Bine spus. Nu stiu cine o sa priceapa, dar bine spus.McWilliams » 8 Jan 2015, 20:25 wrote:Pentru ca tragedia lor este o banalitate. Asta inteleg ca tot incercati sa spuneti pe aici - ca dreptul la libera exprimare este NORMALITATE. Asa cum omul nu poate trai fara a respira sau fara a manca, la fel de bine nu poate trai fara a freca ridichea altuia prin libera exprimare. Si cum nu va vad incepand sa discutati tragediile oamenilor care nu pot respira sau nu pot manca, haideti sa lasam subiectul deoparte, sa se linisteasca singur.
Imi place cu mi-au fost rastalmacite cuvintele si am ajuns sa spun ca aia meritau sa moara pentru ca nu-mi plac caricaturile lor.
Un mare cacat.
Mesajul meu e unul singur: Ar trebui sa invatam sa-i respectam pe cei din jurul nostru si ideile lor. Atat.
Prin meseria pe care o fac vin zilnic in contact cu mizeria umana in cele mai urate forme ale ei.
De asta va zic: E minunat sa vorbim despre idealuri cum ar fi liberatea de exprimare sau de gandire sau libertate pur si simplu in timp ce stam in fata calculatorului, intre doua reprize de counter. Asta in timp ce trecem nepasatori pe langa cei de langa noi.
Vorbiti de libera exprimare, dar bagati pumnul in gura si socoteala in cur celor care nu va impartasesc parerile ( nu vorbesc de toata lumea, si e o placere sa porti o discutie chiar si in contradictoriu cu multi useri ( respect, mahdi)).
Vorbesc de credinta si apar zambete superioare: noi stim mai bine, esti un fraier daca ai ajuns sa crezi in divinitate. Ei bine tot meseria m-a invatat sa cred. Nu vorbesc de Biserica, Iisus, Alah, Buda, ritualuri. Vorbesc de divinitate. Cand ajungi sa intrezaresti ce se intampla la nivel celular, sa incepi sa intelegi niste mecanisme, ajungi sa crezi in ceva.
Asa ca, bruta, lasa counteru pentru o zi si hai sa impartim seringi prin Rahova sau sa tinem de mana un fost ministru in timp ce moare, ajuns la 90 de ani in camin pentru ca isi incurca copiii.