Stokkolm » 16 May 2015, 01:00 wrote:Nuuuu! Singurul motiv pentru care merita sa ai un PC a fost complet demolat!
Ce legătură are cu ce am zis eu? Nu despre acel "downgrade" faţă de trailers vorbeam.Nu sunt deloc contraproductive, mai ales atunci cand, cu 3 zile inainte de lansare, devii vin si afirma ca ce am vazut in Decembrie 2014 e acelasi lucru cu ce vedem in mai 2015 (ceea ce e vizibil fals, chiar si pt un ochi neantrenat in "graphic fidelity").
Tot ce spuneam e că nimeni de pe threadul ăsta n-a jucat W3 pe console şi pe PC (cum ai încercat tu WD) ca să poată sări în mod justificat cu fundul în sus că AU SLUŢIT jocul pe PC şi alte chestii. Tot ce ai e un video pe youtube în 720p la care nu ştii ce setări sunt active sau ba. Cât despre minciuni şi furat pe faţă, soluţia e foarte simplă: never preorder.Inca o data, daca tu vii si imi spui verde in fata ca am nevoie de GTX 980 si mai sus doar ca sa arate absolut la fel (mai putin framerate-ul) la 1080p ca pe o consola care e mult mai ieftina decat placa video in sine inseamna ca ma minti si incerci sa ma furi pe fata.
am zis ca se misca oribil?! am zis ca jocul are probleme si pe sisteme actuale - de ce mananci cacat?Mahdi » 16 May 2015, 14:59 wrote:Vezi şi aberaţiile zmeului de mai devreme, cum că W2 se mişca ORIBIL.
zme-ul » Sat May 16, 2015 3:30 pm wrote:am zis ca se misca oribil?! am zis ca jocul are probleme si pe sisteme actuale - de ce mananci cacat?Mahdi » 16 May 2015, 14:59 wrote:Vezi şi aberaţiile zmeului de mai devreme, cum că W2 se mişca ORIBIL.
zme-ul » Sat May 16, 2015 3:43 pm wrote:n-o sa-mi controlez deloc limbajul cand ma ataci sistematic, atribuindu-mi "citate" inventate
asa am scris eu?
pe deasupra, ai scris cu majuscule
ce-a scris zmeul wrote:Nici voi si nici CDPR nu-si mai aduce aminte nimeni ce oribil rula TW2 la lansare
Ia zi, găgăuţă, în afară de uzul ilegal de MAJUSCULE ce-am interpretat greşit?ce-am scris eu wrote:Vezi şi aberaţiile zmeului de mai devreme, cum că W2 se mişca ORIBIL. Lol, cine îşi aminteşte aşa ceva? Majoritatea îşi aminteşte un joc reuşit, nu controversele de la lansare.
Source: http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... 68&page=90PCGH (German) are doing a gradual tech-review. http://www.pcgameshardware.de/The-Wi...-Test-1158845/
Some bullet points:
Performance is "very good", regardless if you're using Radeon-GPUs or Nvidia-GPUs.
GTX 770 or R9 280X are sufficient for Ultra Settings @ FullHD
2 GiByte VRAM is enough for the (still very good and diverse) Max Textures.
Config File lets you tweak the game extensively, like Distance Scaling (I know some of you were worried) and higher res shadows.
Every thread is getting some love. So get your 6 cores out. Still, the game is playable with just 4 cores @ 2GHz.
There are some nice comparison shots, so I recommend checking out the site even if you can't read German.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests