Thread cu mici sugestii
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Thread cu mici sugestii
Mie mi se pare stupid ca se schimba forumul din cauza utilizatorilor care intra de pe mobile. S-a facut vreun poll ceva?
Adica e stupid ca forumul sa poate fi accesat in conditii ok de toata lumea? Avem nevoie de poll pentru asta? Jaunty incearca sa faca un mic upgrade.
Nu nu, trebuie neaparat Tapatalk pentru ca asa ii place lui laurentiucifrecifre si nu ne trebuie un forum mobile-friendly pentru ca ola small dickie nu intra de pe mobil. Got it. Jaunty, opreste tot ce faci. Nu mai e nevoie. Cei doi useri principali ai forumului si-au exprimat optiunea.
Last edited by .chester on 24 Aug 2015, 09:58, edited 1 time in total.
I'm livin' in a love shadow
tu esti minoritatea in cazul asta, aproape toata lumea intra si de pe mobile. Am postat pana si la Game Draft de pe mobil (hint!).ola small dickie » Mon Aug 24, 2015 8:47 am wrote:Mie mi se pare stupid ca se schimba forumul din cauza utilizatorilor care intra de pe mobile.
- ola small dickie
- Big Daddy
de unde stii? ai facut vreun studiu (hint!)?
Îmi place noul forum, arată bine și pe desktop și pe mobil. Abia aștept să ne mutăm.
REMEMBER CITADEL
Relax ola, cu cateva retusuri la culori si la latimea paginii noul forum va fi identic cu cel vechi.
Si mie imi place. O singura intrebare: Cand va fi cel nou gata se va face migrarea automat si cel vechi va dispararea in neant sau o sa ramana ca un backup?
O sa fie aceeasi baza de date.
Practic, dupa aplicarea skinului, forumul va fi acelasi, doar ca mai bun. De fapt, nici nu stiu de ce a mai intrebat Jaunty, putea sa faca schimbarea direct, majoritatea probabil ca nici n-ar fi vazut vreo diferenta, in afara de meniuri si optimizarea pentru mobil.
Practic, dupa aplicarea skinului, forumul va fi acelasi, doar ca mai bun. De fapt, nici nu stiu de ce a mai intrebat Jaunty, putea sa faca schimbarea direct, majoritatea probabil ca nici n-ar fi vazut vreo diferenta, in afara de meniuri si optimizarea pentru mobil.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
- ola small dickie
- Big Daddy
Cristan » Mon Aug 24, 2015 10:45 am wrote: De fapt, nici nu stiu de ce a mai intrebat Jaunty, putea sa faca schimbarea direct
Da, pentru ca forumul asta e un acvariu cu pesti. Nu trebuie sa-i anunti cand schimbi apa sau acvariul. Vad ei din mers care-i treaba.
Cata vreme functionalitatea cu care au contact userii e practic aceeasi, schimbarile fiind in esenta interne, de ce ar trebui sa existe o dezbatere pe tema asta?
Done
- ola small dickie
- Big Daddy
Pentru ca respectul unui moderator / administrator sau ce-oi fi tu fata de userii forumului. Sau lipsa lui. Eu nu am inteles exact care vor fi toate schimbarile ce vor avea loc in acest proces dar imi imaginez ca e o schimbare, ca vor fi vizibile asa ca un anunt macar, o dezbatere mi se par de bun simt (cum a si fost de fapt). Idei de tipul celei emise de tine, hai sa facem pe ascuns ca oricum nu are rost sa stie astia si nici nu se prind, mi se par amuzante. Dar nu-i prima oara cand ma amuza perceptia ta despre un forum.
Nu gasesc optiunea pentru "Unread Posts", gasesc doar New Posts. E vreo posibilitate sa avem asa ceva pe noul forum?
i am not a man of science, i am a man of passion.ola small dickie » Mon Aug 24, 2015 8:59 am wrote:de unde stii? ai facut vreun studiu (hint!)?
Poate e de la calculatorul meu, dar pe celalalt forum imi sacadeaza cand dau scroll, ca si cum ar avea un pic de lag. A mai patit careva?
Ignorand tonul tau, uita-te pe lista cu schimbari linkuita de Jaunty si spune-mi ce anume de aici i-ar interesa pe useri? Cata vreme aspectul forumului ramane acelasi (sau foarte asemanator), in ce fel ar mai fi afectati utilizatorii? Despre ce ar putea sa mai dea feedback? Despre securitate sporita? Usurinta de a instala MOD-uri? AJAX?ola small dickie » Mon Aug 24, 2015 11:28 am wrote:Pentru ca respectul unui moderator / administrator sau ce-oi fi tu fata de userii forumului. Sau lipsa lui. Eu nu am inteles exact care vor fi toate schimbarile ce vor avea loc in acest proces dar imi imaginez ca e o schimbare, ca vor fi vizibile asa ca un anunt macar, o dezbatere mi se par de bun simt (cum a si fost de fapt). Idei de tipul celei emise de tine, hai sa facem pe ascuns ca oricum nu are rost sa stie astia si nici nu se prind, mi se par amuzante. Dar nu-i prima oara cand ma amuza perceptia ta despre un forum.
E ca si cand administratorul blocului unde stai cu chirie ar intreba chiriasii daca sa schimbe centrala de apa a blocului sau contractul cu firma de ridicat gunoiul. Pentru tine apa curge la fel la robinet, gunoiul se ridica in continuare, nu platesti nimic in plus. Ce sens ar avea dezbaterea?
Si in plus, orice chestie noua de acolo ii usureaza munca lui Jaunty, sau ii scurteaza timpul pe care i-l ocupa administrarea forumului. De ce n-ar face update?
Done
Nu, dar suntem in anul 2015 (hint!)ola small dickie » Mon Aug 24, 2015 9:59 am wrote:de unde stii? ai facut vreun studiu (hint!)?
♪
- ola small dickie
- Big Daddy
Administratorii de bloc chiar pun afise in legatura cu astfel de chestiuni si fac si intruniri sa discute cu locatarii.
Eu n-am zis sa nu faca update. M-am luat de ideea ta, de a face upgrade, update, schimbari, orice, fara anunt sau discutii. Doar aspectul e un motiv de ajuns pentru a implica userii.
Cristan » Mon Aug 24, 2015 12:25 pm wrote:ola small dickie » Mon Aug 24, 2015 11:28 am wrote:
Si in plus, orice chestie noua de acolo ii usureaza munca lui Jaunty, sau ii scurteaza timpul pe care i-l ocupa administrarea forumului. De ce n-ar face update?
Eu n-am zis sa nu faca update. M-am luat de ideea ta, de a face upgrade, update, schimbari, orice, fara anunt sau discutii. Doar aspectul e un motiv de ajuns pentru a implica userii.
Pai daca mai citesti o data ce am scris, o sa vezi ca nu m-am referit la modul general sa nu fie discutii, ci doar in cazul asta, cand contactul userilor cu forumul ar fi in esenta neschimbat, iar majoritatea schimbarilor tin de functionalitatea interna.
Done
Discuțiile sunt bune și în cazul ăsta, fiindcă primim sugestii și bug reports și le putem implementa/repara din timp.
Edit: De fapt nu trebuie să-i fac, butonul apare când ești logat. Vezi în stânga-sus, butonul cu 3 linii lângă „Forums”.
Nu știu care-i regula, urmează să mă lămuresc.
Edit: Ok, se pare că opțiunea exista și până acum, dar „bump interval” era setat la 10 zile. L-am făcut de o zi, e bun așa?

Edit: După ce fac update-ul, să treceți pe la User Control Panel > Profile > Manage “Remember Me” login keys. Interesant să vezi ce ține minte forumul
.
Sigur. E deja, trebuie doar să-i fac buton.RaptoR » Mon Aug 24, 2015 1:02 pm wrote:Nu gasesc optiunea pentru "Unread Posts", gasesc doar New Posts. E vreo posibilitate sa avem asa ceva pe noul forum?
Edit: De fapt nu trebuie să-i fac, butonul apare când ești logat. Vezi în stânga-sus, butonul cu 3 linii lângă „Forums”.
Văd că opțiunea există pentru unele thread-uri pe care le-am creat, dar nu pentru toate.joonior_bmf » Sun Aug 23, 2015 5:32 pm wrote:Exista o extensie pentru a face "bump" unui thread fara a fi necesar sa postezi? Sau sa marcheze un thread ca "active" atunci cand editezi primul/ultimul post, sau cand se adauga/voteaza un poll, cand se redenumeste thread-ul etc?
Edit: Ok, se pare că opțiunea exista și până acum, dar „bump interval” era setat la 10 zile. L-am făcut de o zi, e bun așa?

Edit: După ce fac update-ul, să treceți pe la User Control Panel > Profile > Manage “Remember Me” login keys. Interesant să vezi ce ține minte forumul

- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Cool! Chiar ma intrebam daca ar fi si o restrictie pentru bump. Multumesc!