Thread cu mici sugestii

Ce vă place la forum şi site și ce nu (dar mai mult ce vă place). Opinii, sugestii, critici.
ola small dickie
Big Daddy

Re: Thread cu mici sugestii

Post by ola small dickie »

Mie mi se pare stupid ca se schimba forumul din cauza utilizatorilor care intra de pe mobile. S-a facut vreun poll ceva?
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Adica e stupid ca forumul sa poate fi accesat in conditii ok de toata lumea? Avem nevoie de poll pentru asta? Jaunty incearca sa faca un mic upgrade.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nu nu, trebuie neaparat Tapatalk pentru ca asa ii place lui laurentiucifrecifre si nu ne trebuie un forum mobile-friendly pentru ca ola small dickie nu intra de pe mobil. Got it. Jaunty, opreste tot ce faci. Nu mai e nevoie. Cei doi useri principali ai forumului si-au exprimat optiunea.
Last edited by .chester on 24 Aug 2015, 09:58, edited 1 time in total.
I'm livin' in a love shadow
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ola small dickie » Mon Aug 24, 2015 8:47 am wrote:Mie mi se pare stupid ca se schimba forumul din cauza utilizatorilor care intra de pe mobile.
tu esti minoritatea in cazul asta, aproape toata lumea intra si de pe mobile. Am postat pana si la Game Draft de pe mobil (hint!).
ola small dickie
Big Daddy

de unde stii? ai facut vreun studiu (hint!)?
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Îmi place noul forum, arată bine și pe desktop și pe mobil. Abia aștept să ne mutăm.
REMEMBER CITADEL
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Relax ola, cu cateva retusuri la culori si la latimea paginii noul forum va fi identic cu cel vechi.
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Si mie imi place. O singura intrebare: Cand va fi cel nou gata se va face migrarea automat si cel vechi va dispararea in neant sau o sa ramana ca un backup?
Image
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

O sa fie aceeasi baza de date.

Practic, dupa aplicarea skinului, forumul va fi acelasi, doar ca mai bun. De fapt, nici nu stiu de ce a mai intrebat Jaunty, putea sa faca schimbarea direct, majoritatea probabil ca nici n-ar fi vazut vreo diferenta, in afara de meniuri si optimizarea pentru mobil.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
ola small dickie
Big Daddy

Cristan » Mon Aug 24, 2015 10:45 am wrote: De fapt, nici nu stiu de ce a mai intrebat Jaunty, putea sa faca schimbarea direct

Da, pentru ca forumul asta e un acvariu cu pesti. Nu trebuie sa-i anunti cand schimbi apa sau acvariul. Vad ei din mers care-i treaba.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Cata vreme functionalitatea cu care au contact userii e practic aceeasi, schimbarile fiind in esenta interne, de ce ar trebui sa existe o dezbatere pe tema asta?
Done
ola small dickie
Big Daddy

Pentru ca respectul unui moderator / administrator sau ce-oi fi tu fata de userii forumului. Sau lipsa lui. Eu nu am inteles exact care vor fi toate schimbarile ce vor avea loc in acest proces dar imi imaginez ca e o schimbare, ca vor fi vizibile asa ca un anunt macar, o dezbatere mi se par de bun simt (cum a si fost de fapt). Idei de tipul celei emise de tine, hai sa facem pe ascuns ca oricum nu are rost sa stie astia si nici nu se prind, mi se par amuzante. Dar nu-i prima oara cand ma amuza perceptia ta despre un forum.
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Nu gasesc optiunea pentru "Unread Posts", gasesc doar New Posts. E vreo posibilitate sa avem asa ceva pe noul forum?
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ola small dickie » Mon Aug 24, 2015 8:59 am wrote:de unde stii? ai facut vreun studiu (hint!)?
i am not a man of science, i am a man of passion.

Poate e de la calculatorul meu, dar pe celalalt forum imi sacadeaza cand dau scroll, ca si cum ar avea un pic de lag. A mai patit careva?
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

ola small dickie » Mon Aug 24, 2015 11:28 am wrote:Pentru ca respectul unui moderator / administrator sau ce-oi fi tu fata de userii forumului. Sau lipsa lui. Eu nu am inteles exact care vor fi toate schimbarile ce vor avea loc in acest proces dar imi imaginez ca e o schimbare, ca vor fi vizibile asa ca un anunt macar, o dezbatere mi se par de bun simt (cum a si fost de fapt). Idei de tipul celei emise de tine, hai sa facem pe ascuns ca oricum nu are rost sa stie astia si nici nu se prind, mi se par amuzante. Dar nu-i prima oara cand ma amuza perceptia ta despre un forum.
Ignorand tonul tau, uita-te pe lista cu schimbari linkuita de Jaunty si spune-mi ce anume de aici i-ar interesa pe useri? Cata vreme aspectul forumului ramane acelasi (sau foarte asemanator), in ce fel ar mai fi afectati utilizatorii? Despre ce ar putea sa mai dea feedback? Despre securitate sporita? Usurinta de a instala MOD-uri? AJAX?

E ca si cand administratorul blocului unde stai cu chirie ar intreba chiriasii daca sa schimbe centrala de apa a blocului sau contractul cu firma de ridicat gunoiul. Pentru tine apa curge la fel la robinet, gunoiul se ridica in continuare, nu platesti nimic in plus. Ce sens ar avea dezbaterea?

Si in plus, orice chestie noua de acolo ii usureaza munca lui Jaunty, sau ii scurteaza timpul pe care i-l ocupa administrarea forumului. De ce n-ar face update?
Done
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

ola small dickie » Mon Aug 24, 2015 9:59 am wrote:de unde stii? ai facut vreun studiu (hint!)?
Nu, dar suntem in anul 2015 (hint!)
ola small dickie
Big Daddy

Administratorii de bloc chiar pun afise in legatura cu astfel de chestiuni si fac si intruniri sa discute cu locatarii.
Cristan » Mon Aug 24, 2015 12:25 pm wrote:
ola small dickie » Mon Aug 24, 2015 11:28 am wrote:
Si in plus, orice chestie noua de acolo ii usureaza munca lui Jaunty, sau ii scurteaza timpul pe care i-l ocupa administrarea forumului. De ce n-ar face update?

Eu n-am zis sa nu faca update. M-am luat de ideea ta, de a face upgrade, update, schimbari, orice, fara anunt sau discutii. Doar aspectul e un motiv de ajuns pentru a implica userii.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Pai daca mai citesti o data ce am scris, o sa vezi ca nu m-am referit la modul general sa nu fie discutii, ci doar in cazul asta, cand contactul userilor cu forumul ar fi in esenta neschimbat, iar majoritatea schimbarilor tin de functionalitatea interna.
Done
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Discuțiile sunt bune și în cazul ăsta, fiindcă primim sugestii și bug reports și le putem implementa/repara din timp.
RaptoR » Mon Aug 24, 2015 1:02 pm wrote:Nu gasesc optiunea pentru "Unread Posts", gasesc doar New Posts. E vreo posibilitate sa avem asa ceva pe noul forum?
Sigur. E deja, trebuie doar să-i fac buton.
Edit: De fapt nu trebuie să-i fac, butonul apare când ești logat. Vezi în stânga-sus, butonul cu 3 linii lângă „Forums”.
joonior_bmf » Sun Aug 23, 2015 5:32 pm wrote:Exista o extensie pentru a face "bump" unui thread fara a fi necesar sa postezi? Sau sa marcheze un thread ca "active" atunci cand editezi primul/ultimul post, sau cand se adauga/voteaza un poll, cand se redenumeste thread-ul etc?
Văd că opțiunea există pentru unele thread-uri pe care le-am creat, dar nu pentru toate. Nu știu care-i regula, urmează să mă lămuresc.
Edit: Ok, se pare că opțiunea exista și până acum, dar „bump interval” era setat la 10 zile. L-am făcut de o zi, e bun așa?
Image

Edit: După ce fac update-ul, să treceți pe la User Control Panel > Profile > Manage “Remember Me” login keys. Interesant să vezi ce ține minte forumul :).
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Cool! Chiar ma intrebam daca ar fi si o restrictie pentru bump. Multumesc!
Post Reply

Return to “Sugestii Forum & Site”