DarthZombie » 2 Oct 2014, 12:15 wrote:Cu ocazia asta cetatenii rusi ar deveni egali cu cei americani in privinta asta, ca stim deja ca Google, Facebook si Twitter ii lasa pe NSA sa aiba acces la datele lor.
din cate-mi aduc aminte Twitter nici nu functioneaza prin China, Turcia si inca vre-o cateva
baietii desptepti folosesc proxy, sau mai bine VPN
Marius Ghinea wrote:"Mie mi se par inutile si stupide din capul locului ambele intrebari. Este islamul o religie a pacii? Este islamul o religie a violentei? Este crestinismul o religie a pacii? Este crestinismul o religie a violentei? Cu cat enumer mai multe si cu cat scriu mai mult intrebarile astea cu atat mi se par mai stupide. "
my feeling exactly.
"E ca si cum as spune berea Tuborg este o bere a pacii. Ea aduce pace in sanul comesenilor. Becks in schimba e o bere a razboiului. Cine o bea se va lua la bataie. Ca sa dau si eu o comparatie mcwiliamsiana."
made my day. mi-ai adus aminte de painea de lupta a piticilor din seria Discworld a lui Pratchett.
Eu stau intr-o regiune a tarii cu o comunitate mare de musulmani. Musulmanii astia sunt cam la fel de musulmani cat sunt romanii crestini. Nobody gives a fuck. Lucrurile au fost tot timpul chill. Toate religiile cer intr-un mod sau altul eliminarea competitiei, dar nu toti oamenii religiosi sunt tembeli, ceea ce-i mai scapa o perioada pe toti dobitocii astia de toate bombele din lume.
sekaba » 2 Oct 2014, 20:11 wrote:dar nu toti oamenii religiosi sunt tembeli, ceea ce-i mai scapa o perioada pe toti dobitocii astia de toate bombele din lume.
aia nu-i religie fratie, cum nici cruciadele alea doua n-au fost religie
"- in ze name of God, let's kill ze infidelz
- bu, but, but ... one of the 10 commandments sais we should not
- die! infidel"
Dar am si eu o intrebare legat de dosarul Microsoft: tot vad ca e vanturat numele lui Dorin Cocos, printre altii, el cum e implicat? Ca la tot puhoiul ala de ministri si directori sunt lamurit.
sekaba » 2 Oct 2014, 20:11 wrote:dar nu toti oamenii religiosi sunt tembeli, ceea ce-i mai scapa o perioada pe toti dobitocii astia de toate bombele din lume.
aia nu-i religie fratie, cum nici cruciadele alea doua n-au fost religie
"- in ze name of God, let's kill ze infidelz
- bu, but, but ... one of the 10 commandments sais we should not
- die! infidel"
Cum nici paharul de bors pe care il beau acum nu-i religie fratie! Sau...Poate e doar o fratie, fratie?
Eu as vrea ca Putin sa nu-mi mai arate postarile agitate si adolescentine ale Zmeului de pe acest topic. Mai ales alea despre religie. Zici ca am iar 15 ani si stau in parc cu colegii mei de liceu rebeli si ne plangem ca ce naspa e ora de religie si profa care se ia de tricourile noastre cu Rammstein. Du! Du hast! Du hast mich!
Last edited by .chester on 3 Oct 2014, 07:36, edited 1 time in total.
DarthZombie » 3 Oct 2014, 03:41 wrote:Dar am si eu o intrebare legat de dosarul Microsoft: tot vad ca e vanturat numele lui Dorin Cocos, printre altii, el cum e implicat? Ca la tot puhoiul ala de ministri si directori sunt lamurit.
Speculatiile din presa relateaza ca cica ar fi primit si el niste milioane de euro ca mita in cine stie ce combinatie. Cred ca va fi sugere maxima din moment ce cazul s-a imputit la nivel international.
Scuzati offtopic: ola small dickie si darthzombie au fost banati? Vad ca le apare scris sub avatar "Banned"...
DarthZombie » 3 Oct 2014, 03:41 wrote:Dar am si eu o intrebare legat de dosarul Microsoft: tot vad ca e vanturat numele lui Dorin Cocos, printre altii, el cum e implicat? Ca la tot puhoiul ala de ministri si directori sunt lamurit.
Scuzati offtopic: ola small dickie si darthzombie au fost banati? Vad ca le apare scris sub avatar "Banned"...
Speram ca doar eu sunt cu Banned sub user. As vrea sa-mi ramana asa daca se poate. Ca custom status nu mi-ati oferit nici unu! Macar banned sa am.
Speculatiile din presa relateaza ca cica ar fi primit si el niste milioane de euro ca mita in cine stie ce combinatie. Cred ca va fi sugere maxima din moment ce cazul s-a imputit la nivel international.
Nu sunt speculatii, ci declaratiile unui martor. Deocamdata doar atat sunt. Nu vor fi "hard evidence" pana ce nu sunt coroborate cu alte dovezi (sau cam asa ceva).
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.