Habar n-ai ce s-a spus aici.ola small dickie » Thu Jan 08, 2015 9:31 am wrote:noi intelegem ca tu nu prea intelegi destul de multe, de-a lungul timpului
Moldovan Claudiu » Thu Jan 08, 2015 8:41 am wrote:Mahdi » Thu Jan 08, 2015 8:34 am wrote:=
Aaaaaa stiu tu esti ala care intra pe un thread iei la penis lumea si pleci. Mai este unu pe aici.
Apoi daca va ia Bruta la penis va suparati.....
![]()
Molodvan, e necivilizat doar sa afirm ca parerile unor de aici mi se par catastrofale si ca in consecinta nu prezint vreun chef nebunesc deocamdata de a le contracara, discuta cu ei? Am dreptul asta? Poate daca erau doar gresite mai intram in dialog dar asa. Sunt gresite si catastrofale. Eu nu mai pot sa discut in contradictoriu pe niste teme care sunt absolut evidente, care nici nu necesita discutie.
Sigur, se poate discuta despre evenimentul de ieri dar in niciun caz asa. In niciun caz cu: "au cautat-o, libertatea de exprimare trebuie sa fie si ea mai limtata, ciuntita, erau pregatiti sa moara?, de lucrurile sfinte nu se face misto, sa avem liberate dar pe la colturi, nu asa in piata publica! etc etc etc"
Daca n-ai chef sa discuti de ce postezi? ca sa faci misto? ca sa afirmi ca suntem prosti ca ideile noastre sunt catastrofale?
Da, asta e necivilizat.
Nu iti argumentezi opiniile, nu arati in ce fel ideile unora de pe aici sunt catastrofale. Intri pur si simplu si afirmi chestii de genul asta:
Plus alte afirmatii menite sa faca doar flame si prin care nu contribui la discutie. In alte cuvinte te bagi aiurea in seama fara sa ai intentia de a participa in mod real la discutie.Sincer, partea cea mai nasoala a libertatii umane e ca Moldovan Claudiu are libertatea sa aprecieze o comparatie marca McWiliams si sa si faca public acest lucru. Asta mi se pare mie foarte naspa dar trebuie sa accceptam, in numele libertatii!