Mitzah » 25 Oct 2014, 21:42 wrote:
E destul de evident ca tii sa te aperi (inclusiv pe
Firaxis Take-Two, pentru ca "asa lucreaza ei") daca te agiti atat.
50+ euros later.
Ma agit atat pentru ca inca dinainte de launch incercai sa-mi explici cum incerc eu sa ma mint. Urmareste un pic discutia...cineva face o achizitie, personala, logic subiectiva si altcineva incearca sa-i spuna "maaare prostie". Pana la urma asta m-a deranjat. Ca daca nu esti in hora de hateri pe care o are un joc, automat esti asaltat cu teorii cretine despre cum incerci sa-ti "aperi" achizitia.Asta s-a intamplat si pe threadul lui Watch Dogs (care nu mi-a placut, logic nu l-am cuparat, dar nu am simtit nevoia sa-mi proiectez parerea asupra altora).
Cat despre "aparat" pe Firaxis, well, asta e realitatea. Asa lanseaza jocurile de ani buni. Asa cum CD Projekt lanseaza enhanced edition de 2 jocuri incoace, asa cum total war e mostly crap la fiecare lansare, asa cum Blizzard a lansat Starcraft 2 in 3 aparitii, asa cum WoW toarna expansionuri anual. Ce dracu vrei sa le fac ? Le-am jucat/cumparat cat au fost fun. Cand n-au mai fost, nu le-am mai jucat/cumparat (sau le-am luat la reducere), nu am simtit nevoia sa le explic celorlalti ca n-ar trebui sa le cumpere. Inteleg ca e la moda sa fii social fighter pe internet, in lupta cu coorporatile hoate, dar plm, oamenilor chiar le plac chestii diferite. Si au asteptari diferite, mai ales de la ceva ce trebuie sa fie fun.Si arati al dracu de penibil cand incerci sa explici oamenilor pe internet ca stii mai bine decat ei ca si-au cheltuit banii personali pe ceva ce nu le face placere.
Tot repeti chestia cu 50 euros later. Really, ma intrebam cine dracu cumpara jocurile direct de pe Steam, cand sunt o gramada de site-uri la jumatate de pret or less, accesibile de oriunde.Da, jocul nu merita 50 de euro. Trebuie sa fii cel putin imbecil sau economically challenged insa sa cumperi un joc steamworks din primul magazin pe care-l vezi.
Anyways, regret ca am intrat in discutia asta si e ultimul mesaj pe subiect, am poluat suficient threadul.