ne0lith » Tue Jan 27, 2015 6:34 pm wrote:Moldovan Claudiu wrote: Probabil ca raman la ideea de a o importa, doar ca nu e foarte usor sa gasesti un xdrive cat de cat ok si la un pret sub 19.000
Va dati seama cat trebuie sa castige Claudiu daca de acum cateva zile pana azi a mai strans 2000 euro?
Am zis eu ca dau 19.000 pe ea ?
Am zis ca e foarte greu sa gasesti sub 19.000 ADICA MAJORITATEA SUNT PESTE. NU CA DAU 19.000.
Nici macar 17.000 nu dau. Am spus clar ca bugetul e maxim 15.000 si aia in condtitiile in care e ceva deosebit.
SI de unde prezumtia ca o iau din banii mei? Poate mi-o fac ai mei cadou...(imb4 cocalar de bani gata).
Mi se par atat de frustrati cei care intr-o discutie ca asta despre masini (eventual care ce si-a mai luat, cum si de unde) se leaga tocmai de aspectul asta financiar. "Vai !! dar cum ....de unde 17.000, de unde 19.000, de unde 15.000..??:O:O:O Vaiii dar cum sa dai atat pe un sh !!:O:O:O OMG iti dai seama unde lucra asta daca isi permite.Iti dai seama cat trebuie sa castige.
Asa e cand nu citim toate posturile dar ne bagam in seama cu ironii de 2 lei.
Fuck it. Eu ma retrag de pe topic. Credeam ca discutam despre masini pe topicul asta nu despre luari la penis si mistocareli.
Mi-ar fi placut o discutie ca cea cu cimitri, dar mi-am dat seama ca nu sunt pe forumul care trebuie.
LE.
McWilliams » Tue Jan 27, 2015 8:43 pm wrote:Oricum eu inca bat cruci ca, la valori de 17-19'000 de euro, vorbim de masini second-hand cu 150'000+ km la bord. Si probabil ca o sa am nevoie de o explicatie tehnica din partea unei persoane care lucreaza in domeniu ca sa inteleg cum o masina de o marca superioara, la 150'000 km parcursi, se simte mai bine la condus decat una de o marca mai slaba, dar noua... in acelasi pret, aproximativ. Se intelege ca ala care vinde masina SH cu 150'000 km parcursi nu a inlocuit toate componentele inainte de vanzare.
E spimplu. Daca n-ai condus/n-ai fost cu masini premium degeaba stau sa iti explic care e diferenta la condus si la confort.
Nu are nimic ca o masina de clasa premium sa zicem (sau oricare alta) are 150.000 km si una de volum are 10.000. Tot la fel sa conduce si aia cu 150.000 de km (daca a fost intretinuta calumea) ca si una de 10.000 Doar nu crezi ca trepideaza sau sa scutura din toate balamalele ca vezi doamne are 150.000 de km. Sunt care fac km astia in 2-3 ani cu o masina.
E ca si cum ai spune ca "nu inteleg cum un PC high end care are 15.000 de ore de functionare poate merge la fel de bine sau mai bine ca si unul low-end dar nou..."
Anyway I'm out ca m-am plictisit de postat aiurea. Deja ajungem ca la topicul de politica cu Charlie Hebdo. Prea multa prostie si ignoranta.