Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Foxman
Headless Kamikaze

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Foxman »

Doc wrote:Gamerii hardcore se joaca intr-una? sau se holbeaza pe site-uri de gaming intr-una?
Sa dau nitica clarificare la ce am spus cand am scris "hardcore gamer". Cand s-au luat de gameri, site-uri ca Gamasutra au folosit termenul general "gamer":
http://archive.is/l1kTW

Insa, fiind un site de gaming, cu siguranta nu se refereau la toti gamerii, daca prin "gamer" intelegi abslout oricine joaca un joc pe PC, consola sau mobil de la ocazional in sus, pentru ca asa improscau in mai toata populatia; Everyone and their mothers plays at least Candy Crush, Angry Birds or Farmville. Ei de fapt se refereau la oamenii care joaca jocuri mai mult sau mai putin constant si sunt pasionati de industrie in sine.

Acestor oameni le-am atribuit oribilul si detestabilul (cel putin in viziunea unora dintre voi) titlu de "hardcore gamer". Sub aceasta definitie, sa fii hardcore gamer nu inseamna neaparat sa te joci in fiecare zi multe ore sau w/e. Inseamna sa-ti pese de jocuri si unde se indreapta ele ca mediu de entertainment. Este opus unui "casual gamer", care se joaca un joc, dar daca maine arde Blizzard/ Bethesda/ Obsidian/ Bioware/ CD Red Projekt, il doare fix in pix.

Motivul pentru care am facut distinctia asta e ca sa stiti incotro e tintit acest atac. Banuiesc ca oricare din voi poate scormoni in inima lui mica si neagra si sa gaseasca ceva care macar l-ar oftica nitel daca s-ar strica, gen macar unul din voi a jucat Witcher si daca ar face un sequel cover-based shooter plin de bug-uri si voi nu ati sti asta si ati lua sequel-ul bazandu-va pe onestitatea review-urilor si v-ati lua teapa, v-ati oftica macar un pic. Ei, ideea e ca acesti "jurnalisti" lucreaza activ in a aduce macar farama aia de oftica la realizare.

Si da, aceasta discutie este fix pe subiectul
Stokkolm wrote:politica si caterinca, cu o oarecare tangenta cu jocurile
so, what the hell?
Last edited by Foxman on 20 Nov 2015, 15:05, edited 1 time in total.
Praise be to the muffalo tree.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Cine e acest user Mafio? Nu prea am auzit de el...
I'm livin' in a love shadow
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Clona lui killerslut.
REMEMBER CITADEL
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mafio wrote:Doamnelor și domnilor, chester și ola small dickie crezându-se speciali și cool pentru că n-au auzit despre un fenomen de care vorbește întreaga comunitate de gaming de aproape un an. Aștept cu mare nerăbdare ca un alt user de pe forum să menționeze un subiect cu care acești distinși domni nu au nicio tangență ca să fiu martorul acelorași reacții savuroase. GG.
i recommend a daily masturbation. its very healthy for the body and the spirit
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

@Foxman: Multi din cei care se joaca de ceva ani nu mai acorda mare importanta presei (mainstream) de gaming, de aici si lipsa de interes fata de astfel de manifestari. In momentul de fata, exista suficiente surse mai de incredere decat Kotaku and others pentru informatii legate de jocurile care te-ar putea interesa.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Stokkolm wrote:Forumul nivelul 2 e un forum de politica si caterinca, cu o oarecare tangenta cu jocurile.
I resent this. Nu intru pe la politică decât atunci când mă simt foarte prost și vreau să mă înveselesc. Dacă ar fi doar după mine, închideam de mult thread-ul, cred că nu aduce nimic în plus forumului față de vechiul topic cu tâmpenii. Chiar din contră.

Am impresia că ar mirosi mai puțin a rahat pe-aici dacă lumea s-ar axa mai mult pe jocuri.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

I resent this
Din pacate cifrele vorbesc. Topicul de politica probabil ca are mai multe post-uri decat majoritatea celorlalte topicuri la un loc. In conditii de astea nu prea il poti numi forum de jocuri. Si probabil ca oricum chiar daca nu ar mai fi topicul de politica tot nu s-ar discuta despre jocuri.
Image
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Hurr-durr, sunt două persoane pe topicul ăla care răscolesc ocazional rahatul, ne certăm puțin și ne trece. În rest, mai mult de jumătate din topicul ăla e compus din discuții civilizate. În plus, asta e realitatea cu discuțiile despre politică, se încing și degenerează foarte repede. Poate dacă v-ar fi interesat subiectul nu vă mai plângeați. Nu vă place, nu intrați. E ca și cum m-aș plânge eu că oamenii se certau pe topicul de World of Tanks despre ce țeavă sau șină este mai bună pentru un tanc în condițiile în care nu am niciun interes față de jocul ăla. Who gives a shit?
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Aha, deci faptul că 90% din ban-uri, warn-uri și report-uri vin de pe mizeria aia de thread e coincidență. K. ”Discuții civilizate”. :lol:

Da, cg, ai dreptate. Dar plm, am voie să mă plâng de asta. Prefer zece mii de flame-uri Skyrim vs. Witcher decât o pagină de pe thread-ul de politică. Fuck me I guess.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Atunci problema e la tine, nu la noi. Suntem (în marte parte) niște adulți responsabili interesați de ce se întâmplă în lume. Prefer să mă scălămbăi preț de cinci ore pe un subiect politic decât pe ce joc are săbii mai bune.
Last edited by Mafio on 20 Nov 2015, 17:21, edited 2 times in total.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Cum ai determinat că problema e la mine? E ceva general valabil sau cum? Să înțeleg că normalitatea pe un forum de jocuri e să predomine flame-urile ”politice”, ok. Nu aș folosi expresia ”adulți responsabili” în vreo discuție care implică thread-ul de politică.

E mișto să te intereseze ce se întâmplă în lume. Bravo Mafio că ești responsabil. Nu știu de ce ai impresia că am sugerat contrariul.

Image
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

După cum am spus, pe topic se perindă un număr de entități agitatoare care instigă la flame-uri și jigniri. Cum tu nu ești interesat de subiect, e normal să vezi doar partea negativă, aka banurile și warnurile rezultate din discuțiile de pe thread-ul de politică. Așa cum un om care nu e interesat de fotbal vede doar scandalurile de pe stadioane, galeriile violente și cojile de semințe de pe scaune.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Ok, de acord, acum putem să ne întoarcem la partea în care principalul subiect de care ar trebui să fiu interesat pe un forum de jocuri e politica?

Și încă ceva, presupui că sunteți doar voi, câțiva aleși, capabili să înțeleagă ce se discută acolo sau cum? Pentru că nu trebuie să fiu pasionat de politică ca să înțeleg că se repetă aceleași 2-3 discuții semi-inteligente de fiecare de dată. Și că de fiecare dată antipatiile personale sunt de fapt în centrul atenției.

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

TG, sunt fix trei iresponsabili pe topicul de politica. Fara ei ne-am da dreptate unii altora tot timpul si ne-am lului impreuna cand mai posteaza careva tampenii d-ale politicienilor. Daca vrei sa faci ceva, mai bine ai da banuri si warnuri pentru enormitati expuse sistematic ce contravin oricarei norme a umanitatii.

Altfel, mi se pare normal sa existe discutii si pe asemenea subiecte, poate chiar mai multe decat pe marginea jocurilor, avand in vedere varsta medie de pe forum.
NO COVER. ALL MAN.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Nu trebuie sa scada popularitatea thread-ului de politica sau a coltului vesel ca sa fie mai multe discutii despre jocuri. Trebuie doar sa fie mai multi useri. Nu te opreste nimeni sa postezi cat vrei la sectiunile despre jocuri si sa ignori coltul vesel si cafeneaua. Bine, ce-i drept, mai rasare chester sau ola cu cate o replica de genul "haha alt moba nou cum sa joci moba frate" care pe mine nu ma deranjeaza, dar poate pe altii care nu sunt familiari cu stilul ii indeparteaza.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Indeed, iar având în vedre că cei trei sunt implicați în mai toate discuțiile într-o formă sau alta, am determinat că mai toate discuțiile de acolo au o doză relevantă de enormitati expuse sistematic ce contravin oricarei norme a umanitatii. Mersi.

Acum, nu știu, poate înainte de a apuca să dăm ban-uri cui vrem, userii ăștia ar putea să fie ignorați. E doar o idee, sorry, I may be out of my depth here. Cu siguranță modul încurajator în care sunt tratați acum nu pare să rezolve situația.

@Stokk, știu că nu mă oprește nimeni. Dar suntem pe thread-ul intitulat ”chestii pe care le urăsc azi”. Urăsc treaba asta, am voie să urăsc treaba asta.

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Nu inteleg de unde pana unde ti se pare ca mana libera la proliferat tampenii e o solutie buna. Asa cum ii arzi un banahmmer unui cretinel care persista in nazism, rasism sau teme similare, poti sa o faci si aici in loc sa te miri ca lumea reactioneaza. Zic si eu.
NO COVER. ALL MAN.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Mhm, zici ce mai exact? Pentru că nu te-ai explicat pe cât de coerent m-ai obișnuit în ultimul post. Cum adică mână liberă la proliferat tâmpenii? Deci ar trebui să dau ban permanent oricui mi se pare mie că spune tâmpenii? Sau poate ar trebui să te întreb pe tine? Pe voi? Câți dintre voi ar trebui să fie de acord ca să stabilim sigur că trebuie dat ban permanent?

Sunt sigur că toți care se zbat pe thread-ul de politică își dau seama a ce sună asta.

Image
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Eu abia dacă mai sunt gamer casual și forumul ăsta este cam singurul loc care are treabă cu jocurile pe unde mai întru și nu am avut nicio șansă să nu aud de gamergate. A fost cea mai mare chestie din peisajul asta din ultimii ani.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

A fost o chestie "mare" pentru industria jocurilor video, daca faci parte din cea industrie a jocurilor video. Altfel, a fost doar o chestie. Nu unica, nu interesanta, nu neasteptata, doar o chestie. La fel de bine, putea fi o nota de subsol. Sau un clip de 10 secunde pe youtube. Sau un text citit cu viteza "acest medicament...". Si avea la fel de mult efect.

Cred ca reactia lui ola este cea normala. Altfel, sunt curios cui i s-a darmat lumea, cui i s-au sucit principiile de viata, cui i-a murit stick-ul la intrarea in portul USB cand a iesit la iveala acest scandal Gamergate.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Post Reply

Return to “Colțul vesel”