HTC Desire 510, primit de la munca si primul telefon cu Android pe care il folosesc. Nici n-am umblat pe el dincolo de instalat cateva aplicatii basic (Facebook, Tapatalk, Reddit, de-astea) si deja imi place mult mai mult decat telefonul meu cu Windows, Nokia Lumia 520.

Ecranul mai mare si mai luminos, culorile stralucitoare, finisajul de pe spate, forma, cat de confortabil sta in mana, meniul simplu si personalizabil - toate mi se par excelente la o prima impresie. In plus, browserul de net nu crashuieste cand intru pe Cracked, ceea ce este unheard of. Si toate aplicatiile de pe Google Play - holy shit, abia acum realizez cat de saracacios e Windows Phone Store.
Ce nu mi-a placut a fost setup-ul initial, in care mi-a cerut de o mie de ori permisiunea sa colecteze, sa stocheze si sa share-uiasca toate datele mele personale. Mi s-a parut creepy si ma simteam ca intr-un film distopic in care corporatiile controleaza toata viata oamenilor. Oh wait. O sa citesc postul lui Jaunty cu atentie si o sa fac ce recomanda el vizavi de setari.
Cred c-o sa-mi pun la vanzare Nokia Lumia pe Okazii.