Game of Thrones

Mărar
Electro-Chemist

Re: Game of Thrones

Post by Mărar »

Spoiler:
Image
:D
New phone, Houthis

Soundcloud
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

and. the. rhoynar. THE RHOYNAR! gawd.
Quackers
Headless Kamikaze

Post by Quackers »

Stokkolm » 14 Apr 2014, 21:33 wrote:Hmm, trebuie sa-mi gasesc alt personaj favorit.

Haven't read the books, but by god, Cersei is my favorite character... though she could be a touch less blindly emotional. Scena din S2 mi se pare, cand King's Landing e sub asediu m-a uns pe inima, plus ultimul episod which comes in close.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Cersei e un om oribil, efectiv singurul lucru bun la ea e ca-si iubeste copiii. Dar chiar si asa, pe Joffrey l-a rasfatat si i-a acceptat toate tampeniile, de a ajuns asa cum a ajuns intr-un final. Tyrion si Jaime sunt mult mai ok, chit ca au facut parte din aceeasi familie disfunctionala, cu un tata mai mult obsedat de putere si linii dinastice decat altceva.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Cersei is a piece of shit. A tânjit toată viața ei după putere, a călcat pe cadavre ca s-o obțină și odată ce a căpătat-o n-a știut ce să facă cu ea. Este un lider incompetent și habar n-are să gestioneze situațiile de criză, dar în mintea ei este respectată și temută. Până și iubirea față de copiii ei este discutabilă - pozează într-o mamă iubitoare și protectoare când este în interesul ei, dar de fiecare dată când n-o ascultă, când o dezamăgesc sau arată și cea mai mică fărâmă de gândire independentă, îi abuzează emoțional. Îi iubește mai mult ca pe niște extensii de-ale ei decât altceva.
zme-ul

Post by zme-ul »

sa vezi sezonul urmator :evil:
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mafio » Sun May 11, 2014 12:45 pm wrote:Cersei is a piece of shit. A tânjit toată viața ei după putere, a călcat pe cadavre ca s-o obțină și odată ce a căpătat-o n-a știut ce să facă cu ea. Este un lider incompetent și habar n-are să gestioneze situațiile de criză, dar în mintea ei este respectată și temută. Până și iubirea față de copiii ei este discutabilă - pozează într-o mamă iubitoare și protectoare când este în interesul ei, dar de fiecare dată când n-o ascultă, când o dezamăgesc sau arată și cea mai mică fărâmă de gândire independentă, îi abuzează emoțional. Îi iubește mai mult ca pe niște extensii de-ale ei decât altceva.
da dar tie nu-ti place seinfeld pentru ca personajele sunt oameni rai care nu se gandesc decat la ei :( :)))

...si avatar din seriale cu mafioti...
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Ți-am mai explicat de 5000000 de ori și asta e ultima data când o s-o fac: The Sopranos, Game of Thrones, Breaking Bad, etc = oameni putrezi, răi, vicioși, dar care aparțin unei subculturi sau unei perioade istorice care nu mă vizează. Seinfeld = oameni putrezi, răi, vicioși de zi cu zi. Comportamentul personajelor din primele trei seriale pe care le-am menționat sunt cumva justificate de pătura socială din care provin (și traumele/experiențele asociate) sau, în cazut lui GoT, de perioada istorică în sine. Jerry, Elaine și George sunt genul de bulangii infecți de care dau zi de zi și serialul nu-mi oferă elementul de escapism pe care-l caut. Ai înțeles acum sau trebuie să îți fac o prezentare în Power Point?
ola small dickie
Big Daddy

Mafio » Sun May 11, 2014 8:34 pm wrote:Ți-am mai explicat de 5000000 de ori și asta e ultima data când o s-o fac: The Sopranos, Game of Thrones, Breaking Bad, etc = oameni putrezi, răi, vicioși, dar care aparțin unei subculturi sau unei perioade istorice care nu mă vizează. Seinfeld = oameni putrezi, răi, vicioși de zi cu zi. Comportamentul personajelor din primele trei seriale pe care le-am menționat sunt cumva justificate de pătura socială din care provin (și traumele/experiențele asociate) sau, în cazut lui GoT, de perioada istorică în sine. Jerry, Elaine și George sunt genul de bulangii infecți de care dau zi de zi și serialul nu-mi oferă elementul de escapism pe care-l caut. Ai înțeles acum sau trebuie să îți fac o prezentare în Power Point?
eroii din sopranos, game of thrones si breaking bad poate se nasc din viata de zi cu zi. jerry poate sa fie un viitor mafiot, george un viitor orc-rege? (whatever, got - perioada istorica? am crezut ca-i fantasy, nu stiu nu urmaresc) si kramer un viitor dealer de droguri. ai vrea tu sa dai zi de zi de aia, bulangii din seinfeld. vreau powerpooint!

daca vrei seriale cu oameni buni din viata de zi cu zi recomand 7th Heaven. desi atentie: trebuie sa te uiti pe sarite, cred ca mai sunt episoade sporadice cu cate un om rau.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Deci nu urmaresti serialu, dar vii pe aici sa iei la misto lumea ca asa ti-a soptit paharul la ureche. K.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ouch! Daca forumul asta ar fi Game of Thrones, ola ar fi Craster si Mafio una dintre neveste.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Deci ola small dickie s-a îmbătat într-o duminică seară și a decis să saboteze câteva topicuri înainte de culcare. Din nefericire, m-a vizat pe mine în seara asta.

Dacă tot te bagi deampulea în discuții, vino și tu cu ceva nou, nu cu subiecte/texte pe care le-ai mai folosit deja de o sută de ori. Topicul ăsta nu este despre Seinfeld și nu am făcut personal nicio referință la Seinfeld, pentru că Seinfeld e de căcat și aș prefera să mă uit mai degrabă la Jersey Shore o zi întreagă. Așa că nu înțeleg rostul intervenției tale, mai ales că ai adus în discuție un subiect pe care l-am dezbătut în afara forumului.

Acum te invit să-mi inspectezi și alte posturi, poate îmi oferi o analiză incoerentă și pentru ele.
ola small dickie
Big Daddy

esti un om rau. esti ca oamenii rai din serialele tv pe care ii urasti.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Fu*k. Scena din carte a fost fwtere, dar asta e la cu totul alt nivel. Dinklage for president!
Spoiler for nailed it:
phpBB [video]
le: the. goddamn. Rhoynar. :x
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Chiar eram curios cum se compara cu cea din carte, si mie mi-a placut. Acum, lamureste-ma si pe mine, ce tot zici acolo de Rhoynar? Asta daca nu e spoiler pentru evenimente ce vor urma ;)
New phone, Houthis

Soundcloud
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

[quote=Mafio]Topicul ăsta nu este despre Seinfeld și nu am făcut personal nicio referință la Seinfeld, pentru că Seinfeld e de căcat și aș prefera să mă uit mai degrabă la Jersey Shore o zi întreagă.[/quote]
Ce-aveti ba cu Jersey Shore?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

N-are nimeni nimic. Si vezi ca esti pe topicul gresit. Cel despre seriale in general e in alta parte.

Also. Memorabila scena de la final !!
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Mărar » 49 minutes ago wrote:Chiar eram curios cum se compara cu cea din carte, si mie mi-a placut. Acum, lamureste-ma si pe mine, ce tot zici acolo de Rhoynar? Asta daca nu e spoiler pentru evenimente ce vor urma ;)
Nu e spoiler; e doar o omisiune din partea showrunner-ilor. Titlul oficial al regelui/reginei/regentului celor 7 regate e "X of House Y, the Nst/nd/th of His/Her name, king/whathaveyou of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Lord of the Seven Kingdoms (and Protector of the Realm)". Daca omisiunea e intentionata, necesita o explicatie. Daca e neintentionata, nu inteleg de ce nu au revizuit pana acum eroarea. Poate Rhoynar-ii nu sunt o parte intr-atat de importanta in istoria ASOIAF, dar au marcat-o la fel ca si Andal-ii si Primii Oameni.

http://awoiaf.westeros.org/index.php/Rhoynar

le: scena, in roman, e jucata cam la fel; dar anticipez punerea in scena de vreun an de zile :)
Spoiler for novel version:
Tyrion pushed forward. "MY LORDS!" he shouted. He had to shout, to have any hope of being heard.
His father raised a hand. Bit by bit, the hall grew silent.
"Get this lying whore out of my sight," said Tyrion, "and I will give you your confession."
Lord Tywin nodded, gestured. Shae looked half in terror as the gold cloaks formed up around her. Her eyes met Tyrion's as they marched her from the wall. Was it shame he saw there, or fear? He wondered what Cersei had promised her. You will get the gold or jewels, whatever it was you asked for, he thought as he watched her back recede, but before the moon has turned she'll have you entertaining the gold cloaks in their barracks.
Tyrion stared up at his father's hard green eyes with their flecks of cold bright gold. "Guilty," he said, "so guilty. Is that what you wanted to hear?"
Lord Tywin said nothing. Mace Tyrell nodded. Prince Oberyn looked mildly disappointed. "You admit you poisoned the king?"
"Nothing of the sort," said Tyrion. "Of Joffrey's death I am innocent. I am guilty of a more monstrous crime." He took a step toward his father. "I was born. I lived. I am guilty of being a dwarf, I confess it. And no matter how many times my good father forgave me, I have persisted in my infamy."
"This is folly, Tyrion," declared Lord Tywin. "Speak to the matter at hand. You are not on trial for being a dwarf."
"That is where you err, my lord. I have been on trial for being a dwarf my entire life."
"Have you nothing to say in your defense?"
"Nothing but this: I did not do it. Yet now I wish I had." He turned to face the hall, that sea of pale faces. "I wish I had enough poison for you all. You make me sorry that I am not the monster you would have me be, yet there it is. I am innocent, but I will get no justice here. You leave me no choice but to appeal to the gods. I demand trial by battle."
"Have you taken leave of your wits?" his father said.
"No, I've found them. I demand trial by battle!"
Last edited by joonior_bmf on 12 May 2014, 16:43, edited 1 time in total.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Am inteles :)
New phone, Houthis

Soundcloud
Quackers
Headless Kamikaze

Post by Quackers »

phpBB [media]