Fitness & sanatate

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Post Reply
Fxhd
Headcrab

Re: Fitness

Post by Fxhd »

Thx, cand o sa simt eventual ca explodez de foame o sa incep sa mananc o data pe zi si dupa accentuez cu o dieta de genul.
Image
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Ai grija la diete low carb e foarte important cum incepi sa mananci din nou. Sa zicem ca slabesti (daca te tii cu sfintentie de reguli sigur slabesti) si vrei sa renunti la dieta. O iei foarte treptat, gen primele doua saptamani incepi sa mananci din nou fructe si legume proaspete. Apoi ciorbe, apoi o felie-doaua de paine si tot asa. Daca nu o faci treptat vei avea neplacuta constatere ca te-ai ingrasat la loc
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Also, I'm pretty fucking sure ca prin infometare obtii un ulcer de toata frumusetea :lol:, asta pe langa ametelile/lesinurile care or sa te loveasca la tot pasul si starea generala tot mai proasta datorata inanitiei. Iar colaceii de grasime pe care ii detesti atat tot acolo vor fi. Don't be a fag, fa lucrurile cu cap.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mafio » Wed May 21, 2014 6:25 pm wrote:Știu cum e să-ți calci blugii zilnic crezând că asta îți va mai tăia vizual câteva kg.
wat?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Fxhd » Wed May 21, 2014 9:35 pm wrote:Thx, cand o sa simt eventual ca explodez de foame o sa incep sa mananc o data pe zi si dupa accentuez cu o dieta de genul.
Nu ma pricep la chestii despre slabit and shits, dar intamplator am auzit dimineata pe unu care povestea pe nush ce post tv ca avea 130 de kile si a inceput o dieta bazata doar pe cereale si lapte si evident infometare. A reusit sa slabeasca aprox 30 de kile intr-o saptamana si apoi a revenit la o alimentatie normala. Insa la aprox 1 luna dupa ce a incetat cu regimul ala draconic s-a dus sa se angajeze si si-a facut vizitele medicale. Cand a primit rezultatele a ramas socat ca sistemul lui imunitar era la pamant si l-au internat 6 luni in spital izolat (probabil sa nu ia ceva virus care i-ar fi fost fatal in lipsa unui sistem imunitar sanatos)

long story-short. Tipul spunea ca s-a "lecuit" de diete bazate pe infometare and shits.

Daca el a mintit va mint si eu. Spun ce am auzit. :)
FuzzyFuzzball
Headcrab

Post by FuzzyFuzzball »

Mărar » Wed May 21, 2014 7:39 pm wrote:
Waaagh! » Wed May 21, 2014 8:20 pm wrote:Atunci lucreaza de acasa, dar cum s-a mai scris pe aici, tragand de tine ca un disperat doar o sa te accidentezi.
Daca tragand de tine ca un disperat = 10 flotari, atunci las-o naibii... inseamna ca daca ma duceam la sala eram deja in spital.
A trage de fiare si a face flotari sunt doua lucruri total diferite. Te dezvolta diferit si te solicita fiecare in alt mod. Sunt tipi care trag de fiare si care aparent au muschi dar daca ii pui sa faca flotari cu greu o sa faca 10.
Am dat pe pagina anterioara un filmulet in care un tip face tot felul de exercitii folosindu-se doar de greutatea corpului (nu de fiare, gantere, aparate etc.). Se numesc calisthenics in engleza.

http://en.wikipedia.org/wiki/Calisthenics

Sunt tipi care au facut din chestia asta o adevarata arta.

phpBB [media]

Parerea mea e ca te dezvolti mult mai bine daca faci exercitii de genul asta decat daca mergi la sala pentru ca intr-o flotare de exemplu iti antrenezi mult mai multi muschi (pectorali, abdomen, muschii spatelui, tricepsi etc.) decat daca faci exercitii cu haltera la piept la sala.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

FuzzyFuzzball » Thu May 22, 2014 1:22 pm wrote: A trage de fiare si a face flotari sunt doua lucruri total diferite. Te dezvolta diferit si te solicita fiecare in alt mod. Sunt tipi care trag de fiare si care aparent au muschi dar daca ii pui sa faca flotari cu greu o sa faca 10.
Really? Pana acum am avut impresia ca flotarile sunt ceva de baza pe care le poate face oricine, cand am dat bac-ul la sport nu cred ca era cineva care nu a putut sa faca douazeci(?), inclusiv fetele.
New phone, Houthis

Soundcloud
smokey
Space Invader

Post by smokey »

Ai 100 de aparate la sală, pentru toate categoriile de muşchi. Dacă vrei masă, clar sala e calea. Dacă vrei tonifiere, agilitate de tigru sau să slăbeşti, cardio e mult mai ok. În trei luni de sală, fără suplimente, eu care abia pun 1 kg pe mine după 2 săptămâni de şaorme cu pâine şi cartofi prăjiţi, am pus 4 kg.

Am ţinut un an dietă low carb (ZERO zahăr, ZERO amidon, ZERO grâne, ZERO lapte), nu ca să slăbesc (sunt destul de slab pentru inaltimea mea), ci că eram bolnav. Şi n-am slăbit, ba chiar am pus un kg sau două. Teoretic, alea te duc la greutatea optimă. Care, dacă eşti obez, e probabil mult mai mică decât actuala. După 2 săptămâni nici nu-ţi mai trebuie mizerii, dar dacă trişezi, revii foarte greu la no carbs.

Edit

Un frate şi maică-sa s-au apucat de low carb. Amândoi graşi. El dădea 5kg pe săptămână jos, fără vrăjeală, ne vedeam în weekend-uri şi mă speriam. Coae, ai cancer? Nu bă. Mă-sa în schimb, după vreo 2 luni de dietă, a dat jos maxim 5. Aparent la fiecare acţionează altfel.
Last edited by smokey on 22 May 2014, 16:04, edited 1 time in total.
mare șmecher
FuzzyFuzzball
Headcrab

Post by FuzzyFuzzball »

Daca sunt asa de baza atunci tu de ce nu poti sa faci mai mult de 10? :roll:

Ideea de baza pe care am spus-o si o repet e ca iti solicita mult mai multe grupe de muschi in acelasi timp, poti sa le faci oriunde si iti folosesti greutatea propriului corp (adica daca esti mai gras chipurile esti mai puternic, atunci tragi mai mult de tine, daca esti slab, atunci esti mai ... well ... mai slab dar nici nu trebuie sa ridici mult). Level scaling done right.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Pentru ca n-am facut exercitii fizice de cand am dat bac-ul si sunt la pamant din punctul asta de vedere? :D

Nu stiu, cred ca daca imi zici orice altceva care ar trebui sa fie de "baza", eu nu as putea sa-l fac. Puteam sa le fac pe vremuri si nu mi-a luat prea mult ca sa ajung sa pot face 15-20. Nu stiu, m-a luat prin suprindere faptul ca m-am ranit dupa doar zece, probabil ca ai dreptate.
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu vreau sa fiu carcotas cu intrebarea asta, dar esti sigur ca ce ai facut, ai facut corect? Ca te poti accidenta destul de usor daca te pozitionezi gresit.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Nup.
New phone, Houthis

Soundcloud
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Uite inca un ghid pentru facut flotari corect. It's a pretty fucking big deal, ca na, nu vrei sa-ti strici coloana sau plm.
NO COVER. ALL MAN.
Fxhd
Headcrab

Post by Fxhd »

Siii am ajuns la "platou". Nu am dat jos nimic de 3 zile dupa 11 kg intr-o saptamana. Cand am vazut m-am simtit descurajat si am vrut sa golesc frigiderul, dar ma tin tare.
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Anunta-ne cand faci ulcer, trebuie sa-ti extirpe o bucata din stomac, incepe sa-ti cedeze inima sau alte asemenea. Pics or it didn't happen.
NO COVER. ALL MAN.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Să pui poze și cu pielea ta atârnândă, pentru că așa o să arăți dacă te mai înfometezi mult.
Fxhd
Headcrab

Post by Fxhd »

Ma sincr parca as trai mai bine asa decat cu o burta de 4 cm atarnand :))
Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Te asigur eu ca lumea se scarbeste mai tare de o piele zbarcita si incretita care atarna de peste tot decat de un om gras
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Uite aici un exemplu de piele atarnanda. :D
Mi se pare mai gretos decat un om gras. Mna fiecare cu gusturile lui :))
Si in plus sunt convins ca daca mai continui asa o sa iti pui la pamant si sistemul imunitar.

phpBB [media]
Fxhd
Headcrab

Post by Fxhd »

Nu am chiar man boobs sa mi se faca in halul ala iar cu cea de pe abdomen pot lucra din moment ce merg la inot la vara si fac multe abdomene.
Image
Post Reply

Return to “Cafenea”