Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by ola small dickie »

Taar wrote: Nu am de ce sa ma supar, apreciez raspunsul si ingrijorarea ta. Nu stiu unde pic, nu ma identific cu nimic, vreau un singur lucru - sa am o familie.

:lol: :lol: :lol:

Si? Ce s-a intamplat? Unde s-a naruit acest vis imposibil? Ce musulman, negru, gay, tigan, fan dinamo bucuresti te-a oprit din acest plan maret de a avea o familie? Ce valori satanice ale vestului ti-au daramat orice sansa de a avea o familie?
Mahdi wrote: Este un logical fallacy în măsura în care nu poți demonstra o legătură de cauzalitate între A și B dar folosești B ca argument sperietoare împotriva lui A. În această ordine de idei, aștept niște argumente coerente privind legătura dintre drepturile pe care și le revendică homosexualii și pedofilie. Este legalizarea pedofiliei agenda secretă a celor care susțin drepturile minorității LGBT? Sau cum?

Exact. M-am spart de ras cand a inceput si zombie: "da ma, parca si eu simt ceva vant in ceafa de pro pedofilie in lume de cand cu drepturile astea ale homosexualilor"

Tampenia asta cu pedofilia cand se vorbeste de homosexuali am mai auzit-o. Nu putea sa lipseasca de pe forumul level pt ca avem si aici astfel de specimene.

Oricum, superba discutia. O comedie. Sa-i citesti pe apollyion, zombie, taar ingrijorati de aceste pericole imense ale societatii actuale e chiar amuzant.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Inainte sa pui oamenii in aceeasi oala, poate ar fi bine sa si citesti postarile. Am spus clar ca eu nu cred ca se va ajunge la legalizare. Stiu ca e greu, dar am incredere ca esti capabil!
ola small dickie
Big Daddy

DarthZombie wrote:Acuma cativa ani as fi zis acelasi lucru ca si tine in privinta pedofiliei, dar incet-incet am inceput sa vad tot mai multe articole in presa americana in care se vorbeste despre pedofili in alti termeni decat "asa ceva este inacceptabil". Tot nu cred ca se va ajunge in punctul legalizarii, dar schimbarea de ton este evidenta.
Esti in aceeasi oala dar am incredere ca nu realizezi!

Sunt niste specimene care aduc in discutie pedofilia cand se vorbeste despre homosexualitate. Ceea ce este o tampenie colosala. Tu, mai sus, ai zis ca simti si tu ceva legat de pedofilie de cand cu homosexualii astia. Altceva, ce mai vrei?

Oricum, de curiozitate. Poti sa ne explici schimbarea asta de ton legata de pedofilie pe care o simti incet-incet? Sa o detaliezi? De unde vine ea? Si incotro se duce? Cum ai perceput-o? Unde? Cat era ceasul cand s-a intamplat?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Sarmanul de ola, nu sesizeaza diferenta intre "FMM POPONARII VOR SA NE FUTA COPIII!!!!1111" si "am citit mai multe articole care simpatizau cu pedofilii decat inainte". Mai baga o fisa.
ola small dickie
Big Daddy

Pe ce situri citesti articole de obicei? Poti sa ne dai cateva linkuri din gama: "am citit mai multe articole care simpatizau cu pedofilii decat inainte" ?
Last edited by ola small dickie on 22 Dec 2016, 09:22, edited 2 times in total.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pe fanclubul din Constanta a lui AC Milan, vrei link sau de ce ma intrebi? Pe bune ca tu ma rogi sa memorez fiecare articolas pe care l-am citit in urma cu luni sau ani de zile ca sa-ti satisfac tie pofta de scobit?

Te rog eu frumos sa ai bunul simt sa inveti sa citesti postarile oamenilor inainte sa arunci cu acuze. Nu apreciez sa mi se puna in poala neadevaruri de magnitudinea asta pe care apoi in stilul tau sa le repeti incontinuu. Stiu ca viata e grea si trebuie sa te refulezi cumva, dar cu chestii de genul asta nu arati ca ai si merita simpatia noastra.
ola small dickie
Big Daddy

Si, ce crezi? Miscarea asta pro pedofilie pe care o simti citind articole pe internet are legatura cu miscarea de promovare a drepturilor homosexualilor? E vreo legatura intre cele 2? Sau e doar o coincidenta ca le simti in acelasi timp?

Si mai usor cu tonul si tipetele. Eu te intreb chestii punctuale si tu faci flame, vorbind pe langa, urland, la fel cum ai facut pe pagina anterioara si cu chester. Nu mai stii sa te comporti?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Eh, lasati. Eu ziceam ca Romania e o tara intoleranta, homofoba si sexista. Zombie mi-a demonstrat ca nu am dreptate pentru ca in Romania exista scoli cu predare in limba maghiara. N-am ce sa mai zic. Asa e. Homofobia prezenta in toate straturile societatii romanesti este cumva anulata de cursurile predate in limba maghiara. Plus ca am aflat de la Zombie Bun ca unica problema a homosexualilor din Romania este faptul ca se striga "huo poponarii" la parada gay. O problema atat de complexa, redusa de Zombie Bun la chintesenta. Dovada a lipsei totale de empatie care il caracterizeaza pe acest individ.

Taar nu mai poate sa-si faca familie din cauza homosexualilor si din cauza ca apar negri in filme si ca a vazut un transsexual intr-o revista. Macar daca s-ar duce sa traiasca in padure, asa cum isi doreste. Ar face tuturor un bine.

I am vanquished. N-ai cu cine. Noi sa fim sanatosi.

Image
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

I-am cerut lui zombie sa detalieze o parere a lui personala pe care el singur cu manutza lui a scris-o aici.

O selectie de argumente marca zombie
DarthZombie wrote: Stiu ca e greu, dar am incredere ca esti capabil!
DarthZombie wrote:Sarmanul de ola. Mai baga o fisa.
DarthZombie wrote:Pe fanclubul din Constanta a lui AC Milan, vrei link sau de ce ma intrebi?
DarthZombie wrote: Pe bune ca tu ma rogi sa memorez fiecare articolas pe care l-am citit in urma cu luni sau ani de zile ca sa-ti satisfac tie pofta de scobit?
DarthZombie wrote: Stiu ca viata e grea si trebuie sa te refulezi cumva, dar cu chestii de genul asta nu arati ca ai si merita simpatia noastra.
Good talk :lol: Am impresia ca esti cam nervos sau ceva asemanator
Taar
Headcrab

Post by Taar »

Aceiasi caterinca ieftina fara macar un contra argument. Mereu aceiasi situatie si cica de ce nu ai respect pentru stangaci. "Mai bine s-ar duce in padure", "ce amuzanti sunt". Oh ce onoare sa ma vad judecat de zeii progresului. Ori esti ca ei, ori esti de ras. Totul este o teorie a conspiratiei, niste "specimene" ce poarta gresit mantia omenirii. (insert witty fedora tier sarcasm here). Nu mai am ce discuta cu astfel de padurari primitivi, mai bine s-ar retrage in pustietate facand un bine omenirii. Haha a spus ca vrea familie, cat de jalnic, ce ma, te tine unul de cap sa nu iti faci?

Pana la urma, pentru a mia oara eu zic, in afara de insulte si caterinca ieftina, al dracu sa fiu daca vreunul din voi mi-a demonstrat cu ce gresesc si daca gresesc. Sau nu se merita cu un om de pestera ca mine. Cred ca asta este, diferenta de nivel filozofic si progresivismul net superior se simte in aer.

Unu a inteles ca homosexuallii si un negru in filme nu te lasa sa iti faci familie, altu o baga paia cu Satana. Se vede ca nu se citeste decat printre randuri. Ia sa vedem ce a postat asta...mda...da...OH CUVANT RAU CUVANT RAU, e timpul sa facem caterinca. Da n-ai cu cine ma, asa e, Dumnezeu cu mila. Hai cu o zi de Joi frumoasa!
The Crusade calls, Deus vult!
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Pai nu asta ai zis, ca vrei o cabana intr-un luminis? Si nu te-ai plans de faptul ca apar negri in filme si transsexuali in reviste si ca astfel barbatul caucazian este discriminat?

Adica ce contraargumente vrei? La ce? Vrei sa-ti explice cineva de ce e bine ca toata lumea sa aiba aceleasi drepturi? De ce e ok sa apara transsexuali in reviste? De ce e ok sa fie negri in filme? De ce teoria ta cu actorii e imbecila si gresita, pentru ca Hollywood-ul geme de actori care sunt barbati albi heterosexuali?

Tu esti o persoana care asociaza indirect homosexualii cu pedofilii. Tu cand auzi homosexual, urmatorul tau gand e pedofil, deviat sexual, pervers. Ce anume iti pot spune eu ca sa iti schimb parerea?

Asa cum ti-a mai zis si Stokkolm, tu pari ca traiesti intr-o bula in care pronumele si "indoctrinarea gay", asa cum o numesti, constituie probleme, in care ai impresia ca homosexualii abia asteapta sa refuzi sa ii servesti la cofetarie ca sa te dea in judecata si sa-ti ia painea de la gura. Dar lumea reala are cu totul alte probleme. Lumea reala nu e Tumblr, cu oameni care sunt "triggered" si SJW si ce prostii mai debitezi tu. Si partea cea mai nasoala e ca tu nu ai experimentat pe pielea ta problemele pe care le acuzi. As putea pune pariu ca nu ai intalnit nici macar o singura persoana in viata reala care sa se incadreze in tiparele bizare pe care le expui si ca nimeni nu s-a suparat pe tine pentru ca nu te-ai adresat cu pronumele corect si ca nu te-a trimis nimeni sa te cauti de privilegii. Tu zici niste chestii din auzite si le repeti aici, fara sa le treci prin niciun filtru al judecatii personale.

De aceea ti-am si sugerat sa mai lasi internetul si toate site-urile alea dubioase, care par ca sunt unica ta sursa de informare si care ti-au creat o viziune cel putin distorsionata asupra homosexualitatii si a lumii in general. Lumea reala nu arata asa. Ce expui tu sunt niste non-probleme. Si pe bune, renunta la site-urile alea de doi lei. Chiar nu-ti faci niciun favor citind toate tampeniile si apoi repetandu-le papagaliceste pe alte forumuri.
Last edited by .chester on 22 Dec 2016, 11:03, edited 1 time in total.
.chester
Dremora Lord

Re: The cringe corner

Post by .chester »

"The Cringe Corner" :lol:

chiar ca
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Mi-a parut mie ca thread-ul a evoluat zilele astea :D
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Na asa va trebuie daca va lungiti la discutii cu cei doi stimabili ola si chestrony.
Unu dintre interlocutori aproape a iesit ca e pedofil. Celalalt inadaptat social.

Oameni dragi, pe viitor faceti bine si nu va mai lungiti la discutii si argumente cu cei doi. Cel mai bine e sa arunci un one liner si apoi sa incerci sa nu ii iei in serios. Eu asa fac de ceva timp si merge de minune.

Orice om cat de cat capabil sa citeasca in limba romana intelege perfect ce a vrut sa spuna zombie, tarr si ceilalti. Ola si chest doar cauta caterinca, flame, bascalie. Asta fac de cand ii stiu eu pe forum.

Asa ca fiti mai chill si radeti cu ei de ei :))))
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Alteori, combini toate one linerele intr-un singur mesaj minunat si il transmiti prin PM catre cel care te-a suparat. LOL! :)))))))
Dr. User
Zergling

Post by Dr. User »

O mică diversiune de la discuţiile anterioare..

Am văzut că în ultimul timp din ce în ce mai multe lucruri sunt dezvăluite oficial cu privire la evenimentele din decembrie '89.
phpBB [media]

iniţial s-a spus că a fost folosit un dispozitiv psihotronic pe post de petardă cu scopul de a întărâta mulţimea împotriva lui Ceauşescu.
Ion Iliescu n-are SupraEu.
Taar
Headcrab

Post by Taar »

chestr0ny wrote:Alteori, combini toate one linerele intr-un singur mesaj minunat si il transmiti prin PM catre cel care te-a suparat. LOL! :)))))))
Merge si asa :lol: Dar nu se merita ca iti iei block si apoi nu mai dai de respectivul. Cel putin daca pune la suflet, cunosc multi de genul. Ca tot veni vorba de cringe, rate - https://www.youtube.com/watch?v=EYY8-mDNwMs
The Crusade calls, Deus vult!
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

:lol: :lol: :lol:

Eu am citit pe tumblr ca gamerii sunt tineri/barbati caucazieni albi a caror perspectiva asupra femeilor e ceva de genul "old enough to bleed, old enough to breed e-heh-heh". Am citit si ca la conventii gameresti exista pericolul real ca orice femeie participanta sa fie drogata si violata in grup. Asa o fi? Voi ce credeti?
NO COVER. ALL MAN.
Iavo
Pig Cop

Post by Iavo »

Taar wrote: Irelevant. Nu, nu vor fi atrasi exact din punctul acesta de vedere. Insa, Merkel pentru a-si mentine sansele pentru inca un mandat, trebuie sa traga voturi si din partea celor care nu o au la inima. De aceea a venit in prag de alegeri cu promisiuni precum "vom deporta mii de migranti". Teoretic i-ar trimite in Grecia, le-a ridicat deja "imunitatea", insa daca Romania sare "hop, ii luam noi, suntem toleranti", ghici cine se spala pe maini? Sa fim seriosi, uitati-va la Londra si ce legi si reglementari sunt propuse.

De ce sa riscam? Eh, noi suntem vai de capul nostru, saraci, prosti, nu au ei treaba cu noi. Pana iti vezi familia imprastiata pe asfalt in numele tolerantei. Eu nu vreau sa risc un astfel de moment, pentru ca, fie ca vreau sau nu, vad circul din afara. Avem altele pe cap in viata de zi cu zi, asta ne mai lipsea. Idea de "nu previn nimic ca nu sunt bolnav" este una din cele mai bolnave variante.
Tarr, tu sari de la "Dragnea a propus un premier musulman" la "o sa-ti vezi familia imprastiata pe asfalt" si apoi te intrebi de ce face lumea misto de tine. Intre primul si al doilea eveniment sunt o serie de pasi intermediari care nu sunt inevitabili si nici macar foarte probabili. Ce ar insemna dupa tine sa nu riscam? Ar include masurile profilactice ingradirea accesului la functiile de conducere a candidatilor cu optiuni religioase suspecte?
Marius Ghinea
Headless Kamikaze

Post by Marius Ghinea »

topicul asta are, in sfirsit, numele potrivit. multumiri adminilor. :-)
Post Reply

Return to “Cafenea”