Witcher 3

Discuții axate pe jocurile RPG.
kensky
Pig Cop

Re: Witcher 3

Post by kensky »

new pc shots
Spoiler:
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cred ca am vazut deja tot jocul. :D
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Stokkolm » 16 May 2015, 01:00 wrote:Nuuuu! Singurul motiv pentru care merita sa ai un PC a fost complet demolat!

Scuza-ma, dar ESTE complet inacceptabil sa arate absolut identic fata de varianta pe console, oricum ai pune-o.
Nici macar draw distance-ul, las-o in mama ma-sii de treaba.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Why would you care that much? Dacă ar fi ieşit doar pe PC şi ar fi arătat tot aşa, erai mai puţin revoltat?
REMEMBER CITADEL
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Pt ca, cinic vorbind, este mai mult decat un jaf la drumul mare sa ti se bage in fata o lista de specs-uri care te costa o mana si un picior (vezi tabelasul pe care l-a postat zmeul o pagina anterioara) ca in final sa ai un produs care arata absolut identic cu varianta care ruleaza pe o tehnologie de 400 de coco.

Jocul arata foarte bine - pe console. Pt PC e mediocru.

Iar daca iesea doar pt PC, poti sa fii convins ca ar fi fost un nou W2 - un standard in materie de grafica.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

In plus, ma scuzi, dar ma asteptam la cel putin nivelul asta de diferenta intre PS4 si PC

phpBB [video]

Si aici vorbim de Ubi si de un joc clar portat de pe consola pe PC
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Să fiu sincer, prea puţin îmi pasă de eternul război pc-console. Nu cumpăr un utilitar de benchmarking. Dacă o să fie un castron cu dungeons copy-paste precum Skyrim o să mă deranjeze mai tare decât faptul că alţii au fidelitate grafică similară pe console. Vezi şi aberaţiile zmeului de mai devreme, cum că W2 se mişca ORIBIL. Lol, cine îşi aminteşte aşa ceva? Majoritate îşi aminteşte un joc reuşit, nu controversele de la lansare.

M-aş abţine însă de la săritul cu fundul în sus până iese pe PC oficial şi poate vedea toată lumea ce setări are sub carcasă. Şi apoi, or să apară inevitabil moduri şi patchuri. Personal mă îndoiesc că în videoul ăla comparativ sunt toate setările la maxim pe PC. Cel puţin la redarea coafurilor e ceva dezactivat acolo. Nu zic că nu e posibil să ai dreptate, dar scandalurile de genul ăsta sunt premature şi contraproductive.
REMEMBER CITADEL
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Nu sunt deloc contraproductive, mai ales atunci cand, cu 3 zile inainte de lansare, devii vin si afirma ca ce am vazut in Decembrie 2014 e acelasi lucru cu ce vedem in mai 2015 (ceea ce e vizibil fals, chiar si pt un ochi neantrenat in "graphic fidelity").

Nu e vorba de a cumpara un utilitar de benchmarking, e vorba de a fi tratat cu respectul presupus pt un utilizator care scoate bani seriosi in plus, de la o firma care mereu s-a declarat de partea acelui gen de utilizatori i.e. PC Gamers.

Inca o data, daca tu vii si imi spui verde in fata ca am nevoie de GTX 980 si mai sus doar ca sa arate absolut la fel (mai putin framerate-ul) la 1080p ca pe o consola care e mult mai ieftina decat placa video in sine inseamna ca ma minti si incerci sa ma furi pe fata.

Da, inteleg sa downgradezi grafica pe console, e de asteptat - iar inca o data o sa zic clar si raspicat ca jocul arata demential pt current-gen.
Asta nu inseamna ca ai voie sa il castrezi si sa il lobotomizezi si sa il slutesti pe PC. Dracu, nici macar WD nu a avut gradul asta de paritate (l-am vazut la munca pe PS4 si l-am jucat acasa pe PC, pe mid-high - diferentele erau oricum vizibile)
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Nu sunt deloc contraproductive, mai ales atunci cand, cu 3 zile inainte de lansare, devii vin si afirma ca ce am vazut in Decembrie 2014 e acelasi lucru cu ce vedem in mai 2015 (ceea ce e vizibil fals, chiar si pt un ochi neantrenat in "graphic fidelity").
Ce legătură are cu ce am zis eu? Nu despre acel "downgrade" faţă de trailers vorbeam.
Inca o data, daca tu vii si imi spui verde in fata ca am nevoie de GTX 980 si mai sus doar ca sa arate absolut la fel (mai putin framerate-ul) la 1080p ca pe o consola care e mult mai ieftina decat placa video in sine inseamna ca ma minti si incerci sa ma furi pe fata.
Tot ce spuneam e că nimeni de pe threadul ăsta n-a jucat W3 pe console şi pe PC (cum ai încercat tu WD) ca să poată sări în mod justificat cu fundul în sus că AU SLUŢIT jocul pe PC şi alte chestii. Tot ce ai e un video pe youtube în 720p la care nu ştii ce setări sunt active sau ba. Cât despre minciuni şi furat pe faţă, soluţia e foarte simplă: never preorder.

Repet: nu zic că n-ai dreptate. Doar că deocamdată te agiţi pentru un video. Peste câteva zile, sigur, bate-te cu pumnul în piept, spune că V-AM ZIS EU. Pentru mine personal nu se schimbă nimic, însă. N-am fost hyped, decizia să mi-l iau a venit doar ieri. Dacă primesc un joc cu poveste decentă care să arate ca în pozele de mai sus, sunt mulţumit.
REMEMBER CITADEL
zme-ul

Post by zme-ul »

Mahdi » 16 May 2015, 14:59 wrote:Vezi şi aberaţiile zmeului de mai devreme, cum că W2 se mişca ORIBIL.
am zis ca se misca oribil?! am zis ca jocul are probleme si pe sisteme actuale - de ce mananci cacat?
ti se pare ca nu e adevarat?! anul trecut (decembrie) am terminat jocul pe un R9 280X si nu era in stare sa tina 60FPS, nici macar nu era la maxim
TG
Cyberdemon

Post by TG »

At this point, am ajuns să îmi doresc din toată inima ca jocul să fie downgraded as fuck și să nu existe nici o diferență între console/PC.

Eventual să nici nu meargă la 60 de fps-uri pe nimic, doar 50 așa, să moară toți gamerii adevărați.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

zme-ul » Sat May 16, 2015 3:30 pm wrote:
Mahdi » 16 May 2015, 14:59 wrote:Vezi şi aberaţiile zmeului de mai devreme, cum că W2 se mişca ORIBIL.
am zis ca se misca oribil?! am zis ca jocul are probleme si pe sisteme actuale - de ce mananci cacat?
Image

Lol, ok. Şi controlează-ţi limbajul.
REMEMBER CITADEL
zme-ul

Post by zme-ul »

n-o sa-mi controlez deloc limbajul cand ma ataci sistematic, atribuindu-mi "citate" inventate :roll:

asa am scris eu?
Image

pe deasupra, ca sa amplifici minciuna, ai scris cu majuscule :roll:
Last edited by zme-ul on 16 May 2015, 16:50, edited 2 times in total.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

La cum va certati pe aici pe setari grafice si va acuzati reciproc de masticat materii fecale pentru un joc CARE NICI MACAR NU A FOST INCA LANSAT chiar sper sa vi-l umple cu negri si homosexuali.
NO COVER. ALL MAN.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

zme-ul » Sat May 16, 2015 3:43 pm wrote:n-o sa-mi controlez deloc limbajul cand ma ataci sistematic, atribuindu-mi "citate" inventate :roll:

asa am scris eu?
Image

pe deasupra, ai scris cu majuscule :roll:
:lol: :lol: :lol:

Păi ia să facem nişte analize pe text, pentru găgăuţă.
ce-a scris zmeul wrote:Nici voi si nici CDPR nu-si mai aduce aminte nimeni ce oribil rula TW2 la lansare
ce-am scris eu wrote:Vezi şi aberaţiile zmeului de mai devreme, cum că W2 se mişca ORIBIL. Lol, cine îşi aminteşte aşa ceva? Majoritatea îşi aminteşte un joc reuşit, nu controversele de la lansare.
Ia zi, găgăuţă, în afară de uzul ilegal de MAJUSCULE ce-am interpretat greşit? :lol:
REMEMBER CITADEL
zme-ul

Post by zme-ul »

1. TW2 se misca ORIBIL la lansare

2. TW2 inca are probleme chair si cu HW nou

ia zi puisor .. se vede diferenta?! sau doar atat te duce pe tine greierasu'
baga niste joc de glezne, sa te mai incalzesti
Last edited by zme-ul on 16 May 2015, 16:58, edited 1 time in total.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Şerifule, în paragraful meu era vorba despre problemele de la lansare. Ţi-am citat părerea despre cum era TW2 la lansare. Mai mult de atât n-am ce să-ţi explic. Te-ai băgat iar ca musca-n lapte, n-am ce să-ţi fac.
REMEMBER CITADEL
zme-ul

Post by zme-ul »

nu m-am bagat, ci m-ai bagat - pe deasupra, mintind cu nerusinare - asta m-a iritat cel mai mult
TW2 se misca oribil la lansare si nimeni nu contesta lucrul asta, poate tu!? sa te invat sa folosesti google?

nu cumva TW2 a avut nevoie de un intreg Enhanced Edition sa repare jocul - mai sa fie :lol:
Last edited by zme-ul on 16 May 2015, 17:04, edited 1 time in total.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nope, n-a avut și nu se mișca oribil la lansare. Lucru necontestat de nimeni de altfel. Poate tu, zmeule? A avut un feature stricat (ubersampling), asta a fost toată problema sa la lansare (și încă mai e). Primul patch a rezolvat SecuROM și that was it. EE-ul n-a făcut mai nimic relevant din punct de vedere al performanței, au fost chestii bonus, DLC-uri și diferite MOD-uri de rebalansare and stuff. Fain e să inventezi.

A fost de altfel un joc cu o lansare exemplară având în vedere că era mult în fața celorlalte din punct de vedere tehnologic. Și a rămas așa la ani buni de la apariție, pentru că last gen s-a extins mai mult decât trebuia.

Acum, că există în capul unora aberații gen dacă nu are 60 de fps-uri e prost optimizat sau că în 2011 aveai nevoie de o placă video puternică să-l joci în FullHD, asta nu e decât o consecință a modului în care și-au făcut treaba producătorii de hardware. Nu știu cum altfel să spun asta, dar mulți sunt paraleli cu realitatea când vine vorba de acest subiect. Iar pe thread-ul ăsta am văzut multe și foarte elocvente exemple.

Să se lanseze o dată ca să scăpăm de poluarea de-aici.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

@Mahdi: Omule, nu vorbesc de videori 720p de pe dracu stie ce sistem - ci videouri lansate de un site nemtesc specializat in PC stuff (nu gasesc linkul acum, revin cu un l.e.) care au specificat clar sistemul, versiunea si setarile grafice

l.e.: http://www.pcgameshardware.de/The-Witch ... t-1158845/
PCGH (German) are doing a gradual tech-review. http://www.pcgameshardware.de/The-Wi...-Test-1158845/

Some bullet points:

Performance is "very good", regardless if you're using Radeon-GPUs or Nvidia-GPUs.
GTX 770 or R9 280X are sufficient for Ultra Settings @ FullHD
2 GiByte VRAM is enough for the (still very good and diverse) Max Textures.
Config File lets you tweak the game extensively, like Distance Scaling (I know some of you were worried) and higher res shadows.
Every thread is getting some love. So get your 6 cores out ;). Still, the game is playable with just 4 cores @ 2GHz.

There are some nice comparison shots, so I recommend checking out the site even if you can't read German.
Source: http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... 68&page=90

Also: http://wccftech.com/witcher-3-max-pc-ps ... mparisons/
Last edited by Fedaykin on 16 May 2015, 17:09, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Role Playing Games”