Cica sunt eu ala extremist si sociopat, nascut cu juma de mileniu prea tarziu, vad eu prost societatea romaneasca si de fapt nu inteleg ca e mult mai dezvoltata decat am senzatia...
http://adevarul.ro/locale/iasi/povestea ... index.html
Uitati-va putin prin comentarii. Observati numarul de voturi pozitive si negative de la comentarii, in speta ce fel de comentarii isi iau minusuri si care isi iau plusuri.
Asta pe unul din cele mai mari importante site-uri de stiri. Romania 2015.
Sigur, eu sunt ala extremist pt ca vad natia asta ca pe o gloata de sovini salbatici.
l.e.:
Genul asta de comentariu e plin de voturi negative. Un comentariu level-headed, care deplange atrocitatea comisa.articolul asta o sa ne arate cat de rasisti santem ca natie. Citit comentariile de mai sus...... si mai jos..... criminalii sunt criminali indiferent de natie. copiii care au murit sub rotlie masinii nu erau cu nimic mai vinovati decat copiii care au ars in foc .. E trist dar poate si mai trist ca santem rasistii europei. Si religiosi in acelasi timp - culmea prostiei!
Dar e OK, pun pariu ca anumiti unii de pe-aici sunt convinsi ca eu de fapt sunt de acord cu ce a facut soferul ala de TIR...