Stiri interesante

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Fular
Barbugiu înrăit

Re: Stiri interesante

Post by Fular »

aparent e ceva automatizare deja implementată. intri pe chatgbt și-ți restricționează accesul la internet. cum anume au făcut-o, habar n-am (probabil pe baza user-ului, pentru că am mai avut colegi cărora li s-a tăiat pentru diverse abateri). oricum e ciudat din mai multe puncte de vedere: dacă erau site-uri cu "probleme" nu se puteau accesa oricum așa că nu are sens să se treacă la o măsură așa drastică. oricum ar fi, foarte straniu :lol:
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Credeam ca va taie netul de tot, permanent :lol: Si daca intri pe chatgpt si-ti taie netul ce faci, te duci la IT si-ti ceri scuze? :lol:
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Păi tot ce ține de intranet/rețea internă și tool-uri specifice sunt neafectate. Cred că majoritatea ne putem face treaba și fără internet. Cu o excepție: pentru vreo câteva proiecte trebuie să ne logăm pe ceva servere de la client din motive de securitate. Oricum eu suspectez local IT-ul de câteva mânării revanșarde din cauza unor restructurări subite de acum ceva vreme.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Post Reply

Return to “Cafenea”