Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
ola small dickie
Big Daddy

Re: Awesome Fails

Post by ola small dickie »

:(((((((((( sa ma scape cineva de oldsnake. ma distruge
ola small dickie
Big Daddy

Pe orice pun mana ma electrocutez. Interesant. Oare o fi de la paharul ala de bere amestecat cu detergent de vase pe care l-am baut aseara din greseala? Nu ma pricep.
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Image
Image
ola small dickie
Big Daddy

poate sa-i dea cineva ban acestui tristan? ar fi un gest util si pt noi si pt el
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Prea le iei personal :D
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

ola small dickie » Thu Nov 27, 2014 12:34 pm wrote:poate sa-i dea cineva ban acestui tristan?
Image
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Si eu ma electrocutez frecvent, mai ales la temperaturi scazute. Fac scantei la contactul cu orice suprafata metalica. Habar n-am care-i motivul, si de ce se manifesta numai la frig. Adica na, conductivitatea electrica a metalelor creste cu scaderea temperaturii, but still.
NO COVER. ALL MAN.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Porti haine din lana, sau alt material care genereaza electricitate statica la frecare.
ola small dickie
Big Daddy

Sau poate e de la parul meu ultra mega matasos.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

joonior_bmf » Thu Nov 27, 2014 1:48 pm wrote:Porti haine din lana, sau alt material care genereaza electricitate statica la frecare.
Nu stiu, trebuie sa experimentez cand se lasa frig cum trebuie. Oricum, de regula nu port materiale electrizabile. Waaagh!, the walking capacitor.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Hmm cred ca am descoperit de la ce e. Recent am inceput sa port parpalacul meu romanesc care e 80% lana. Mi-am dat seama ieri la fotbal, l-am dat jos si tricoul de fotbal nu se mai dezlipea de corp. Cand incercam sa-l dezlipesc se auzeau pocniturile alea de curent si se lipea la loc. M-am miscat ca un tipar pe teren. Its the motherfucking wool!
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

miscate ca sarpele
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

ai le i le ai le i le
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Mi-a venit pliant cu pizza hut si am zis sa incerc si eu blatul lor cu fulgi de porumb pe margine. Fulgii erau acoperiti de miere. Cel mai mare cacat posibil. Nici nu stiu ce

Nici nu stiu daca mi-e foame inca sau nu. Nu mai simt nimic. Pizza asta mi-a golit sufletul.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Aia care mananca pizza cu felii de ananas sunt persoane cu care nu vreau sa am de-a face.

Si lel, Google + iarasi a devenit obligatoriu daca vrei sa postezi un comment pe Youtube. Macar stergerea profilului nou creat se face in doi timpi si trei miscari, but come the fuck on. Mai ma si sfatuieste sa imi folosesc numele real in loc de nickname. Pentru ca de ce as vrea sa comentez cu user-ul pe care-l am acolo? Pffft!
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Gândește-te câtă lume ar putea să ți se adreseze pe nume.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

DarthZombie » Sat Nov 29, 2014 1:05 am wrote:Aia care mananca pizza cu felii de ananas sunt persoane cu care nu vreau sa am de-a face.

Si lel, Google + iarasi a devenit obligatoriu daca vrei sa postezi un comment pe Youtube. Macar stergerea profilului nou creat se face in doi timpi si trei miscari, but come the fuck on. Mai ma si sfatuieste sa imi folosesc numele real in loc de nickname. Pentru ca de ce as vrea sa comentez cu user-ul pe care-l am acolo? Pffft!
DE CE AI VREA SĂ COMENTEZI PE YOUTUBE?! Tu comentezi pe youtube? DE CE? Serios. DE CE?
Image
ola small dickie
Big Daddy

TG » Sat Nov 29, 2014 9:04 am wrote:Gândește-te câtă lume ar putea să ți se adreseze pe nume.
:)))))))))
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

brutalistu » Sat Nov 29, 2014 11:54 am wrote:
DarthZombie » Sat Nov 29, 2014 1:05 am wrote:Aia care mananca pizza cu felii de ananas sunt persoane cu care nu vreau sa am de-a face.

DE CE AI VREA SĂ COMENTEZI PE YOUTUBE?! Tu comentezi pe youtube? DE CE? Serios. DE CE?
In video-urile mai obscure sectiunea de comment nu e atat de canceroasa. Ba chiar uneori dai de discutii destul de interesante.
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Dacă vrei să îți faci prieteni pe youtube Google s-a gândit FIX la tine și îți oferă oportunitatea asta! Să vă cunoașteți mai bine!
Image
Post Reply

Return to “Colțul vesel”