La multi ani, ion small dickie, sa cresti mare!ola small dickie wrote:Azi urasc sarbatoarea de azi - Sf. Ion. De fapt o urasc tot anul. Pt ca sunt sarbatorit trebuie sa suport 100 de telefoane deampulea pe minut. De dimineata numai asta fac. Multumesc, multumesc mult, multumesc, haha da, da, multumesc si dvs la fel. Urasc sfantul ion. Mai mult decat urasc ziua mea pt ca ziua de nastere o stiu mai putini dar numele oooohoooooo hai sa sunaaaam
Multumesc!Doc wrote:La mine e mai simplu, sunt nascut de Sf. NicolaeLa multi ani! ce numar ai? :p
Multumesc!cg1700 wrote:Esti om dupa sufletul meu, ola.
Multumesc!viezure wrote:La multi ani, ion small dickie, sa cresti mare!ola small dickie wrote:Azi urasc sarbatoarea de azi - Sf. Ion. De fapt o urasc tot anul. Pt ca sunt sarbatorit trebuie sa suport 100 de telefoane deampulea pe minut. De dimineata numai asta fac. Multumesc, multumesc mult, multumesc, haha da, da, multumesc si dvs la fel. Urasc sfantul ion. Mai mult decat urasc ziua mea pt ca ziua de nastere o stiu mai putini dar numele oooohoooooo hai sa sunaaaam
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests