The borfaș hath spoken.Dragnea, dupa ce Iohannis a spus ca nu va nominaliza un premier cu probleme penale: Ii doresc foarte mult succes in a desconsidera Constitutia

The borfaș hath spoken.Dragnea, dupa ce Iohannis a spus ca nu va nominaliza un premier cu probleme penale: Ii doresc foarte mult succes in a desconsidera Constitutia
Programul USR 2016.
Deschis dezbaterii.
Fork, change & pull request.
Daca este sa privesti problema in mod obiectiv, are dreptate. Nu scuza faptul ca este corupt si ca trebuie sa raspunda in fata legii pentru fiecare infractiune, insa democratia - ca tot ne laudam ca am castigat asa ceva prin revolutie - inseamna si faptul ca optiunea majoritatii nu poate fi gresita. Ori daca majoritatea romanilor este... nu corupta (pentru ca asta implica multe lucruri si un nivel mult mai ridicat de posibilitati), dar incalca legile in mod uzual, atunci de ce am mai avea asteptari sa urmam si sa respectam legile?ola small dickie wrote:Adrian Severin, condamnat penal: „Ne mirăm că poporul este corupt, că toată lumea încalcă legea. Dacă toți suntem corupți, înseamnă că nimeni nu e corupt. Corupția înseamnă deviere și devierea nu poate fi a majorității sau a unanimității”
http://republica.ro/adrian-severin-la-o ... nseamna-ca
asta e o tampenie. optiunea majoritatii poate fi gresita. istoria are o gramada de exemple. si nu, nu asta inseamna democratie.McWilliams wrote:Daca este sa privesti problema in mod obiectiv, are dreptate. Nu scuza faptul ca este corupt si ca trebuie sa raspunda in fata legii pentru fiecare infractiune, insa democratia - ca tot ne laudam ca am castigat asa ceva prin revolutie - inseamna si faptul ca optiunea majoritatii nu poate fi gresita.ola small dickie wrote:Adrian Severin, condamnat penal: „Ne mirăm că poporul este corupt, că toată lumea încalcă legea. Dacă toți suntem corupți, înseamnă că nimeni nu e corupt. Corupția înseamnă deviere și devierea nu poate fi a majorității sau a unanimității”
http://republica.ro/adrian-severin-la-o ... nseamna-ca
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 1 guest