Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Ehehehehehe m-a făcut cumva câine????
Pentru că numai câinii aud ultrasunete
LOOOOOOOOOOOOOOL

My feet hurt. TFW no concediu. I wish I was at home playing Shower With Your Dad Simulator.

I'm livin' in a love shadow
Abia am reusit sa-mi schimb wallpaper-ul pe Fedora, in niciun caz n-o sa fiu in stare sa-mi instalez Steam.
Ce-i cu atitudinea asta de 43vr pl3b? Nu-i greu deloc. https://developer.valvesoftware.com/wik ... nux#Fedora
NO COVER. ALL MAN.
Ar trebui sa propui sa folositi un linux mai uman decat Fedora. Dar nu unu cu Unity. Unity e naspa.
I don't wanna change the world, I don't want the world to change me.
- ola small dickie
- Big Daddy
Azi urasc sarbatoarea de azi - Sf. Ion. De fapt o urasc tot anul. Pt ca sunt sarbatorit trebuie sa suport 100 de telefoane deampulea pe minut. De dimineata numai asta fac. Multumesc, multumesc mult, multumesc, haha da, da, multumesc si dvs la fel. Urasc sfantul ion. Mai mult decat urasc ziua mea pt ca ziua de nastere o stiu mai putini dar numele oooohoooooo hai sa sunaaaam
La mine e mai simplu, sunt nascut de Sf. Nicolae
La multi ani! ce numar ai? :p
Yeah, I hate that too. In general urasc toate urarile aruncate aiurea, de complezenta, dupa interese meschine. Fuck the world.
NO COVER. ALL MAN.
Sa nu uitam si cate poate suporta bietul FB de sarbatori importante/sfinti/samd. Oameni cu care nu comunici decat la aniversari...
La multi ani, ion small dickie, sa cresti mare!ola small dickie wrote:Azi urasc sarbatoarea de azi - Sf. Ion. De fapt o urasc tot anul. Pt ca sunt sarbatorit trebuie sa suport 100 de telefoane deampulea pe minut. De dimineata numai asta fac. Multumesc, multumesc mult, multumesc, haha da, da, multumesc si dvs la fel. Urasc sfantul ion. Mai mult decat urasc ziua mea pt ca ziua de nastere o stiu mai putini dar numele oooohoooooo hai sa sunaaaam
Nu, nu, trebuia sa incepi cu ceva de genul "Fie ca lumina lu Sf. Ion sa...."
- ola small dickie
- Big Daddy
Multumesc!Doc wrote:La mine e mai simplu, sunt nascut de Sf. NicolaeLa multi ani! ce numar ai? :p
Multumesc!cg1700 wrote:Esti om dupa sufletul meu, ola.
Multumesc!viezure wrote:La multi ani, ion small dickie, sa cresti mare!ola small dickie wrote:Azi urasc sarbatoarea de azi - Sf. Ion. De fapt o urasc tot anul. Pt ca sunt sarbatorit trebuie sa suport 100 de telefoane deampulea pe minut. De dimineata numai asta fac. Multumesc, multumesc mult, multumesc, haha da, da, multumesc si dvs la fel. Urasc sfantul ion. Mai mult decat urasc ziua mea pt ca ziua de nastere o stiu mai putini dar numele oooohoooooo hai sa sunaaaam