Drova: Forsaken Kin

Discuții axate pe jocurile RPG.
Post Reply
Magicake
Global Belit

Drova: Forsaken Kin

Post by Magicake »

Am intrat in el. Inteleg de ce-l aseamana lumea cu Gothic, dar in prima ora-doua asemanarile sunt doar din cele superficiale. Dar pare un joc bun, so let's see...

E umpic amuzant ca primul lucru pe care l faci in jocul asta e sa activezi investigation mode ca sa vezi niste footprints dupa care sa te iei :lol: Ce mecanica stupida si fara nici un dumnezeu, de ce tot apare in jocuri nu stiu.
56d91b11-6fab-457d-ae3d-ba97b78d2ed3.png
7d3bc9b9-6b01-455b-bee8-bf36de38aa75.png
ola small dickie
Big Daddy

Re: Drova: Forsaken Kin

Post by ola small dickie »

Foreskin
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Și eu tot asta am citit prima dată, lol.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

lâl

(kinda true)
sleepknot
Headless Kamikaze

Post by sleepknot »

Cum ti se pare combatul, settingul?
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Combatul pare ok pana acum, dar am incercat doar melee si un magic scroll pe care l-am gasit randomly. Pare sa fie un combat in care inveti timing-ul inamicilor, si te folosesti de dodge (sau eventual shield), apoi cauti momente in care sa ataci tu. Souls-like-ish.

M-am lovit doar de inamici low level pana acum, asta ar fi o diferenta fata de Gothic, in tot timpul asta am explorat tot ce am putut si nu am dat de vreun inamic care sa-mi zica "aici ar trebui sa ma intorc mai tarziu". Acum am ajuns la primul settlement deci s-ar putea sa se schimbe aspectul asta, zona de inceput o fi fost un fel de tutorial area.

Setting-ul e ok I guess, m-a facut sa vreau sa instalez iar celtic kings.

Chestie interesanta: am primit o harta desenata de mana de un NPC (arata cam cum te-ai astepta), si jocul zice ca daca vreau sa scriu pe ea sa cumpar cerneala.
sleepknot
Headless Kamikaze

Post by sleepknot »

Magicake wrote: 9 Mar 2026, 14:46 Chestie interesanta: am primit o harta desenata de mana de un NPC (arata cam cum te-ai astepta), si jocul zice ca daca vreau sa scriu pe ea sa cumpar cerneala.
Misto. Ceva similar intalnesc si eu acum jucand Banquet for Fools unde n-ai jurnal, doar notepad si o harta pe care faci semne. O sa revin si eu cu niste impresii din el dupa ce mai joc
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Post Reply

Return to “Role Playing Games”