Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Mahdi
Necromancer

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Mahdi »

Dragnea, dupa ce Iohannis a spus ca nu va nominaliza un premier cu probleme penale: Ii doresc foarte mult succes in a desconsidera Constitutia
The borfaș hath spoken. :lol:
REMEMBER CITADEL
ciolan
Headless Kamikaze

Post by ciolan »

Și eu îi doresc, poate chiar mai mult decît Dragnea, foarte mult succes în a desconsidera Constituția. De-abia aștept să aud cum Soroș și oculta săsească i-au împiedicat în mod mișelesc accesul unui simplu condamnat cinstit și sărac la scaunul de prim ministru.

Și de-abia aștept să-și termine Udrea masteratul teologic și să urle din dubiță că arestarea ei e un atac grav la adresa ortodoxiei 100% românești.

Tremur de nerăbdare să-l văd și pe daco-getul ăla brunețel de la PRU (am uitat cum ăl cheamă, da îl văd tot timpul cu Țepeș în spate, de parcă ar încerca să ne spună ceva) cum se ia la trîntă cu CCND-ul ticăloșit care abuzează de săracii cetățeni. Păi la ce cristosu mă-sii e bună libertatea dacă nu poți lua la șuturi un homosexual ateu satanist sau, dacă n-ai așa ceva pe lîngă casă, măcar un ungur nenorocit?

It's gonna be fun.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Ti au intrat banii de la soros azi? Mie nu, am verificat cardul la pranz, sunt sorrow.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Atunci ia de la Basescu.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Image
ola small dickie
Big Daddy

Adrian Severin, condamnat penal: „Ne mirăm că poporul este corupt, că toată lumea încalcă legea. Dacă toți suntem corupți, înseamnă că nimeni nu e corupt. Corupția înseamnă deviere și devierea nu poate fi a majorității sau a unanimității”

http://republica.ro/adrian-severin-la-o ... nseamna-ca
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

https://github.com/u-s-r/program-politic
Programul USR 2016.

Deschis dezbaterii.

Fork, change & pull request.
New phone, Houthis

Soundcloud
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

ola small dickie wrote:Adrian Severin, condamnat penal: „Ne mirăm că poporul este corupt, că toată lumea încalcă legea. Dacă toți suntem corupți, înseamnă că nimeni nu e corupt. Corupția înseamnă deviere și devierea nu poate fi a majorității sau a unanimității”

Daca este sa privesti problema in mod obiectiv, are dreptate. Nu scuza faptul ca este corupt si ca trebuie sa raspunda in fata legii pentru fiecare infractiune, insa democratia - ca tot ne laudam ca am castigat asa ceva prin revolutie - inseamna si faptul ca optiunea majoritatii nu poate fi gresita. Ori daca majoritatea romanilor este... nu corupta (pentru ca asta implica multe lucruri si un nivel mult mai ridicat de posibilitati), dar incalca legile in mod uzual, atunci de ce am mai avea asteptari sa urmam si sa respectam legile?

Din nou, labagiul de Severin crede ca vanzarea Rompetrom are aceeasi valoare de "coruptie" ca furatul a doua gaini din curte vecinului. Legea doar pedepseste mai usor fapta din urma fata de cea dintai, insa amandoua sunt in teritoriu infractional. Iar faptul ca multi se opresc la furatul de gaini nu inseamna ca ar trage linie si s-ar opri cand vine vorba de "inalta coruptie"; doar nu au posibilitatea sa savarseasca fapte de "inalta coruptie". Ceea ce este trist pentru noi, ca popor. Pentru ca asta ne face predispusi la: 1) a intelege si a ierta si a gasi scuze cand unul face infractiuni, si 2) a accepta galeti cu diverse ca nefiind o infractiune.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu ca n-ar fi evident, dar logica lui Severin e de doi lei oricum ai lua-o. Este o utopie societatea in care nimeni nu incalca nici o lege si nimeni nu este corupt, in realitate fiecare dintre noi facem ceva ce n-ar fi permis conform legii. Macar traversat strada pe rosu tot am facut-o cu totii, dar asta inseamna ca trebuie sa abolim folosirea semafoarelor? Severin et co se folosesc de logica asta de cacao pentru a-si spala ei reputatia de corupti si jumatate, ei mizand pe faptul ca tonul lor patetic va aduce simpatia alegatorilor. Avand in vedere cati incearca sa arunce cu lacrimogene cand mai este unul sau altul luat pe sus cu catuse [vezi fiul lui Oprea citat mai inainte aici, parca si fiul lui Nastase a facut la fel, si multi altii] e posibil sa mearga intr-o anumita masura. Asta da lucru trist!
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

mie mi-ar placea sa traiesc intr-o tara unde sa nu fie nevoie de politie, judecatori si medici. insa probabil n-ar semana cu tara fara politie, judecatori si medici in care ar trai adrian severin :lol:
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
ola small dickie
Big Daddy

Politicianul Adrian Severin l-a facut hot pe McWilliams si lui McWilliams i-a placut. kinky
McWilliams wrote:
ola small dickie wrote:Adrian Severin, condamnat penal: „Ne mirăm că poporul este corupt, că toată lumea încalcă legea. Dacă toți suntem corupți, înseamnă că nimeni nu e corupt. Corupția înseamnă deviere și devierea nu poate fi a majorității sau a unanimității”

Daca este sa privesti problema in mod obiectiv, are dreptate. Nu scuza faptul ca este corupt si ca trebuie sa raspunda in fata legii pentru fiecare infractiune, insa democratia - ca tot ne laudam ca am castigat asa ceva prin revolutie - inseamna si faptul ca optiunea majoritatii nu poate fi gresita.
asta e o tampenie. optiunea majoritatii poate fi gresita. istoria are o gramada de exemple. si nu, nu asta inseamna democratie.

severin este macabru, discursul lui e macabru si nu are dreptate in nicun punct, sa fim seriosi. Este cred apogeul nesimtirii in discursul unui politician roman. Severin a facut poporul hot, ca sa se justifice el si prietenii lui, si a dedus ca daca astia ne tot voteaza pe noi inseamna ca si ei fura de rup. Un cretin care merita batut pe strada.
Last edited by ola small dickie on 9 Oct 2016, 12:21, edited 1 time in total.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Si vorba aia, daca sare suficienta lume sa-i rupa capul, inseamna ca nici macar nu e ilegal.
NO COVER. ALL MAN.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

:))))))))
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Si Martin Luther King Jr. sau Rosa Parks incalcau legea cand calatoreau in partea din fata a autobuzului in semn de protest. Adrian Severin a luat mita si a facut trafic de influenta ca si protest, ca sa atraga atentia asupra unor legi care nu se potrivesc cu firea umana. Un adevarat luptator pentru progres social si activist al drepturilor omului. Peste 50 de ani o sa-l avem pe bancnote.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

eu astept crestinii cu veste care bubuie... in acest punct orice alta solutie ar dezamagi Capitanul
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Ba tocmai ca majoritatea nu poate sa greseasca. Daca majoritatea vorbeste stalcit, acel stalcit devine noul standard. Daca majoritatea voteaza PSD, PSD devine noul standard. Daca majoritatea da 200 de euro ca sa intre in fata la rand, atunci acesta devine noul standard.

Si inca o chestie: cand l-am facut pe Severin labagiu, am luat warning pentru limbaj; daca ola il numeste "un cretin care merita batut pe strada", nu putem zice ca avem majoritate si ca avem dreptate, ca urmare nu putem lua warning? Ce zici, Marar?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

N-am inteles.
New phone, Houthis

Soundcloud
.chester
Dremora Lord