate de acolo. Sincer la prima vedere nu inteleg de ce la vremea aia mancat atata cacao, iar acum s-a dat singur in fapt. Probabil e vreo smecherie la care vom asista zilele urmatoare. Oricum, absolut penibile declaratiile alea pe care le-a dat.
ola small dickie
Big Daddy

"Văd în jurul meu mulţi tineri, până în 40 de ani, revoltaţi şi scârbiţi la gândul că Ponta va fi preşedintele României. Şi că PSD se va întrona peste ţară aidoma PCR. Ei se manifestă pe reţelele de socializare, unii scriu, alţii dau mii de like, dacă este să te iei după net, Ponta ar avea motive de insomnie."

http://www.gandul.info/puterea-gandului ... l-13315407
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Nu stiu cati tineri dau like pe facebook la injuraturi adresate pontacului, dar taranoi cu telemea in opinci care sa-l simpatizeze pe baiatu' sigur sunt infinit mai multi. Daca or sa mai si voteze romaneste, de la Fetesti pana la Bucuresti si retur, sansele sa scapam se cam duc.
NO COVER. ALL MAN.
Juggernaut
Space Invader

Post by Juggernaut »

http://www.evz.ro/uploads/2014-09/turcescu.jpg

Numai mie mi se pare ciudata poza din actul ala? Adica e exact la fel ca cea color din capul articolului. Mai arata si de parca e rotita in paint.
QuickSand
Headcrab

Post by QuickSand »

Omul a confirmat ca a fost ofiter acoperit. Acum chiar nu mai conteaza.
zme-ul

Post by zme-ul »

QuickSand » 22 Sep 2014, 14:41 wrote:Omul a confirmat ca a fost ofiter acoperit. Acum chiar nu mai conteaza.
conteaza si nu ... cineva il are sub bocanc
acel cineva l-a obligat sa se "desconspire", dar dovezile publicate de el nu se leaga

ma uit la livretul meu si la ce s-a postat pe net si exista lipsuri majore
  • semnatura titular absenta
  • carte de dentitate / buletin necompletat
  • semnatura comandantului UM e si in stanga si in dreapta sub poza - comandantul semneaza doar in dreapta, in stnga se semneaza de seful de personal
  • a intrat in armata direct locotenent colonel ? imposibil !! unde-i sunt gradele precedente si OZU prin care i s-au acordat?
  • l-au facut lt.col. in exact aceeasi zi cand i-au intocmit livretul?!?! nop! :o
as vrea sa vad si paginile 4,5 unde sunt (ar trebui sa fie) trecute OZU
ola small dickie
Big Daddy

Parca vad ca aceasta poveste cu Turcescu e doar inceputul pentru o chestiune mai mare si care o sa aiba legatura cu alegerile prezidentiale.
QuickSand
Headcrab

Post by QuickSand »

@zmeul: normal ca cineva il are sub bocanc. Am vazut filmuletul de la emisiunea aia pe B1 si era teribil de speriat. Cred ca cineva l-a prins de 00 si i-a spus sa se dea in fapt singur sau va fi si mai rau.

El nu a fost din prima locotenent-colonel, stiu ca atunci cand a apraut stirea cum ca el era "gradat" al armatei romane (pe vremea cand oamenii credeau ca a primit gradele alea drept rasplata pt deservirea regimului Base) se spunea ca intai a fost absolvent si apoi trecut prin nu stiu ce trepte (nu ma pricep la treaba asta cu gradele). Aia de atunci nu s-au gandit ca asta chiar e ofiter acoperit, ci pur si simplu au crezut ca e doar o rasplata adusa omului pentru serviciile prestate in folosul Bocului si al Udrei.

Cat despre brevetul ala, putin imi pasa, atata vreme cat omul confirma cu gura lui chiar nu cred ca are rost sa stau sa ma mai proptesc de cum, cine si unde a semnat fiecare.

Tot ce mi-a facut lehamite este ca asta o tot dadea in sus si in jos cu deontologia jurnalistica si cu faptul ca el nu suporta securistii si cand colo ia uite cine era acoperitu'.

@dickie: e evidenta treaba ca exista o legatura intre deconspirarea lui Turcescu si alegeri. Nu m-ar mira de exemplu ca asta sa fie o fumigena aruncata de PSD. Oprea ala care e la Interne (fost la MAPN) si Dusa care e la Aparare acum, probabil ca stiau cine e Turcescu si cu ce se ocupa el de fapt si de drept. Asa ca s-or fi hotarat sa dea in Base prin deconspirarea unuia dintre oamenii lui de baza din presa.
Post Reply

Return to “Cafenea”