@caleb: Pot spune ca este nasol din moment ce primul mi-a placut foarte mult, nu este ca si cum ar fi dintr-un gen ce nu poate aduce nimic pentru mine. Iar Wheatley e doar o parte, aia cea mai vizibila, ce a dat fix pe langa cu scriitura - sau ma rog, intentia de a te enerva cu replici penibile a functionat, numai ca prezenta lui este extinsa atat de mult incat si pacingul in sine are de suferit serios. It gets old and annoying FAST. Am mentionat ca am avut aceleasi senzatii de face-palm si la replicile venite din partea altor NPC-uri, n-am gasit ceva care sa-l salveze. Practic din primele momente am fost bombardat cu umor fortat ce incearca mai mult sa stabileasca recorduri de glume pe minut decat sa construiasca atent si sa iti dea momente de respiro inainte de a te surprinde cu ceva.
In termeni absoluti pot vorbi si eu, scriitura este
slaba pentru un urmas al lui Portal. Sa fi trecut prin primul sau prin alte jocuri cu un umor bine scris si sa spui ca succesorul este la un nivel ridicat...poti, dar in afara de chestii ce tin de gusturi nu ai cum sa argumentezi
Oricum, la modul serios acum, calitatea perceputa a scriiturii este un aspect indispensabil pentru un jocul asta - daca gasesti replicile ca fiind jenante, nu are rost sa continui sa il joci ca pe un simplu puzzler, cu sonorul dat pe mut pentru a nu-ti provoca nervi.
LE: N-am ajuns la final sau in alte momente mari ale jocului, efectiv n-am putut continua dincolo de primele 30 minute or so.