Game of Thrones

zme-ul

Re: Game of Thrones

Post by zme-ul »

na, sa te saturi!
ImageImage
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

I'm livin' in a love shadow
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

chestr0ny » Tue Jun 16, 2015 10:20 am wrote:Meh. Speram sa citesc si eu niste discutii si speculatii interesante pe subreddit-ul Game of Thrones.
Uite aici niste speculatii faine:

(warning: spoilers!)
Spoiler:
phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

phpBB [video]
zme-ul

Post by zme-ul »

oh vai .... :P :evil:
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Image

:lol:
REMEMBER CITADEL
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Daca n-ar fi fost atat de overkill as fi zis ca asta e cel mai bun episod din serie, Baelor level shit. This is what GoT is about, nu efecte speciale si scene de lupta elaborate, desi au si alea farmecul lor, dar sa te uiti la serial pentru ele e ca si cum ai urmari meciuri de fotbal fara iti pese ce echipe joaca.

Cum spuneam, mi-a placut cum au evoluat story-arcurile, dar cred ca ar fi fost nevoie de mai mult timp sa fie expuse mai fluid. Asa nici n-apuci sa rumegi bine moartea unui personaj important ca in scena urmatoare moare altul. Un exemplu de scena grabita e cand Sansa aprinde lumanarea in turn si Brienne se intoarce de la postul de veghe fix cu cateva secunde inainte. Au incercat sa impuste trei iepuri dintr-o lovitura. Sau cand Brienne da fix peste Stannis. Ar fi putut s-o arate inainte cum il cauta printre cadavre, cum e infruntata de cativa soldati Bolton, asa sa para ca n-a fost atat de usor sa il gaseasca.

Oricum, story arc-ul lui Stannis, de la inceput pana acum a fost flawless. Excelent personaj. O data o deconstructie a conceptului de protagonist chiar mai buna decat Ned si Rob care erau oricum prea idealisti pentru a avea vreo sansa in realitatea cruda din Game of Thrones. Iar pe de alta parte e un comentariu interesant fata de dilema increderii in fortele proprii vs increderea in autoritate (zeul luminii).

Haunting music:
phpBB [video]
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Image
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

phpBB [video]
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Eu nu credeam ca o sa moara Stannis. Dupa ce i-a invins usor pe salbatici ma asteptam sa cucereasca Winterfell fara probleme.

Scena luptei mi s-a parut destul de reusita, btw:

phpBB [video]
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Scena luptei ca scena luptei, dar ce se intampla inainte e de tot rasul. Pai ala cu "20 oameni buni" i-au facut praf toate proviziile intr-o singura noapte fara sa fie detectati? Inteleg ca Stannis trebuia sa piarda, dar e aiurea rau sa vezi cum scriitorii serialului scot efectiv din cur twist-uri fara sens.

Nu imi pasa ca se abate de la carti, dar incet incet serialul nici macar propria sa logica n-o urmeaza. Sezonul trecut Jamie dadea semne ca isi da seama ce fel de om e Cersei in timp ce aia se comporta cu el ca ultimul jeg. In schimb in debutul sezonului 5 el face tot ce ii spune ea in timp ce ea se comporta mai ok cu el just because. Apoi ai cel mai mare sabier din galaxie in persoana lui Barristan Selmy omorat de niste unii pe o alee, iar faimoasa armata a lui Dany e la fel de incompetenta precum niste stormtrooperi. Iar unele din personaje au niste arce de toata jena, Olly tot sezonul se uita incruntat la Jon, iar Elaria nu face nota discordanta in acest sens. Mai adaugam citate superbe gen BAD PUSSY si iese ceva ce nu isi mai are rostul. Alt lucru ridicol e obsesia astora de a face parteneriate ca in filmele cu politisti, am avut Tyrion cu Bronn, Bronn cu Jamie, Jamie cu Brienne, Brienne cu Podrick, Jorah cu Tyrion, sezonul urmator ne asteapta Daario cu Jorah si inca o runda de Tyrion cu Viserys. Daca asta nu e lipsa de imaginatie, nu stiu ce sa zic.

Din pacate se vede ca acuma zboara prin material, sezonul asta a avut evenimente la viteza turbo. Nu inteleg graba oamenilor, la fel ca si auto-impusa limita la 7 sezoane. Mai ales cand dupa doua sezoane dedicate unei singure carti sari la un sezon care acopera doua carti, diferenta de detaliu e mai mult decat sesizabila.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

De unde le scoti :lol:

Glumesc, stiu de unde le scoti, copy paste de pe 9gag, commenturi youtube, aceleasi argumente obosite care au fost debunked de pe vremea primilor oameni. :)
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Lol. Tie ti se pare ca sezonul asta a fost la nivelul alora de dinainte sau cum? Abia astept sa vad cine a "debunked" afirmatia ca "bad pussy" este una din cele mai proaste replici din istoria televiziunii, ca omul ala ar fi capabil sa demonstreze si ca pamantul e patrat.

Daca tot ma acuzi alandala ca vin cu idei imprumutate si ma ameninti ca mi le combati cu argumente luate din alta parte (hehe), poate ne impartasesti si noua acele minunate idei.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Felicitări, zombie, ai mușcat încă o momeală nu foarte abil întinsă de cameleonul forumului.
REMEMBER CITADEL
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Normal ca nu e la nivelul sezoanelor anterioare daca te uiti doar la suprafata si nu intelegi detaliile backstory-ului.

Ca un exemplu abilitatile lui Barristan Selmy au fost umflate mult de fani, in vremurile bune era aproape dar usor sub Arthur Dayne, care a fost invis la limita de Rhaegar, care la randul lui a fost invins de Robert Baratheon, care stim ce grasan puturos a ajuns cu trecerea anilor.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Barristan Selmy era cel mai bun din cei ramasi in viata. Nu fanii l-au ridicat in slavi ci personajele din serial, care recunosteau unanim ca omul era cel mai bun. Ai scene din fiecare sezon in care ceilalti il lauda pentru calitatile sale. Iar in sezonul 5 omul moare in cel mai penibil mod in afara unei scene in care omul se impiedica pe scari si dadea cu capul de pardoseala.

@Mahdi: meh, omul e abil in masura in care altii n-au rabdare sa-i descifreze subtilitatile :P
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Zombie i-a descifrat subtilitatile lui Stokkolm. Cum va simtiti? Ce va mai atrage acum unul la altul?
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Classic Zombie.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

lurker
Space Invader

Post by lurker »

Image
Post Reply

Return to “Seriale”