Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Doc
Hammer Haunt

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Doc »

Sa radem cu si despre Justitie:

"Zi neagra pentru credibilitatea Justitiei! Judecatorul Dorel George Matei, de la Curtea de Apel Bucuresti, care a fost dovedit cum in perioada vacantei judecatoresti a preschimbat termenul in „Dosarul Rarinca”, la cererea DNA, dupa care si-a repartizat singur dosarul si a admis in principiu contestatia in anulare, fara sa tina cont ca dosarul fusese initial repartizat unui alt complet de judecata, a reusit sa ramana pe scaun. Asta pentru ca desi a fost recuzat de Mariana Rarinca si avocatul ei Marius Arizan (foto) din Baroul Bucuresti, pe motiv de lipsa de impartialitate, pentru incalcarea principiilor repartizarii aleatorii a dosarului si al continuitatii, un alt judecator a respins cererea de recuzare."

Doar zicea un sef din SRI ca instantele sunt camp tactic pentru SRI :)
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Articolul complet - http://www.luju.ro/dezvaluiri/eveniment ... nd-front-c

luju.ro, unde apar editoriale despre justitie scrise de Adrian Nastase si Serban Nicolae? Nu cred ca ai ales cea mai credibila sursa de informatii.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

ce site petarda. de la poza de logo pana la editoriale de Adina ANGHELESCU - STANCU si Razvan SAVALIUC. :lol: 2 editorialisti luju ce-si fac zilnic veacul pe la antena3. plus titluri ca:

"Moartea democratiei: fortarea condamnarii nevinovatei Rarinca pentru salvarea parteneriatului DNA-Livia Stanciu"

"FALSURI LA DNA"

"SAPTE NEGRI MITITEI – DNA a scos la concurs 7 posturi de procuror la Sectia judiciara din cadrul structurii centrale"

"EFECTELE JUSTITIEI STRAMBE"

:lol: beton site. acum vreau ca doc si mcchicken sa laude situl. asta vreau. please. do it.
Last edited by ola small dickie on 18 Aug 2015, 10:29, edited 2 times in total.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

La un moment dat aveau pe decorul siteului un mesaj gen "Haineala, jos labele de pe justitia poporului!" :lol: :lol: :lol: . Pentru momentele de plictiseala ale oamenilor cu discernamant, poate fi un prilej de umor, precum ziarul lui vadim.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Are editorial si Adrian Motherfucking Severin. hahahahaha
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Voi faceti distinctia intre stiri, faptele propriu-zise, informatia bruta si comentarii, nu? Conteaza unde apare informatia?

Sau pur si simplu sunteti niste cazuri care tin de psihiatrie si sunteti in faza de negare? :P
ola small dickie
Big Daddy

Pur si simplu suntem niste cazuri ce tin de psihiatrie si suntem in faza de negare.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Spoiler for cazuri care tin de psihiatrie:
Image
Image
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
ola small dickie
Big Daddy

mai am si eu un caz:

Image

victima politiei politice basiste :lol: :lol: :lol:

O idee buna Sekaba. Cu McNugget si Doc asta ar trebui sa discutam. Subiecte preferate lor, mai aproape de ei, subiecte de pe canalul lor. Deci, ce parere aveti despre abuzurile basiste asupra stegarului dac, domnului scuipator zglobiu si asupra protestatarului in uniforma militara? De Rarinca am discutat deja.
Last edited by ola small dickie on 18 Aug 2015, 13:59, edited 1 time in total.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Doc » 18 Aug 2015, 13:42 wrote:Conteaza unde apare informatia?
:lol:
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Si inca niste cazuri care tin de psihiatrie:

Image
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Cum va recunoasteti voi, pacientii, unii cu altii :)
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

heuheuheu
NO COVER. ALL MAN.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Doc » Tue Aug 18, 2015 2:01 pm wrote:Cum va recunoasteti voi, pacientii, unii cu altii :)
no u
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

ola small dickie » Mon Aug 17, 2015 10:27 pm wrote:
McWilliams » Mon Aug 17, 2015 5:54 pm wrote:Nu, bai, cap de vita furajata pe imas privat.
nu discut cu astfel de oameni. request avertisment / ban whatever. imi place sa fie pedepsiti. ca altfel cred ca pot face orice. ca psd-ul. mcwiliams cu tot ce spune el este oglinda psd-ului.. atat de trist, atat de tanar. macar doc e mai batran, mai ai scuze la el.
Macar eu am reusit sa te descriu direct dintr-o singura insiruire - tu te tot chinui sa faci o poanta din McDonalds, McChicken, McNuggets si altele de cateva pagini incoa. Daca ai trecut de pubertate, spune-mi de ce inca ti se pare amuzant si nu demn de avertisment/ban/whatever?

Bineinteles ca oamenii sunt cei care fac raul, nu egida sub cea care se adapostesc in anonimitate. Pentru ca asa cum, ma repet, tot insista si Zombie, daca ailalti ar avea majoritate, ar face si ei la fel. Si nu, nu este o idee scoasa din fund. In anii de la revolutie incoa, pentru o scurta vreme, au si avut majoritate. Si au actionat si reactionat la fel de agresiv. Voi subestimati capacitatea unor oameni de a se crede inamovibili, de a deveni mult prea infumurati, de a deveni mult prea siguri pe faptul ca nu vor fi niciodata prinsi, demascati si pedepsiti. Credeti ca Nastase s-a gandit vreo secunda ca o sa ii bata justitia romana la usa pentru dosarele Trofeul Calitatii si Matusa Tamara? Era intr-atat de sigur ca o sa domneasca peste mosia numita Romania timp de 2 mandate ca presedinte de tara incat nici macar nu s-a sinchisit sa le acopere in dorul lelii.

Si mai departe de asta, credeti ca altii, inca neajunsi in situatia celor din PSD - de a latra la cine nu le convine in spatele sigurantei "de grup", de majoritate parlamentara si de putere executiva - nu ar face la fel? La ce bun sa detii Puterea in stat daca nu o si arati in fata altora? De ce intri in politica daca nu pentru a ajunge la Putere? Vorba aia, "ciocul mic - acum noi suntem la putere". Unii au detinut Puterea cateva luni, hai un an, doi; si asta poate ca a fost nivelul maxim de exteriorizare pe care l-au atins. Altii, adica PSD-ul, a detinut/fost parte din Putere(a) aproape doua decenii; mi se pare logic - anormal, imoral, dar totusi logic - sa se manifeste asa de urat. Dupa 50 de ani de Putere, s-ar putea sa se exprime public ca "romanii de pe mosia lui, sectorul X/judetul Y, ii datoreaza totul".

Puterea corupe. Si cu cat esti mai mult pe langa Putere, cu atat devii mai corupt. Ceilalti - PNL-ul & comp. - sunt mai putini corupti pentru ca au fost "feriti" de prea mult acces la Putere. Daca eram intr-un sistem politic mai evoluat - gen UK sau US - partidele erau mult mai echilibrate din multe puncte de vedere. Macar pentru ca fiecare stia ca are un adversar pe masura sa, nu ca se afla-n treaba fara adversar.

O ultima chestie. Gasesc oarecum ironic, dar intr-atat de just si poetic faptul ca limba romana dadea doua intelesuri cuvantului asta - a putea. Ceva mai nou, pentru a diferentia, exista "a putea" si "a puti". Dar anumite forme inca sunt comune, gen "noi putem". Puterea poate, dar mai mult pute.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ola small dickie
Big Daddy

well la di da what a load of bullshit. fabrica infinita de bullshit mcdonalds. la chil. ca sa-si argumenteze de ce in mod penibil a raspuns cu nu. lui mcwilliams daca ii zici sa-ti argumenteze de ce cercul e patrat scoate un post din asta kilometric. talent nativ la a scoate tampenii pentru a sustine o tampenie. cum facea si cu comunismul si popoarele :))

bla bla bla bullshit bla bla bla bla bullshit bla bla bla

du-te la romanii au talent

voi intelegeti? stati ca va sintetizez eu bullshiut mcwiliamsian: la intrebarea psd e cel mai nociv partid? o intrebare simpla, nu complexa, usor de inteles. el raspunde bullshituind: nu, pentru ca oamenii fac rau. nu partidele. :)))) partidele nefiind alcatuite din oameni. de fapt, nici n-au existat partide in romania. asa aberator nu stiu daca am mai intalnit in viata-mi

si sper ca v-ati distrat cum, incredibil de poetic, a gasit la 20 si ceva de ani asemanarea dintre verbele a putea si a puti. :lol: :lol: :lol: un nou nicolae labis se naste. ce descoperire lirica! ce ironic! ce subtilitate!

partidele nefiind oameni nu pot face rau. doar oamenii fac rau. :lol:
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Esti mai patrat decat aria patratului. Oamenii sunt diferiti intre ei. Ergo popoarele sunt diferite intre ele. Daca ce se aplica pentru un om nu se aplica automat si pentru altii, de ce ar fi incorect sa teoretizezi ca ce se aplica pentru un popor nu se aplica automat si pentru altele?

Considera democratia drept o categorie de research in copacul de tehnologii din Civ whatever; unele popoare inca nu au ajuns la nivelul de a "descoperi" democratia, astfel ca n-ar avea ce sa faca cu ea nici daca le-ar pica din cer in brate (adica ceea ce se intampla cand US/NATO vin cu armele in maini si o indeasa pe gat ca side-effect of the invasion). Ca sa stii la ce foloseste, trebuie sa ajungi acolo prin forte proprii ca sa INTELEGI de ce ai vrut sa descoperi democratia din capul locului. Eh, unele popoare - cu parere de rau dpdv uman/social/economic etc. - au "decoperit" comunismul si inca nu sunt convinse la nivel de majoritate ca vor altceva. Pentru ca daca ar fi convinse, ar face ceva in aceasta privinta ele insesi (popoarele). Nu strica niciodata o mana de ajutor in determinarea convingerii ca vrei altceva (si noi am avut o mana de ajutor la 1989, sau mai inainte la 1877), insa una este sa te sprijini pe cineva, alta este sa te traga/taraie cineva dupa el.

Edit: In ce partid politic ii putem gasi pe Traian Basescu, Teodor Stolojan sau Petre Roman imediat dupa revolutie? Au ramas in acelasi partid de-a lungul carierei lor politice? Au migrat in alte partide? Si-au format alte partide? Acele alte partide se numeau FSN/PSD? Faptul ca au plecat din FSN/PSD inseamna ca nu au fost niciodata pe acolo, iar ca raul pe care l-au facut cat timp au fost acolo trebuie uitat pentru ca acum nu mai reprezinta FSN/PSD?

Am zis ca oamenii fac rau pentru ca, daca maine prin absurd se voteaza o lege pentru desfiintarea PSD-ului, ghici ce! Cei din PSD vor forma alt partid, sau poate se vor alatura unor partide deja existente, si vor continua sa faca ceea ce stiu. Acel ceva "nociv" de care te plangi si a carui existenta nu am negat-o. De asta zic ca nu conteaza denumirea partidului, ci oamenii din spatele emblemei.
ola small dickie
Big Daddy

Draga McWilliams,

Sistemele sociale si politice nu sunt ca focul, dinamita, roata, piatra, muia, dopul, laba, stropitoarea. Putem astepta ca triburile din amazon sa descopere muraturile dar tu astepti ca popoarele ce inca sunt prinse in sisteme totalitare sa descopere democratia? Da-le un mail, in indiciu ceva, poate se prind mai repede si nu mai asteapta atat. Ajuta-i.

Logia ta superba are o scapare: "Oamenii sunt diferiti intre ei. Ergo popoarele sunt diferinte intre ele" Hai sa Iti zic eu insa ce au in comun toti oamenii si toate popoarele. Nevoia de libertate si de drepturi ale omului fundamentale. Vrei sa asteptam sa le descopere si pe astea? Sistemele totalitare nu iti ofera asta. Spun banalitati dar vad ca iar e nevoie.

Daca venea un mcwilliams in 1980 si imi zicea mai stai in comunism, esti facut pentru asta, inca nu ai descoperit democratia, mai lucreaza, mai citeste, mai experimenteaza, unii sunt facuti pentru democratie, tu si familia ta inca nu, inca e mai bine pentru voi in comunism. cred ca ii futeam vreo 2 de-i mutam dintii la ceafa. bine macar ca aud acum in 2015

niciun om de pe planeta asta, in toata istoria omenirii, in prezent si in viitor nu merita sa traiasca intr-un sistem totalitar. ca s-a intamplat e o drama, intelege. totalitarismul nu e solutie pentru nimic si pentru nimeni, niciodata. firea umana, natura umana se contrazice cu insusi conceptul de totalitarism, de orice tip ar fi el. dar cum sa invatam din greseli cand in 2015 un tanar dintr-o democratie remarca: "hey, cred ca poporului gabonez i-ar prinde deocamdata mai bine sa traiasca in comunism""

e ca si cum i-ai spune unuia. deocamdata cred ca ti-ar prinde mai bine sa fii futut in cur zilnic. dupa mai vedem. poate DESCOPERI ca nu e bine
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Ma repet si ma agaseaza asta in acelasi mod in care pe tine te agaseaza ca AC Milan se tot "cauta" de cativa ani de zici ca ar fi vorba de Dinamo Bucuresti: daca nu obtii ceva prin forte proprii, la nivel psihic nu acorzi prea multa valoarea acelui lucru obtinut. Cu cat e mai mult pomana decat efort, cu atat e mai mare sansa sa te doara in bascheti cand dispare. Este inuman, perfect de acord. La fel de "inuman" este si lantul trofic. Sau, pe intelesul tau, cand DigiWorld arata cum puii de [insert_animal_name_here] sunt mancati de [insert_other_animal_name_here]. Naspa, insa asa este lumea. Mai mult, asa ne-am facut noi lumea.

Romania a fost democratica inainte de a fi comunista. Daca noi, ca popor, am uitat ce am fost cu mai putin de 50 de ani in urma, atunci oricat de tiranic ar suna, da, am merita sa continuam in comunism. Din fericire pentru noi toti, o MARE parte din poporul roman NU A UITAT.

Oamenii nu au nevoie de libertate mult mai mult decat au nevoie de altele. Cauta pe google piramida lui Maslow si apoi mai vorbim. Sau daca ai rabdare, ti-o link-uiesc aici, ca sa stii si tu ce are in comun omenirea, ce au in comun toti oamenii si toate popoarele. Libertatea este spre varf. Ca sa ajungi in varf, incepi cu baza. In stadiul actual, libertatea poate fi cateva segmente peste ce isi poate propune un anumit popor. Iar daca vrei sa faci o treaba buna, solida, durabila, corecta si umana, atunci faci TOTUL pana la libertate, apoi oferi si libertate. Cand dai o notiune unui popor, acel popor are nevoie sa poata integra cea notiune in ceea ce cunoaste; daca notiunea este straina, are nevoie si de legaturi pana ajunge la ceva cunoscut. Altfel, la fel de bine ai putea sa le dai gabonezilor (ca tot i-ai dat exemplu) posibilitatea de a calatori prin spatiu (Star-Trek style) sau de a preveni moartea fizica - ce sa faca cu asa ceva cand altele sunt problemele lor presante.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

ola small dickie » 18 Aug 2015, 18:09 wrote:niciun om de pe planeta asta, in toata istoria omenirii, in prezent si in viitor nu merita sa traiasca intr-un sistem totalitar.
Serios? daca le spui asta fostilor securisti, fostilor nomenclaturisti, sau, de exemplu fostilor neica-nimeni carora statul le da serviciu+casa+butelie, vorba ta, cred ca ti-ar fute vreo doua sa-ti mute dintii la ceafa. Tinere Ola, cum zice McWill, e stupid rau de tot sa generalizezi si sa fornai fraze sforaitoare, cu pretentii de adevaruri divine. DOAR EU pot spune chestii de genul asta, din cand in cand :lol: Concluzia e ca fiecare regim are profitorii lui.

Cat despre putere, daca am calculat bine, iata clasamentul:
Mentiune speciala - UDMR - 16 ani
1. PSD - 15 ani
2. PD - 11 ani
3. PNL - 6 ani.

Iata de ce postul lui Sekaba in care toate nenorocirile sunt aruncate pe umerii PSD e nitel deplasat. Si ce te faci cu aia care au zburdat de colo colo? parlamentari, primari, consilieri, directori de deconcentrate samd. Numaram partidele prin care a trecut Melescanu, de exemplu?
Post Reply

Return to “Cafenea”