Imi lua vreo 20 de secunde sa deschid load game la w1 din cauza numarului de salvari. Bine ca am dezinstalat tot ca sa am destul spatiu

Are si diareea mandria ei.ola small dickie wrote:N-am mai avut diaree si greata de cativa ani de zile. An Hero. Multumesc. O ceapa pe zi Patrunjelu!
No, cred ca a fost o combinatie dubioasa de mancaruri sau prea multe dulciuri. Or botholdsnake wrote:Shaorma cu de toate te-a doborat?
Fara exagerari, diareea se rezolva rapid cu un antidiareic pe care il cumperi de la orice farmacie.oldsnake wrote:On: Patrunjel, daca mai dureaza diareea, colonoscopie scrie pe fruntea ta.
Salata verde + o ceapa + ulei de masline = stomac fericit. Recomandat mai ales pentru cei care au probleme cu stomacul.ola small dickie wrote:N-am mai avut diaree si greata de cativa ani de zile. An Hero. Multumesc. O ceapa pe zi Patrunjelu!
Not a fan of medicine first; diareea apare dintr-un motiv, e metoda naturala de a elimina bacterii rele & co din stomac. Daca iei gen Imodium doar blochezi acest proces. Daca iei gen Furazolidon s-ar putea sau nu sa functioneze, in functie de sursa diareii (i.e. daca e ceva sensibil la Furazolidon, care e p much antibiotic).stef wrote: Fara exagerari, diareea se rezolva rapid cu un antidiareic
Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 1 guest