Nu inteleg ce-i D-Linkul ala lol. E o solutie mai buna decat o placa de retea wireless?
iti foloseste reteaua electrica din casa drept LAN si-ti ofera viteze gigabit (nu chiar)Waaagh! wrote:Nu inteleg ce-i D-Linkul ala lol. E o solutie mai buna decat o placa de retea wireless?
cooler? EVO 212 fara discutiiWaaagh! wrote: mai putin coolerul unde inca mai investighez.
Pentru restul punctelor sigur o sa primesti sfaturi mai pertinente decat as putea eu sa-ti dau. Eu mi-am facut un PC in extrema cealalta, adica in jurul sumei de 1300 de lei si am jucat GTA V si Fallout4 la ultra, iar Witcher 3 la high. Restul jocurilor merg ca unse la ultra/1080p.McWilliams wrote: 5) In caz ca nu era deja evident, trebuie avut in vedere ca nu stiu sa fac asamblarea singur.
Multumesc mult.
Ce RAM iti merge cel mai bine o sa stii dupa ce-ti alegi placa de baza. Placa de baza o sa stii dupa ce-ti alegi procesorul. Considerand ca-ti plac placile grafice nVIDIA (si mie), recomand procesor Intel. Nu accepta alternative la Intel.McWilliams wrote:2) Stiu ca RAM-ul sau HDD-ul nu au costuri chiar asa de mari, insa vreau sa nu fiu 100% risipitor (unless 4).
las-o dracuDoc wrote:http://www.technologyx.com/featured/amd ... -showdown/
Pare-se ca performantele sunt tot pe acolo...
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest