Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
McWilliams
Self-righteous bastard

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by McWilliams »

Great, now I can't get that sound out of my ears. Esti fericit, Traian Basescu?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

President Hollande: 'these attacks have nothing to do with Islam'
Deci n-au invatat nimic din toata povestea asta.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Stokkolm » Fri Jan 09, 2015 10:46 pm wrote:
Mahdi » 9 Jan 2015, 22:20 wrote:Tot nu încalci dreptul nimănui de pe planetă cu un desen.
Poate fi incalcat dreptul la replica. Daca spui ceva nasol despre cineva si acea persoana nu are la access la publicul tau, nu are resursele sa combata ce ai spus, e cam naspa. Nu se prea aplica in cazul caricaturilor Charlie Hebdo, dar vreau sa zic ca libertatea de exprimare are limite.
Lel. Master trolle, zi de zi faci level up în această fină artă.
REMEMBER CITADEL
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Nu e trolling. Poate n-a fost cea mai fericita exprimare...
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

pe mina ma infioara reactiile (cum sunt si aici) la evenimentele astea care pun cam pun una langa alta reactia acelor scelerati cu activitatea caricaturistilor francezi. ma uluieste. se pun pe acelasi taler, in aceeasi propozitie, se cantaresc la fel, da, domne 2 rautati, una langa alta. da domne, aia sunt nasoi ca au impuscat DAR SI FRANCEZII AIA……….

doamne ajuta
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Intre timp, in subteranele de la holiud deja se alege distributia viitorului blocbuster.
NO COVER. ALL MAN.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

ola small dickie » 10 Jan 2015, 11:13 wrote:pe mina ma infioara reactiile (cum sunt si aici) la evenimentele astea care pun cam pun una langa alta reactia acelor scelerati cu activitatea caricaturistilor francezi. ma uluieste. se pun pe acelasi taler, in aceeasi propozitie, se cantaresc la fel, da, domne 2 rautati, una langa alta. da domne, aia sunt nasoi ca au impuscat DAR SI FRANCEZII AIA……….

doamne ajuta
Atunci de ce avem un imn care indeamna la violenta, la crima, in numele unui ideal?
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

^ atât de egi, oau
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Stokkolm wrote:
ola small dickie » 10 Jan 2015, 11:13 wrote:pe mina ma infioara reactiile (cum sunt si aici) la evenimentele astea care pun cam pun una langa alta reactia acelor scelerati cu activitatea caricaturistilor francezi. ma uluieste. se pun pe acelasi taler, in aceeasi propozitie, se cantaresc la fel, da, domne 2 rautati, una langa alta. da domne, aia sunt nasoi ca au impuscat DAR SI FRANCEZII AIA……….

doamne ajuta
Atunci de ce avem un imn care indeamna la violenta, la crima, in numele unui ideal?
50/50, intreaba publicul, suna un prieten
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Trebuie sa fim tari in credinta si sa luptam cu dusmanul.

Siiiiii.... cineeeee esteeee cretinaaaaaaa???
Spoiler:
Cristiana Anghel (PC): Regret asasinarea jurnalistilor de la Charlie Hebdo, insa libertatea presei nu este absoluta
NO COVER. ALL MAN.
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

E o rudă spirituală de-a lui Marius Ghinea. *WINK*
Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Stai asa, exista oameni carora le pasa de imnul national al Romaniei?
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Waaagh! » Sat Jan 10, 2015 2:49 pm wrote: Cristiana Anghel (PC): Regret asasinarea jurnalistilor de la Charlie Hebdo, insa libertatea presei nu este absoluta
Imi place imaginea aleasa pentru articol, reprezinta foarte frumos felul in care arata un om care crede ca cei care deseneaza incalca limite.

Image
New phone, Houthis

Soundcloud
MC
Dremora Lord

Post by MC »

DarthZombie » Sat Jan 10, 2015 3:36 pm wrote:Stai asa, exista oameni carora le pasa de imnul national al Romaniei?
Exista oameni carora le pasa de niste basinosi de ziaristi ?

Ce intrebari (retorice) tampite poti sa pui.....
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

La ce tampenii s-au scris pe topicul asta, ma mir cum de poti sa ma intrebi asta la modul serios.
oldsnake
Zergling

Post by oldsnake »

Eu propun sa facem o mica recapitulare:

- Salut, domnule Plesu! (poate fi inlocuit ...)
- Salut, Ola! (iarasi poate fi inlocuit ...)
- Ati vazut ce tragedie? Au murit pentru dreptul la libera exprimare! De asta mi-am varat acest creion in sfarc, in semn de solidaritate!!!!
- Excelenta idee. Este de condamnat acest act de terorism si sunt socat de ce intamplate, insa...
- Insa ce, tataie? Exista un insa? Au murit pentru libertate!
- Dar poate nu e chiar atat de bine sa luam in ras libertatile altora, ar trebui sa-i respectam pe cei din jur...
- Aragaz cu patru ochi, esti nebun? Ma infiorez cand aud ce cretinatati scoti pe buzele alea carnoase. Asemenea ineptii nu ar trebui sa existe!
- Stii, si eu am dreptul la libera exprimare!
- Ai barba, asta ai, grasane! De asta au murit oameni la Revolutie, ca sa ai tu o idee? Fugi dreacu (pardon, dreacu nu exista pentru ca dumnezeu nu exista) in biblioteca ta si lasa-ma pe mine sa am idei! Ca acu iese Bruta din Counter si te ia in penis!
- Pe mine o sa ma apere tanarul acela care canta muzica avangardista la acordeon!
- Cretinule, alea sunt manele psihedelice remixate, iar ala e cel mai bun prieten al meu!
- Gata, boss, nu da!
- Stiam eu ca nu esti in stare sa mori pentru ideile tale!

Concluzia ar fi: ai dreptul la libera exprimare. La libera mea exprimare, te-n cur pe ma-ta, de cretin!
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

DarthZombie » Sat Jan 10, 2015 3:36 pm wrote:Stai asa, exista oameni carora le pasa de imnul national al Romaniei?
Crek stokko facea trelling. Dar oricum, mie-mi place imnul Romaniei. E singurul intr-o gama minora pe care-l cunosc. P awesome.
NO COVER. ALL MAN.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Mnda....
Unii s-au aratat de-a dreptul stupefiati ca altii au indraznit sa spuna ca ziaristi aia au murit zgandarind prin caricaturi, in mod sistematic, niste nebuni.
Apoi tot acei unii se arata socati de faptul ca niste ziaristii au murit publicand niste caricaturi in care luau in penis credinta unora, dar ei ataca verbal pe oricine nu le impartasesti ideile stringand din toti rarunchii LIBERTATEA DE EXPRIMARE NU MOOOAAAAREEE !!!!

Parerea mea e ca habar nu au ce e aia libertate de exprimare. Dar e la moda zilele astea sa pui placa asta.
Post Reply

Return to “Cafenea”