Daca imi permiti sa continui exercitiul asta de imaginatie. Intrebarea lui Ponta poate ca e irelevanta si Iohannis are zero mijloace de a da 6% pt educatie si sanatate ca tot Ponta ramane premier atunci de ce a mai inclus asta in programul de campanie? Iar daca vin din 2017 cum poate el sa spuna ca incepand de atunci se va intampla asta daca guvernul lui Ponta e atat de slab si baga tara in recesiune ----> nu vor fi bani pt asta. Intelegi unde ma duc? Neamtul s-a bagat in niste lucruri folosind argumente gresite. Si da, discutiile economice pe campanie nu isi au rostul, dar pt unii iti amintesc: nu relevanta temei este importanta intr-o dezbatere. Important este cat de bine stie sa argumenteze, cat de bine stie sa se bata pt ideile pe care le are. Iohannis trebuia sa se pregateasca. El nu a fost deloc asa cum trebuie.DarthZombie » 12 Nov 2014, 04:56 wrote:Dar intrebarea lui Ponta e irelevanta, pentru ca presedintele Johannis are zero mijloace de a da 6% din PIB educatiei si sanatatii in 2015, ca guvernul tot PSD va fi. Cand vine vorba de masuri economice vorbim de cel devreme 2017, Ponta stie asta iar Johannis trebuia sa reaminteasca acest lucru. Vivi macar are scuza ca poate colabora cu guvernul daca ajunge presedinte, asa ca orice masura economica poate fi luata imediat, dar altfel vorbim de candidatura pentru postul de presedinte, si nu de prim-ministru, asadar nu consider ca discutiile pe economie isi au rostul in aceasta campanie.
Si da, si-a asumat un risc foarte mare Johannis ducandu-se asa la dezbatere. Nu stiu cum il va afecta, eu cel putin apreciez curajul sau nebunesc. Cert e insa ca la Antena 3 o sa ii fie infernal de greu si daca se pregateste 2 saptamani.
Religia nu mai este obligatorie in scoala. Biserica Ortodoxa primeste o lovitura de la Curtea Constitutionala: Parintii care vor sa isi inscrie copiii la materia Religie trebuie sa depuna o cerere
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests