2. Programul de guvernare nu mi se pare deplasat. Poti sa fii isteric si sa zici aberand "Mariri de trei ori", sau poti sa fii lucid, sa-ti dai seama ca 40% in patru ani e ok, si sa speri ca vor aplica programul.
3. Programul e realizabil. Ca economist n-am vazut aberatii pe acolo. Banii lasati liberi in economie genereaza alti bani, deci si alte venituri bugetare. Daca le vor mai trebui venituri spulimentare, nu va fi nevoie decat sa stranga putin surubul pe ANAF si sa-i puna la treaba, sa incaseze taxele mai bine. Prea multi tepari sunt lasati liberi.
4. Suntem pielea p...i in Europa la salarii, pensii samd. E normal sa se puna accentul odata si odata pe marirea lor. Altfel in 20 de ani nu va mai fi picior de om activ pe aici.
5. Fondurile europene vor fi un alt pariu. Daca accesul va fi facil, vor fi un game-changer. Cum am spus, pana acum accesul a fost tarat de pile, spagi, comisioane, intarzieri la rambursari, autoritati de management sinistre, pline de incompetenti, decizii arbitrare samd.
Deci deocamdata sunt dispus sa astept sa vad ce vor face. Si cum Dragnea a pus ochii pe Cotroceni, chiar cred ca vor face treaba

LE. Nastase a marit salariul minim cu 310%, Tariceanu cu 174%, pana si Boc l-a marit cu 40%. Asa ca daca Dragnea prevede 40% in programul de guvernare, de ce dracu guitam pe forum ca Dragnea minte?