Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
sekaba
Pig Cop

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by sekaba »

DarthZombie » Sat Apr 18, 2015 12:50 am wrote:Dar pana la urma urmei care e importanta trebii asteia? Nu vorbim doar de dreptul postului de a emite in circuitul inchis de la Bruxelles? Ca daca da, asta nu inseamna mai nimic, politicienii nu se uita la televizor pentru a se informa, au parghii mult mai bune pentru a-si forma o parere detaliata.
Eu cred ca supraestimezi politicienii cam mult. Ia zi-mi, cam ce parghii de informare folosea Becali atunci cand era in PE? OTV, TRINITAS si GSP.
Singurul motiv pt care Antena 3 nu ar trebui sa fie la Bruxelles e pentru ca e un jeg de post condus de oameni jegosi condusi la randul lor de un jeg fost securist profitor de pe urma regimului comunist si familia lui. Postul nu este unul de stiri, este unul de indobitocire. Si alte posturi tv practica indobitocirea, dar niciunul exclusiv si atat de rauintentionat precum A3. Nici macar RTV.

LE: ola, si mie imi place Digi24, dar imi este teama ca va scadea productivitatea muncii la PE daca au aia acces la emisiunile cu Hurezeanu invitat permanent, ii plictiseste pana nu mai are nimeni chef de dezbateri, de vot, de fapt n-o sa mai stie nimeni ce dracu cauta acolo.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ma mira sincer ca vad pareri care nu sunt chiar atat de negative despre romaniatv. E p much otv 43vr, prezentatoare cu tzatzele p-afara si discutii despre venirea planetei nibiru intre 2 nasoale facute de basescu pe vremea cand era comandant de nava.

Nu inteleg de ce trebuie sa se prinda posturi tv la parlamentul european. Imi imaginez ca toti au dispozitive contectate la internet pe acolo, n-au decat sa le urmareasca direct de pe siteuri.
NO COVER. ALL MAN.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Mai are de mancat multa mamalica (si cacat) RomaniaTV pana ajunge la nivelul A3. Serios, mananca mai mult cacat unu singur de la A3 intr-o zi decat tot postul RomaniaTV. Sunt un fel de OTV cu stiri si tabloide.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ghita pare mai zgarcit la portofel decat varanul, dar in ceea ce priveste tampenia crasa si grobianismul minciunilor cred ca-s comparabile posturile. Plm, in timpul campaniei prezidentiale, de la rtv am aflat (relatez cu exagerari minimale din partea mea) ca WERNER e un nazist traficant de organe care organizeaza chermeze cu banii obtinuti din rapirea si comercializarea minorilor, chermeze la care plesneste animatoare peste buci in timp ce nevasta-sa care de fapt e mastermindul operatiunilor pregateste urmatoarea interventie.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Ii zic bou baltat pentru ca doar un bou baltat foloseste facebook/twitter/youtube/reddit ca sa emita "ironii fine" despre PSD si A3. But then again, these ARE the internets and everything goes.

Insa ca sa pastrez tema - atat a mesajului initial, cat si a reactiei de interneturi - am sa zic asta: "m-am ras de m-am cacat pe mine, apoi am dat Like/Share". Altfel, daca as avea putina minte si putin bun-simt - cum nu este cazul la Preda, asta fiind individul care se plangea pe la posturile TV ca nu l-a votat poporul drept presedinte al partidului ala de-i era Udrea sefa - nu as fi dat mai mult de 2 secunde atentie stirii asteia. Pentru ca nu schimba absolut nimic in the grand scheme of things - nu scade/creste calitatea (LOL!!!!) parlamentarilor romani daca se difuzeaza A3 in loc de Realitatea, respectiv nu schimba ce felie de piata ocupa A3 in piata.

Edit: Parlamentarii romani ajunsi in PE nu sunt virgine ajunse la maturitate sexuala ce trebuiesc pazite de violatori - respectivii au deja formata o parere despre A3 pana sa ajunga acolo. Deci faptul ca le-ar face accesul la A3 mai usor nu schimba felul in care gandesc de unii singuri sau felul in care urmeaza ordinele "de la centru". Ah, daca era vreo propunere legislativa prin care... nu stiu, daca nu detii un job/nu castigi un salariu, atunci nu ai dreptul sa te uiti la A3, asta mai puteam sa inteleg.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

In plin conflict intre DNA si Senat pe tema protejarii lui Sova, PSD-ul face ce stie mai bine. Mai arunca o fumigena:

Propunerea Ministerului de Finanţe: TVA redusă la 9% pentru consumul casnic de apă rece
Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat la finalul şedinţei conducerii PSD că la nivelul ministerului se discută un proiect potrivit căruia TVA va fi redusă la 9% pentru consumul casnic de apă rece, limita pentru care se va aplica fiind de 5 metri cubi. Aceasta ar putea însă creşte, afirmă pesediştii.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ce sa faca si ei. Sunt incurabili.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Eu zic ca, dat fiind ce se arata la orizont, ar merge un 0% TVA pentru hartie igienica. Fie ca vorbim de vremuri cacacioase, fie ca vorbim de mancatori de rahat, nu strica sa mai ridicam putin procentul ala de salubritate al Romaniei (tara din UE care are, de departe, cel mai mic consum de sapun/sampon/pasta de dinti per cap de vita furajata).
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

http://www.realitatea.net/guvernul-rein ... ign=trkweb

Sunt eu tolomac sau e stirea scrisa aiurea?

Eu unul inteleg ca eu, angajat privat prin urmare contribuabil, pe langa cota de asigurari sociale pe care o platesc din salariul brut - o sa mai platesc INCA o cota egala cu prima, pt a finanta pensiile mortaciunilor din Armata?!

l.e.: http://economie.hotnews.ro/stiri-finant ... urilor.htm

Inca unul din multele motive pt care PUIE MONTA!
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Deputatii au respins cererea DNA de retinere si arestare a lui Ion Ochi (PSD)
Deputatii au respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie pentru retinerea si arestarea parlamentarului Ion Ochi, cu 108 voturi pentru si 152 impotriva.
Votul vine la o saptamana dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avut la Cotroceni consultari cu partidele parlamentare, in cadrul carora a discutat si despre votul dat in Parlament pe cererile DNA.
Vad ca pesedeii nu mai au nicio jena. Resping pe banda rulanta cererile DNA, iar in paralel lucreaza asiduu la modificarea Codului Penal in favoarea inculpatilor. Vorba CTP-ului:

phpBB [video]
Last edited by Apollyon on 29 Apr 2015, 22:33, edited 1 time in total.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

inca e o mare pacaleala sa crezi la un moment dat ca psd-ul se schimba, renaste, devine bun. sa ne aducem aminte ce atitudine avea psd-ul dupa pierderea alegerilor prezidentiale, ce atitude avea ponta atunci. mielusei, am pierdut dar am invatat, nu vom mai fi rai. pula. dupa cateva luni ponta iar e un golem robotizat programat sa sparga orice bun simt, orice realitate, orice respect fata de cetatenii romaniei cu pieptul de otel mergand inainte drept, neclintit, de nimic. el are drumul lui drept si nu-l opreste nimic. la fel si psd-ull. si-au revenit toti. golemul asta de ponta e cel mai inspaimantator om politic, de fapt nu. nu e om politic pt ca asta ar insemna sa lase cateodata, foarte rar, impresia ca e om. e golem politic, nu om politic.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

http://funnyjunk.com/Obama+just+got+rea ... s/5530181/

*check comments section*

Incredibil, frate. Atat de multi idioti care sunt perfect convinsi ca au dreptul constitutional de a discrimina pt ca "e pravalia mea, fac ce vreau in ea".
Aparent dupa cercopitecii aia Orwell traieste bine mersi in US, cu animalele lui mai egale ca altele.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

E dreptul alora sa refuze sa serveasca un potential client pe ce motiv vrea el. Dar deindata ce face asta merita un faliment de toata frumusetea pentru ca nu asa conduci o afacere. Asta e un exemplu perfect in care toti au dreptate si toti gresesc in acelasi timp.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

ola small dickie » 29 Apr 2015, 20:35 wrote:inca e o mare pacaleala sa crezi la un moment dat ca psd-ul se schimba, renaste, devine bun. sa ne aducem aminte ce atitudine avea psd-ul dupa pierderea alegerilor prezidentiale, ce atitude avea ponta atunci. mielusei, am pierdut dar am invatat, nu vom mai fi rai. pula. dupa cateva luni ponta iar e un golem robotizat programat sa sparga orice bun simt, orice realitate, orice respect fata de cetatenii romaniei cu pieptul de otel mergand inainte drept, neclintit, de nimic. el are drumul lui drept si nu-l opreste nimic. la fel si psd-ull. si-au revenit toti. golemul asta de ponta e cel mai inspaimantator om politic, de fapt nu. nu e om politic pt ca asta ar insemna sa lase cateodata, foarte rar, impresia ca e om. e golem politic, nu om politic.
Doar ca mai devreme sau cel tarziu la alegerile din 2016 tot o sa plece, n-o sa ramana premier o vesnicie. Am o vaga banuiala ca atunci se va incheia si cariera lui politica.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Cat imi plac colajele astea :lol:
Spoiler:
Image
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

DarthZombie wrote:E dreptul alora sa refuze sa serveasca un potential client pe ce motiv vrea el. Dar deindata ce face asta merita un faliment de toata frumusetea pentru ca nu asa conduci o afacere. Asta e un exemplu perfect in care toti au dreptate si toti gresesc in acelasi timp.
Nu chiar. Atata timp cat statul trateaza o companie fara discriminare la randul ei compania nu poate discrimina clientela.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

DarthZombie » 30 Apr 2015, 04:47 wrote:E dreptul alora sa refuze sa serveasca un potential client pe ce motiv vrea el
Fix asta zbiara si ei, ceea ce e complet fals, pt ca Civil Rights Act cu care am incercat sa le dau in cap sa le aduc aminte de propriile lor legi

Pana si in Rromanica, daca unu decide sa te dea afara din magazin pt ca ai parul lung ca tip, ai tot dreptul sa ii arzi un dosar de judecata de nu se vede.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Fedaykin » Thu Apr 30, 2015 12:03 pm wrote:
DarthZombie » 30 Apr 2015, 04:47 wrote:E dreptul alora sa refuze sa serveasca un potential client pe ce motiv vrea el
Rromanica
ce termen zgarietor de creier
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

O, mai am cateva alintari pt tara asta, printre care si P***a Maicii Domnului
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Fedaykin , nu chiar asa de negru pe alb. Intr-o propozitie comentezi ce bine e ca in Romania proprietarul magazinului trebuie sa se supuna legii, iar in alta propozitie spui ce tampita e legea care permite discriminarea clientilor. Daca legile sunt discutabile (si sunt), pai nici Civil Rights Act nu e imun. In esenta e common sense-ul e cel care conteaza cu adevarat.
Post Reply

Return to “Cafenea”