asa trebuia si pentru Mexic, tot in prima reprizaDarthZombie » 29 Jun 2014, 20:01 wrote: Si trebuia penalty pentru Olanda in prima repriza

asa trebuia si pentru Mexic, tot in prima reprizaDarthZombie » 29 Jun 2014, 20:01 wrote: Si trebuia penalty pentru Olanda in prima repriza
lasa vrajeala, nu avea ala ce cauta cu picioru la capu lui, nu sunt lupte libere tailandezeDarthZombie » 29 Jun 2014, 20:27 wrote:Mexicanul isi aplecase capul, nu statea drept. Asa ca nu a fost joc periculos, mexicanul a riscat pe barba lui acolo.
care picior nene, nu era la sol .. era la nivelul capului aluiaRaptoR » 29 Jun 2014, 21:48 wrote: Dar nu, nu a fost joc periculos. Faptul ca te bagi ca berbecul cu capul in jos spre piciorul adeversarului nu inseamna joc periculos.
La Euro 2008 ne-am calificat cu un gol din offside impotriva Olandei.DarthZombie » Mon Jun 30, 2014 2:30 am wrote:Eu tineam minte ca ultimele doua calificari la un turneu final au fost fix cu Piturca asta, taman cel acuzat de necalificari
Vezi, exact asta e problema. Piturca n-are niciodata nici un obiectiv. El cauta tot timpul sa se puna la adapost de orice fel de responsabilitate. Daca i se fixeaza totusi vreun obiectiv, are grija sa-si puna clauze nesimtite si exorbitante in contract, in caz ca vrea cineva sa-l schimbe.Asta desi se stia de la inceput ca nu avea ca obiectiv calificarea, mind you.
Nu cred c-a zis nimeni ca ii bateam de le suna apa in cap, ci pur si simplu ca erau adversari mai facili decat Franta/Portugalia/Croatia/Suedia.Cat despre Grecia, lumea vorbea de ei de parca erau victime sigure, ii bateam de le suna apa in cap si toate cele.
Inlocuieste Piturca cu Razvan Lucescu, Anghel Iordanescu, Hagi, Ladislau Boloni. A fost vreodata un anterenor la nationala care sa nu fie considerat cimua ciumelor, post generatia de aur? Va fi vreodata?rdo » 30 Jun 2014, 01:15 wrote:Piturca e cancerul fotbalului romanesc
Tu chiar nu pricepi ca, presupunand ca a fost joc periculos, nu se da penalty, ci doar lovitura indirecta, chiar daca a fost in careu?zme-ul » Sun Jun 29, 2014 9:13 pm wrote:care picior nene, nu era la sol .. era la nivelul capului aluiaRaptoR » 29 Jun 2014, 21:48 wrote: Dar nu, nu a fost joc periculos. Faptul ca te bagi ca berbecul cu capul in jos spre piciorul adeversarului nu inseamna joc periculos.
ah, nu a fost in careu? mea culpa
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 4 guests