Stokkolm » 14 Apr 2014, 21:33 wrote:Hmm, trebuie sa-mi gasesc alt personaj favorit.
da dar tie nu-ti place seinfeld pentru ca personajele sunt oameni rai care nu se gandesc decat la eiMafio » Sun May 11, 2014 12:45 pm wrote:Cersei is a piece of shit. A tânjit toată viața ei după putere, a călcat pe cadavre ca s-o obțină și odată ce a căpătat-o n-a știut ce să facă cu ea. Este un lider incompetent și habar n-are să gestioneze situațiile de criză, dar în mintea ei este respectată și temută. Până și iubirea față de copiii ei este discutabilă - pozează într-o mamă iubitoare și protectoare când este în interesul ei, dar de fiecare dată când n-o ascultă, când o dezamăgesc sau arată și cea mai mică fărâmă de gândire independentă, îi abuzează emoțional. Îi iubește mai mult ca pe niște extensii de-ale ei decât altceva.
eroii din sopranos, game of thrones si breaking bad poate se nasc din viata de zi cu zi. jerry poate sa fie un viitor mafiot, george un viitor orc-rege? (whatever, got - perioada istorica? am crezut ca-i fantasy, nu stiu nu urmaresc) si kramer un viitor dealer de droguri. ai vrea tu sa dai zi de zi de aia, bulangii din seinfeld. vreau powerpooint!Mafio » Sun May 11, 2014 8:34 pm wrote:Ți-am mai explicat de 5000000 de ori și asta e ultima data când o s-o fac: The Sopranos, Game of Thrones, Breaking Bad, etc = oameni putrezi, răi, vicioși, dar care aparțin unei subculturi sau unei perioade istorice care nu mă vizează. Seinfeld = oameni putrezi, răi, vicioși de zi cu zi. Comportamentul personajelor din primele trei seriale pe care le-am menționat sunt cumva justificate de pătura socială din care provin (și traumele/experiențele asociate) sau, în cazut lui GoT, de perioada istorică în sine. Jerry, Elaine și George sunt genul de bulangii infecți de care dau zi de zi și serialul nu-mi oferă elementul de escapism pe care-l caut. Ai înțeles acum sau trebuie să îți fac o prezentare în Power Point?
Deci nu urmaresti serialu, dar vii pe aici sa iei la misto lumea ca asa ti-a soptit paharul la ureche. K.ola small dickie » Sun May 11, 2014 9:17 pm wrote:nu stiu nu urmaresc
Nu e spoiler; e doar o omisiune din partea showrunner-ilor. Titlul oficial al regelui/reginei/regentului celor 7 regate e "X of House Y, the Nst/nd/th of His/Her name, king/whathaveyou of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Lord of the Seven Kingdoms (and Protector of the Realm)". Daca omisiunea e intentionata, necesita o explicatie. Daca e neintentionata, nu inteleg de ce nu au revizuit pana acum eroarea. Poate Rhoynar-ii nu sunt o parte intr-atat de importanta in istoria ASOIAF, dar au marcat-o la fel ca si Andal-ii si Primii Oameni.Mărar » 49 minutes ago wrote:Chiar eram curios cum se compara cu cea din carte, si mie mi-a placut. Acum, lamureste-ma si pe mine, ce tot zici acolo de Rhoynar? Asta daca nu e spoiler pentru evenimente ce vor urma
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest