Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Fedaykin
Pig Cop

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Fedaykin »

Apropor, divagand putin de la subiect:

Cica sunt eu ala extremist si sociopat, nascut cu juma de mileniu prea tarziu, vad eu prost societatea romaneasca si de fapt nu inteleg ca e mult mai dezvoltata decat am senzatia...

http://adevarul.ro/locale/iasi/povestea ... index.html

Uitati-va putin prin comentarii. Observati numarul de voturi pozitive si negative de la comentarii, in speta ce fel de comentarii isi iau minusuri si care isi iau plusuri.
Asta pe unul din cele mai mari importante site-uri de stiri. Romania 2015.

Sigur, eu sunt ala extremist pt ca vad natia asta ca pe o gloata de sovini salbatici.

l.e.:
articolul asta o sa ne arate cat de rasisti santem ca natie. Citit comentariile de mai sus...... si mai jos..... criminalii sunt criminali indiferent de natie. copiii care au murit sub rotlie masinii nu erau cu nimic mai vinovati decat copiii care au ars in foc .. E trist dar poate si mai trist ca santem rasistii europei. Si religiosi in acelasi timp - culmea prostiei!
Genul asta de comentariu e plin de voturi negative. Un comentariu level-headed, care deplange atrocitatea comisa.

Dar e OK, pun pariu ca anumiti unii de pe-aici sunt convinsi ca eu de fapt sunt de acord cu ce a facut soferul ala de TIR...
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:lol:

Un nou element adaugat in mix: ARMATA. Incepem de la politicienii corupti, trecem prin Saddam Hussein, violatori, pedofili, Mussolini si, mai nou, armata. Armatile, chiar. :lol:

Eu am si pierdut sirul discutiei. Stiu doar ca Fedaykin incearca sa ne convinga ca pedeapsa cu moartea e un lucru bun, dezirabil, de viitor, care conduce la economii aflate in Top 5 mondial. Ce legatura are Saddam si armata (care armata?) cu asta? It's a mystery!
I'm livin' in a love shadow
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Eu am si pierdut sirul discutiei
No surprise there whatsoever

Fii atent, hai sa-ti fac un mic desen/schita, ca la gaga si bebei:

- politicienii corupti (la nivel inalt) merita pedeapsa cu moartea
- pedeapsa cu moartea e naspa, cah, necivilizata, indiferent de motiv, indiferent de fapta
- pedeapsa cu moartea a fost aplicata pt niste atrocitati gen crime de razboi, criminali in serie, genocid - si in cazurile alea a fost doar dovada de barbarie?
- pedeapsa cu moartea, daca este doar o dovada a lipsei de civilizatie si un barbarism, de ce este practicata atunci de unele din cele mai dezvoltate tari din lume?
- bine, bine, statul nu ar trebui sa aplica pedeapsa cu moartea - dar pedeapsa cu moartea e aplicata de catre armata acelui stat, in anumite circumstante; prin urmare ori e interzisa cu totul, ori e permisa in anumite circumstante - sau armata e mai presus de stat?

Saracul Kerestoy, e depasit complet de situatie...
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

- Gresit
- Corect
- Comparam o spaga, un trafic de influenta, un whatever cu crime de razboi si genocid? Sunt comparabile cele doua? In capul tau, da. In restul lumii, nu.
- Irelevant, pedeapsa cu moartea nu este un motor economic.
- Da un exemplu. In Romania nu se aplica.
Last edited by .chester on 8 Jun 2015, 10:00, edited 1 time in total.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

- Comparam o spaga, un trafic de influenta, un whatever cu crime de razboi si genocid? Sunt comparabile cele doua? In capul tau, da. In restul lumii, nu.
Comparam subminarea economiei nationale, privatizari ale marilor intreprinderi de stat efectuate fraudulos, vanzarea industriei pe nimic, organizarea unei mafii politice si (last but not least) masuri totalitare rezultand intr-un mini-genocid de ex mineriadele - da, le comparam cu crime de razboi si genocid.
Ofensele in sine sunt cam pe acelasi rang de severitate.

l.e.: Dracu, unii sunt de parere ca nici macar un cutremur de 9 grade care sa niveleze mare parte din tara n-ar fi fost atat de devastator pe cat a fost toata clasa politica din '89 incoace.

A da, si ca sa nu uit
- Gresit
- Corect
Says who? You?! Who the fuck put YOU on the throne of self-entitlement?!?
Last edited by Fedaykin on 8 Jun 2015, 10:01, edited 1 time in total.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Iar dai jumatati de citate?

Edit: Care-s acei unii? Tu?

Edit2: Masuri totalitare hahaha. Pedeapsa cu moartea e super ok.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Edit2: Masuri totalitare hahaha. Pedeapsa cu moartea e super ok
Deci in tartacuta ta pedeapsa cu moartea e echivalent cu totalitarismul. Te rog, du-te si nu te mai intoarce, chiar nu ai ce cauta in discutii de genul, nu cat timp traiesti in bula protectoare a lui mami si tati.

A, nu, sa chemi minerii sa iti cafteasca cetatenii care nu sunt de acord cu tine nu e masura totalitara, este doar "comunism cu fata umana".
Doamne, ce meritai sa fi fost si rude de-ale tale printre cei schiloditi sau omorati de ortaci.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Traiesc in bula protectoare a lu' maica-ta. :mrgreen:

(editat ca m-a lovit esprit d'escalier hehehe)
Last edited by .chester on 8 Jun 2015, 10:18, edited 3 times in total.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Masuri totalitare hahaha. Pedeapsa cu moartea e super ok.
2. Nu am zis nimic de mineriade, iar arunci chestii random in discutie.
si (last but not least) masuri totalitare rezultand intr-un mini-genocid de ex mineriadele
Dupa cum am zis, ori te prefaci ori chiar esti
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Well, s-a intamplat si asta. Pe forumul Nivelul 2 posteaza un villain dintr-un film James Bond din vremurile bune. The world sucks, let's kill people and fix everything.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Pt ca pedeapsa cu moartea e demna doar de villaini din filmele Bond :P

http://listverse.com/2013/06/01/5-argum ... h-penalty/
http://deathpenalty.procon.org/view.res ... eID=002000
http://www.balancedpolitics.org/death_penalty.htm

l.e.: Ah da, cum de mi-a scapat argumentul asta pana acum?

Cine este mai crud si mai sadic? Cei care pledeaza pt o moarte instanta, rapida si pe cat posibil fara dureri sau cei care vor sa fie siguri ca criminalul va avea de suferit zeci de ani in temnita?
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Fedaykin » 8 Jun 2015, 07:23 wrote:Nenea, ia, fii putin atent aici:

http://lmgtfy.com/?q=top+5+world+economies

Vezi ca printre primele rezultate ai linkul asta: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... nominal%29

Lectura placuta!
M-am lamurit. Fedaykin e doar un fanatic religios al cultului zeului GDP (PIB). Nu e o ironie, chiar traim in niste vremuri in care multi oameni se uita la bani ca la un zeu, pun mai multa valoare in bani decat in viata umana. Pe cat de cliseu a ajuns afirmatia asta raportata la mesajul tipic din filme "money isn't everything", pe atat de opusa e realitatea, avem dovada chiar aici pe thread-ul asta.

Daca ai discuta capital punishment pentru criminali in serie, pentru fosti dictatori tiranici, mai inteleg. Dar Fedaykin discuta pedeapsa capitala pentru daune materiale.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

N-are legatura cu adularea banului, am adus doar o proba impotriva argumentului ca "pedeapsa cu moartea e o practica barbara si necivilizata", scotand in evidenta faptul ca sunt destule tari care sunt in top din punct de vedere al dezvoltarii, civilizatiei si modernizarii care aplica aceasta pedeapsa.
Daca ai discuta capital punishment pentru criminali in serie, pentru fosti dictatori tiranici, mai inteleg. Dar Fedaykin discuta pedeapsa capitala pentru daune materiale.
Scuza-ma, dar in my book "subminarea economiei nationale" e cu cateva grade bune peste "daune materiale" - inseamna practic sabotarea intentionata a dezvoltarii unei tari.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Scuza-ma, dar in my book "subminarea economiei nationale" e cu cateva grade bune peste "daune materiale" - inseamna practic sabotarea intentionata a dezvoltarii unei tari.
Ah atunci e mai rezonabil ce spui. Oricum asta face discutia cam inutila pentru ca nu exista cazuri de "subminare a economiei nationale" in Romania, si chiar daca ar exista ar fi imposibil de dovedit.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Parol: Nu exista cazuri dovedite

l.e.: Ma rog, am semi-dreptate: http://www.mediafax.ro/social/exclusiv- ... ae-9128924
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Tu nu de cazurile astea vorbeai initial. Ai zis ca toti politicienii corupti trebuie pusi la zid si impuscati, indiferent ca au deturnat 10 miliarde sau 10 lei.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Ai zis ca toti politicienii corupti trebuie pusi la zid si impuscati, indiferent ca au deturnat 10 miliarde sau 10 lei
N-am zis si nu am insinuat niciodata asa ceva. Ce dracu, nu's absurd.
Nici cazurile de nepotism nu ar trebui pedespite cu moartea, dar o pedeapsa severa gen ani zdraveni de inchisoare + confiscarea averii ilicite, daca e cazul...
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

De la ce suma deturnata incolo ar trebui sa devii eligibil pentru pedeapsa cu moartea?
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Am o banuiala ca e deja in codul penal o delimitare de suma de la care incepe categoria de "subminare a economiei", dar...

Daca ar fi dupa mine, incepand de la milionul de euro
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Parca a mai fost discutia asta si pe forumul vechi. Imi amintesc un clip interesant (postat de Jaunty cred) din care rezulta ca cei condamnati la moarte in SUA cam ajung sa moara de moarte naturala, procedurile fiind atat de lungi si de complicate ca nu mai apuca executia. Oricat de tentanta si de phun pare metoda ghilotinei sau a uciderii prin bombardarea cu un obuz, e evident ca din punct de vedere al preventiei metoda e ineficienta.

Pe de alta parte nici nu mi se pare normal ca toti denaturatii (nu ma refer numai la infractiuni cu violenta, ci si la coruptie) sa faca inchioare tot pe banii societatii care a avut de suferit din cauza lor, si in multe cazuri sa fie liberi s-o ia de la capat dupa x ani. Solutia: la munca tati. Spargi pietre/impingi roaba de dimineata pana seara si de banii aia iti platesti celula, mancarea din detentie si celelalte servicii de care ai nevoie.
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Cafenea”