Taar wrote: Nu am de ce sa ma supar, apreciez raspunsul si ingrijorarea ta. Nu stiu unde pic, nu ma identific cu nimic, vreau un singur lucru - sa am o familie.

Si? Ce s-a intamplat? Unde s-a naruit acest vis imposibil? Ce musulman, negru, gay, tigan, fan dinamo bucuresti te-a oprit din acest plan maret de a avea o familie? Ce valori satanice ale vestului ti-au daramat orice sansa de a avea o familie?
Mahdi wrote: Este un logical fallacy în măsura în care nu poți demonstra o legătură de cauzalitate între A și B dar folosești B ca argument sperietoare împotriva lui A. În această ordine de idei, aștept niște argumente coerente privind legătura dintre drepturile pe care și le revendică homosexualii și pedofilie. Este legalizarea pedofiliei agenda secretă a celor care susțin drepturile minorității LGBT? Sau cum?
Exact. M-am spart de ras cand a inceput si zombie: "da ma, parca si eu simt ceva vant in ceafa de pro pedofilie in lume de cand cu drepturile astea ale homosexualilor"
Tampenia asta cu pedofilia cand se vorbeste de homosexuali am mai auzit-o. Nu putea sa lipseasca de pe forumul level pt ca avem si aici astfel de specimene.
Oricum, superba discutia. O comedie. Sa-i citesti pe apollyion, zombie, taar ingrijorati de aceste pericole imense ale societatii actuale e chiar amuzant.