Eu cred ca supraestimezi politicienii cam mult. Ia zi-mi, cam ce parghii de informare folosea Becali atunci cand era in PE? OTV, TRINITAS si GSP.DarthZombie » Sat Apr 18, 2015 12:50 am wrote:Dar pana la urma urmei care e importanta trebii asteia? Nu vorbim doar de dreptul postului de a emite in circuitul inchis de la Bruxelles? Ca daca da, asta nu inseamna mai nimic, politicienii nu se uita la televizor pentru a se informa, au parghii mult mai bune pentru a-si forma o parere detaliata.
Singurul motiv pt care Antena 3 nu ar trebui sa fie la Bruxelles e pentru ca e un jeg de post condus de oameni jegosi condusi la randul lor de un jeg fost securist profitor de pe urma regimului comunist si familia lui. Postul nu este unul de stiri, este unul de indobitocire. Si alte posturi tv practica indobitocirea, dar niciunul exclusiv si atat de rauintentionat precum A3. Nici macar RTV.
LE: ola, si mie imi place Digi24, dar imi este teama ca va scadea productivitatea muncii la PE daca au aia acces la emisiunile cu Hurezeanu invitat permanent, ii plictiseste pana nu mai are nimeni chef de dezbateri, de vot, de fapt n-o sa mai stie nimeni ce dracu cauta acolo.